Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

Semoşşş bayıldımmm Çatoya tütüütütüüü maşallahhh kuzumuza yaaaa

oyyy allahım ne tatlıı yaa bu çağatay baktı olucak gibi değil herkesin çocuğu benden büyük olucak en iyisi doğayımda ben abi olayım dedi maşallah yaa allah nazarlardan saklasın

maaşallah, barekallah çağataya, çoook yakışıklı maşallah ve de annesine benziyo bence.

Havvacım
saadetcim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün canlarım

Sadoşum,Semoşum ben diğer tarafa yazmıştım görmessiniz geçmişte die bide buraya yazmak istedimmm maşallah bebişlerinize..sağlıkla büyütünnn canlarımmmmmmmm

tşkr ederiz teyzeleriii

semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maş............
çağatayaaaaaaaaaa
çok tatlı allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnn

allah analı babalı büyütmek nasip etsin
şansı bahtı açık olsun çağatayın
eminim çok iyi bir anne olucaksın
tebrikler semacım

oyyyy tatli kuzucummm benimmm...
yerimm ben onu yaaa
masallah cagatayimiza..dayanamadi geldi annesinin kollarina
semosum allah anali babali buyutsun..
hayirli bi evlat olsun

yerim ben seni, minik sıpaaaa
çok tatlısın sen yaaa
Allah nazarlardan saklasın seniii
sıkıldın içerde di mi aceleci,fırlama olacaksın sen kesin way kızların halineee
Naren yandı kızınnn

masallah cagatayimiza,cok yakisikli, annesinin bitanesi cok bekletmedi, benim oglum da hic kiskanc degil, kiskansa da gelse ya cagatayi

Maşallah semacım sana ve oğluna çok tatlıı Çağatayımız..hoşgeldin çağatay...
Allah analı babalı büyütsün inşallah.

abbooovv semoumda doĞurmuŞ.. Bende ıkı gÜn Önce sıtede gÖrememıŞtım.. Acaba dedım.. Emek doĞru hıssetmıŞım.. MaŞhh Çokda datlu bıŞ.. GÜle gÜle bÜytÜ semoŞum ÇaĞatayımızı:))

çağatayın resmini gördüüüm maşallaah semoş oğluşuna çook tatlııı, allah bağışlasııın tatlımm.

canlarım benim yeni giriyorum kusura bakmayın bizim için iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum ve öpüyorum a.s.
semocuuummmm gız ne ara doğurdun gız deli kadın anamm şaştım kaldım valla haa iyiki bir boş bıraktık yani:sm_confused: Allahım analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah çağtoşumuzun kuzum benim çokta tatlı maşallah annesi sana benziyo bence semocan valla babayı pek sallamamış bence:roflol:

Maşallah Çağatayımıza! Dayanamadı dünyaya firar etti kuzucuk, hoşgeldi zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar merhaba biz geldik 3 gündür giremiyoduk malum 2 günümüz kaldı hazırlıklar hızlandı birden fırsat bulamadım bi türlü ama bi girdim ne göreyim çağatayımız gelmiş semacık ve havvacık doğum yapmışlar gözleri aydın olsun Allah analı babalı büyütsün sıra bize geliyo yaşasın...:tomato:

maşallah ya hepsi ne kadar şeker .Allah hepsini nazardan sakalsın.Allahhpsine uzun ve güzel bir ömür nasip kısmet etsin.

Ayy ne guzel haziran annişleri pıt pıt dokuluyo masallah..sıra bize gelio..Allah bebklerinize saglık versin kızlar..sizlerede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…