Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

Yıldan hayırlısı ile yavrunu kucağına al miskokunu içine çek canım Allah yar yardımcın olsun güsel haberlerini merakla bekliyoruz:1hug:

[/url][/IMG]

kızlar sibelimzde kavustu elifine sarı saçlı aynı zeynep ablası gibi güzeller güzeli bir bebekmiş tebrik eden herkese selam söylüyor darısı sizinm basınıza dedi hiçbirinden korkmayın elinize verdiklerinde hepsini unutuyorsunuz dedi

darısı sıradaki tüm annelerin basına

Son düzenleme:
aa zeynocukda kavumuş.. maşhh.. Allah analı babalı büyütmel nasip etwsin.. benide iice heyecan bastı.. bizimde pazar gününe alındı.. eşimin doğumgünü.. en güzel doğum günü hediyseini vericem Rabbim nasip ederse..

ohhh müzeyyen senin haberide pazara yazarım artık ne güzel bi dogumgünü hediyesi hakikaten maşallah sana :)

maşallah haziran bebekleri tek tek aramıza katılıyor..zeynozeyno tebrik ederim.allah yavruna uzun ömürler versin..darısı bize insallah.

hayırlı olsun sibelcim allah analı babalı büyütsün allah iyi hayırtlı insanlarla karşılaştırsın

sibelcim tebrik ederimmm
gözün aydın maşallah elif kızımızadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

siboşum maşallah minik elifine canım benim sonunda görebildin yavrunu Allahın izniyle darısı başımıza canım Allah hayırlı evlat etsin size bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah bitanem

aaaaa kaçırmışım ya sibelde doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah....

maşallah tüm annelere ve bebişlere....allah nazarlardan esirgesin hepsini....darısı bize...bende normal doğum istiyorum diye bekliyorum bakalım bizim kız ne zaman teşrif edecek annesiyle babasının yanına....iyice heyecan basıyor listeye eklenenleri görünce....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…