Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

[/url][/IMG]

maşallah aylincim sende anne oldun bitanem allah emiri analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım arkadasım sizi nazarlardan saklasın inşallahhhh darısı geride kalan ve bebeğini bekleyen bizlerin basına

sana artık bol sütlü günlerrr

emir bebek haziran meleklerinin arasına hoşgeldin
aylincim allah analı bablı büyütsün
narenin dediği gibi darısı doğum bekleyen tüm annişlerin başına olsun

Aylin şeremim gözünüz aydın.Yalnız bize hemen bilgi verin ya epidural normal doğum nasıldı.Ve herhangi bir yan etki bıraktı mı?

aylincim canım gözün aydın emirimizi aldın kucağına allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

kızlar ayline ulaştım telefonu kapalıydı çok merak ettim eşini aradım emir dünyaya merhaba demiş..
2900gr 48 cm...
Allah analı babalı büyütsün...
darısı gününü bekleyen hepimize:))

Maşallah Aylinimize sağlıkla büyütsün Emirimizi inşallahh

hosgeldin emir bebek...
saglikla buyusun..aylincim seninde gozunaydin..
masallah ikinize

hemen ekliyorum aylini nilaycım cok saol bitanem darısı bizim başımıza inşallahhhhh

amin narencim..
aylin epidural sezeryan oldu 37+0 da...

bizim diğer topikte önce hülya sonra aylin sen ve arkandanda ben vardım hülya ve aylin bebişlerine kavuştu ayy heyecanlanıyorum sıra bize geldi hayırlısıyla...zemuszemus

ay bitanem düzelttim gercekten haklısın bi ikimiz kaldık inşallah bizde kavusuruz sağlıcakla nilayımmmm meleklerimize senin sezaryan belli olur tarihin de ben nasıl bekliycem normal dogumu:))

ay bitanem düzelttim gercekten haklısın bi ikimiz kaldık inşallah bizde kavusuruz sağlıcakla nilayımmmm meleklerimize senin sezaryan belli olur tarihin de ben nasıl bekliycem normal dogumu:))

evet narenimmm benim 26 haziran belli tarihim..
senin zor be güzelim ama olsun ne güzel normal doğum olsunda bence beklemeye değer..

[/url][/IMG]

kızlarrr arzumuz da doğurdu kavustu kızına ben ismini ne koycagını bilmiodum yazamadım hatırlayan olursa söyler mi saddetin listeye de baktım orada da yoktu ,

arzucum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol sütlü günler

nazarlardan saklasın rabbim

ben de doğum yaptım.38+1 sezeryan. 3200 gr.51 cm.hasan kayra bebişimin de ismi...03 haziranda

[/url][/IMG]

merries cim allah analı babalı büyütsün maşallahı var oğlunun da rabbim nazarlardan saklasın bol sütlü günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…