Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

Aylin ,Arzu ve Merries gözünüz aydimn kizlar, dasrisi basimiza insallah...

DoĞum yapan annelerı tebrık ederım allah analı babalı nÜytsÜn ınŞallah hayırlı evlat olurlar ınŞallah

arzu,aylin,merries hepinizi tebrik ederima.s....gözünüz aydın...darısı sırada bekleyen bizlere:ecrin_bebek:

5072.bmp
[/url][/IMG]

merries cim allah analı babalı büyütsün maşallahı var oğlunun da rabbim nazarlardan saklasın bol sütlü günler :nazar::nazar:

Aman Allahım bu ne güzel bir tablo böyle görünce içim bir tuhaf oluyor maşallah bebeklerinize ve sizlere kızlar.Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı da bebek isteyen tüm anne adaylarına olsun inşallah ve biz gebişlere...
sıra sıra dökülüyoruz valla liste kalabalıklaşıyor ne güzela.s.

arzucum ,aylincim,merriescim Allahım meleklerinize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canlarım çok sevindim sizin adınıza darısıda başımıza inşallah

narencim gülüm aylinle konuştum bugün emircik 2950 gr doğmuş canım düzeltirsin sen onu fıstık:)))

Doğum yapan tatlı annişler maşallah bebişlerinize...sağlıkla büyütünn....

maşallah süphanallah :nazar:
bakmayalı nekadar çok yavrularıyla kavuşan olmuşş delikafadulden
çook sevindimm Rabbim hayırlı eylesin tüm melekleri alkisalkisalkis
darısı benim gibi bekleyenlere inş :Saruboceq:

kızlar benide ekleyin bende erken dogum yaptım 34 haftalık oldu bebegim tansiyon bebegimide benide riske attı çok şükür şimdi iyiyiz bebegim erkek oldu adı habil eser kilosu 1700 gr oldu boyu 43 cm en küüçük benim bebe galiba :KK43:((( hayırlısı buymuş demekki o kadar çok sıkıntı yaşarsam böle olur işte haktan hayırlısı baya doguran olmuş hepinize hayırlı olsun rabbim kucagınızda koysun inş sezeryan oldum tamamen bayıtıldım dogum tarihi 22 mayıs

canımmmmmmm allaha şükür bebeğinm sağlıklı küçük diye üzlme annesi büyür allahın izniyle siz sağlıklı olun yeter canım benmmmm

hemen ekliyorum meleğinle seni canm arkadasımmm

5619.bmp
[/url][/IMG]

rabbim analı babalı büyütsün canım allah nazarlardan saklasın inşallah

dogum hikayeni de bekleriz en kısa zamanda meleğini kokla bizim yerimize bol sütlü günlerrr:nazar::nazar:

X