Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

SEma cım gözünaydın maşallah bide normal doğum.Kilosuda çok iyi Allah esirgesin.Darısı bizlere inşallah

semacim tebrikler normal dogurmayi basardin, kolay da olmus , darisi basimiza canim, cagatayi kokla bizim yerimize, dunurun resim ekleyecekti, firsat bulamadi herhalde, girersen bekliyoruz hikayeni ve resimleri canim

ayyyyyyyyyyyyy inanmıyorum semoş dogum yapmış en son ben dogurcam derken canım ya Allah analı babalı büyütsün masallah cagataya semosanormal dogum yapmış bide Allahım darısı basıma ve normal dogum yapmak isteyen herkesin basınsa

gözün aydın semoşcum çağatayımız gelmiş seni daha fazla bekletmek istememiş allah analı babalı büyütsün canım zaten karnındada durmuyodu habire tekmeliyodu biran önce dışarı çıkmak istedi ee sıkıldı artık çok sevindim yaa

semoşum gülüm
okuyunca tüylerim diken diken oldu
sona kalcam derken önden sen doğurdun
hayırlı olsun gülüm

Semoscum canim,
Allah anali babali büyütmek nasip etsin, cok heyecanlandim dogum yaptigini duyunca...
4-5 saat icinde dogumun gerceklesmis, harikaaaa, bize de kismet olur insallah...
Hosgeldin Cagatay bebek ...a.s.a.s.a.s.

slm haziran anneleri bende ağustosta anne olucamda bi bakalm dedik doğumlarınızın çogu bitmiş yahu ayın henüz 11 i

allah ANALI BABALI byütsün bebeişlerinizi normal doğum sadece 4 tanemi genelde sezeryan olmuşsunuz.... darısı doğuracak olanların basına bende dahil olmak üzre....hoşcakalın

inanmıyorumya

sema kız doğurdun demek 1gün boş bırakmaya gelmedi seni:umursamaz:

ben doğurucam die üzülüp sen daha vaktimiz var derken bizi yarı yolda bıraktın alacağın olsun lmaz:

şaka bir yana meleğine kavuştun çağatay bey yapacağını yaptı ve suyunu patlattı sonundakaydirigubbakcemile3

allah analı babalı büyütsün canım
öpüyorum sizi

merhaba arkadaşlar.uzun zaman yazamadım.herkese teşekkürler.a.s.
darısı sizlere.bebeğim de çok uslu maşallah
bakıyorum da çok az kişi kalmış.Allah hepinizin yardımcısı olsun.kolay doğumlar nasip etsin:enbuyukkk:

Sadoşum,Semoşum ben diğer tarafa yazmıştım görmessiniz geçmişte die bide buraya yazmak istedimmm maşallah bebişlerinize..sağlıkla büyütünnn canlarımmmmmmmm

ay semacımda dogum yapmış hadi hayırlısı demekki dr verdigi tarih yanıltabiliyor bizi neyse yeni annelerin hepsinin gözüaydın olsun darısı bizlerin başına

dogum yapan haziran annişleri hepinizi tebrik ediyorum..kuzumdan fırsat buldukça uğrayıp bakıyorum da maşallah ne kadar çook doğuran oldu..allah bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın..

[/url][/IMG]

evet kızlar cagatayın resmini ekledim canlarımmmm bugün giremedim kusura bakmayınnn

semacım da 1 saat kadar önce aradı

eve gelmiş çağatayı yıkamış emişiyorlarmış
:))

maşallahı var ya valla bu kızın allah herkese onun ki kadar rahat dogum nasip etsin inşallahhh

ayyy semoş çok tatlı oğluşun maşallah
darısı bebişlerine henüz kavuşamayanlara...
kız naren kaptın gül gibi damadızemuszemus
semada dikiş varmıymış canım???
narencim rüyamda gördüm seni sende normal doğum yapmıştın çok güzel geçti diyordun hayırlısı canım...

Son düzenleme:
maşşallah çağatayımıza annesine benziyor ogluşumuz ama kapmışlar bilem yakışıklıyı eh damadı gördük birde gelinimizi görsek hayırlısıyla şaka bir yanada allah herkese semacımın gibi kolay dogumlar verir inşallah

bütün bebişlere maşallah allah analı babalı büyütsün bütün kuzularıı geçmiş olsun tekrarr darısı bizim başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…