Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

öncelikle maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kız binnur bu nasıl sarı böle yaaaa aynıu sen gibi sarısın kızında allahım nazarlardan saklasın pek bi tatlı yavrum benm

kurban olurum onu yaratana

kızz binnurr maşallah sarı kızına yesinler sarı kızını allahım boncuk boncuk gözleri var sarı saçları varr ahh yerim ben onu çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

minik sarisin prensese kocaman bir MASALLAHHHH..cok tatli annesi güzel kizin...

maşallah küçük başak tanesineee. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah annesi.nazarlardan saklasın

saol canım benim benzettim kendime valla ee koca olmayınca hep aynaya baktım çocukta bana benzediii:))
kızz binnurr maşallah sarı kızına yesinler sarı kızını allahım boncuk boncuk gözleri var sarı saçları varr ahh yerim ben onu çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın
a.s. amin canımm benim
minik sarisin prensese kocaman bir MASALLAHHHH..cok tatli annesi güzel kizin...
canım benim sende doğur artık sonra ekle kızımn arkadşının resmini merak ediyos çok yaaa
maşallah küçük başak tanesineee. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah annesi.nazarlardan saklasın
canım yaa amin hepimizinkini rabbim nazarlardan korusunn
binnurcum maşallah kızına, boncuk boncuk bakıyo prenses :)
Allah nazarlardan saklasın

a.s. ewet canım anasına benzerse maviş olcak şimdi baya açık mavi ama 40 çıkana kadar değşir diyorlar bakalım gözlerimiz nasıl olcakk

yaa hepsi çok tatlı. Maşallah bütün doğan yeni bebişlere. Okurken gözlerim doluyor. Sıra bize geliyor yavaş yavaş. Allah bizede sizler gibi sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin inş. :Saruboceq:

canlarım bız geldık gec haber verdım ama ben semosu aradım ama mesgule verıldı telım sonrrada rahatsız edıyorum dıye aramadım.hatta bugunde aradım kapalıydı telı.dogumdamı merak ettım .evet canlarım mınık kızım 2800 dogdu 53 cm ve spinal sezeryanla dogum yaptım cook memnun kaldım düşünenlere tavsıye ederım.hemen nete gıremedım kızımda sarılık cıktı onunla ugrasıyorum merak ettırdıysem özür dılerım .ara ara gırmeye calısırm çoooook öpüyorum hepınızı bunu tıklayın kızımın vıdeosu varrrr :)))))

http://www.kadinlarkulubu.com/fanatik-kuluplerimiz/215005-gelecegin-anne-adaylari-kulubu-1176.html

oyyyyy alhan çok tatlı kuzunya
allah bağışlasın analı babalı büyüsün yavrum darısıda başımıza hayırlısıyla ,kolaycacık

ay gözü aydın bılmıyordum cnaımmm kac kez aradım ıkı kez megule verıldı bende kendı kendıme sıtem etmıstım kımse benı merak etmıyor telım var semosta dıye neyse helallesırım semosumla ben.normalmı oldu canım gecmıse cok bakamıyorum.

evet evi temizlerken ,çağatay bey suyunu patlatmış :))
gece apar topar hastaneye gitmişler ve normal yolla doğurmuş,dikişi biraz fazlaymış

oyyyyy alhan çok tatlı kuzunya
allah bağışlasın analı babalı büyüsün yavrum darısıda başımıza hayırlısıyla ,kolaycacık

sagol canım benım darısı ısteyenlere ınsalllahhhh.senın dogum ne zaman canım ?böyle bır duygu yok canım yaaa ALLAH IN kadınlara verdıgı en büyük mucuzeee

benim de semayla aynı gündü aslında ama o bizi yarı yolda bıraktı 28haziran muhtemel doğum tarihi

ama ben pazartesi sezeryan isticem ya

çok bunaldım 7-8gündür sancım var ,uyuyamıyorum
hemde normal doğuma bir türlü adapte olamıyorum korkuyorum çok kararsızımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…