Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

pınarcım nasılsın canım batus nasıl bakemmm?
demek cagatay bey annesını cok özleyıp erknen geldı hee?
benımde amelıyat gunu sabahı wc de hafıf kan geldı bende normal dogum ısaretı sandım megersem benım kız kordonu sıktırmıs bogazına kanama baslamıs ıcerde.dr erken almazsa tehlıkedeydı ama çok şükür bır sorun olmadan aldım melegımı kucagıma.
sedacım korkma canım yaa allahım bır sabrını verıyor mutlakaa

alhancım kızının videosuna baktım coookkk tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın sana ve babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallhhhhhhhhhhhh

ayyy sarisinaaa bakkkinnn
masallah kuzucuga
cok tatliii

maşallah,darısı başımıza...

ne güzel "sarı şeker" bi kız bu yaaa..
maşallah allah nazarlardan saklasınn

ay bu resmen sarı ya
yani boyanmış gibi,çok tatlıya 41kere maşallah

binnurcum masallah çooooooooooooooook güzel çok tatlıııııııııııı

hepinize çok teşekkür ederim teyzeleri
a.s.a.s.a.s.

Canım Batuş iyi kuduruo teyzesi yaramaz olcak bu kesinnn senin bebiş nasıl???

narencim bizide listeye ekleyebilirsin minik meleğim
3170 gram 47 cm dünyaya geldi genel anestezi oldum kızımızın ismini irem koyacaktık son anda karar değişti ve selin esma oldu allah a şükür biz çok iyiyiz ben yokken doğum yapanlar almuş bütün anneleriş tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün bütün bebeişleri

maşallah morboncuğummm allah sana ve babasına bağışlasın meleklerini nazarlardan esirgesin korusun

resmini de bekleriz en kısa zamanda canım

alhan ve morboncuk maşallah yavrularınızaaaa
allah analı babalı büyütsün inşşş

alhan morboncuk masallah meleklerinize...
allah anali babali buyutsun..darisi bizim basimiza

alhancım ve morboncuk hayırlı olsun kızlar
allah analı babalı ve hayırlı evlat etsin inşallah

slm arkadaşlar ben Temmuz anne adaylarındandım fakat benim ikiz kızlarımı daha fazla durduramadık ve 2 haziranda 32 haftalık olarak aramıza katıldılar henüz evimize getiremedik kızlarımızı kiloları düşük olduğu için şu an küvezdeler allaha şükür sağlık problemimiz yok kilomuzda yavaş yavaş artıyor 1250 gr bensu ve 1550 gr nilsu olarak dünyaya geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…