Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

istediğin yere yaz canım doğum öyküleri olan bir yer var oraya yaz linki bizle paylaş biz okuruz canım benmmmmm allahım herkesi kolay gecitlerden gecirsin kuzuna da sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallhhhhhhh

Güzelkız maşallah küçük erkeğine üzülme 31 haftalık doğum yapan arkadaşımız bile oldu maşallahı var bebişinin sen bile şaşırırsın nasıl kocaman olduğuna

pınar ben tarihini hatırlamıyorum ki onun bebeğin cinsiyeti ismi kilkosu herseyini yaz hemen ekleyim bitanemmmm ok :)

[/url][/IMG]

sadetimizde kavustu iremine kızlarrr sema yazmış gece 1.30 da kavuşmus su an için de saadete benziomuş analşılan fsıtık gibi bir kız annesi babasıda gelecekti bugün rabbim bu güzel günleri geride kalanlarada göstersin inşallah canlarımmmmm hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler versin inşallah

allahım analı babalı büyütsün inşallah kızlar maşallah dielim listemize rabbim tüm bebekleri anasına babasına bağışlasın

Son düzenleme:
MAŞALLAH TABıKıDE BÜTÜÜÜN MELEKLERıMıZEE
SADOCUM BENıMM ıREMıNE KAVUŞTUN BıR GÜN ÖNCEDEN HADı YıNE ıYıSıNNN KIZIIMMMkaydirigubbakcemile5
ALLAHIM HAYIRLI ÖMÜRLER VERSıN ıROŞUNA CANIM BENıM SENıNDE GÖZÜN AYDIN DARISIDA YARIN BıZE OLSUN ıNŞALLAHopuyorumnanaktan

Bende kavuştum bebişime 04.06.09 perşembe günü saat 12 de sezeryanla geldi kızım aramıza.defne duru 51 cm 3400gr doğdu durumumuz gayet iyi.dün çıktık hastaneden en yakın zamanda resimde eklerim darısı bebişini bekleyenlerin başına..(37+3 de doğdu)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy ne güzel sadoşumuzda kavuştu iremine
allah analı babalı büyütsün.
ağladım ya ne güzelllllllllllllllllllll

gözün aydın canım negüzel sende kavuştun meleğine.
allah analı babalı büyütsün canım

saadetcim iremle mutlu saglikli bi omur gecirmeniz dilegiyle canmm...
darisi biz bekleyenleree

sakura masallah bebisine..
kavusmussunuz ins saglikli hayirli bi evlat olur canm..
seninde bebisinle mutlu olman dilegiyle

maşallah sakura sana ve duru kızımıza allahım nazarlardan saklasın hemen ekliyorum bitanem rabbim sağlıcakla analı babalı bütüymeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…