Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

teşekür ederim ark. inş. biran önce onlara dokunmak istiyorum evimize getirmek istiyorum
nurcum maşallah yavruna allah bağışlasın inş.

nurcum maşallah güler yüzlü kuzuna:))

comebaby temmuz annelerinden haziran annelerine terfi ettin demekki maşallah güzel kızlarına bir an önce kocaman olup evlerine gelirler inşallah canım..

zeynep ve vildan ikinizi de tebrik ederim maşallah size nasıl tosuncuk ikisi de allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda iyileşip aramıza katılın bebeklerinizin resimlerinide bekl,yoruzzz bol sütlü günler inşallah sarılık olmaz defne ve furkan:)

yenı doĞum yapan annelerımzı.. Naren ve basbelam.. Hayırlı olsun bebelrnzı.. GÜle gÜle bÜytÜn ınŞŞ.. Hayırlı evlat olsunlar.. Darısı dıĞer bekelyen arakdaŞalra ınnŞŞŞ..)maŞhh ıkısde tosuncuk:))

yeni doğum yapmış anneleri tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

naren ve basbelam allah analı babalı büyütsünnn
kızlarrrr bebişleriniziii
maşallah tüm bebeciklere

yeni doğum yapan tüm anneleri kutlarım allah analı babalı büyütsün..maşallah bebişleree

nurcum maşallah bebişine çok tatlı allah nazarlardan saklasın

comebaby gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım

narencim allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

başbelam gözün aydın canım maşallah bebeğine allah analı babalı büyütsün

kızlar nihayet sonunda bende yaptım yeni yazabiliyorum çünkü bugün çıktık hastaneden.......... 41.haftamda........... Yağız Eymenim artık bizimle... benim hiç durmadan bi ters bi düz duran bebeğim en son yine döndü ve acilen 11-06-2009 saat 20.25de epidurral sezeryan ile 3360gr 51cm lik erkeğim oldu.... Ayrıca tüm doğum yapan arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum güle güle büyütsünler bebişlerini doğum yapacaklarada son günlerin tadını doya doya çıkarsınlar allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…