Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

selam kızlar kimse yok bugün pazar korkudan evden çıkamadımm benim aşağısı oturup kalkarken çok acıyoo yaa sizlerdede oluyomuu

maşallah kuzularaa allah nazarlardan korusunn sağlıkla gelsin bebişlerr benimkinin duracağı yok gibi hayırlısı artıkk:ecrin_bebek:

sakura ve şeremim maşallah sübhanallah kızlarınızaaaaa ne tatlılarrr
allahım bize de hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi görmeyi nas,ip etsin

kızlar sizlerle birşey paylaşmak istedim ben çok memnun kaldım bugün doğum yapalı 4.gün ve dr. humana still tee önerdi bana ilkgün kullanmaya başladım günde 3-4 fincan içmek gerekiyor emziren anneler için özel ve bitkisel bir çay hem süt yapıyor hemde bebeğin gaz sorununu çözüyor ben soğuğa yakın ılık içiyorum kullanmaya başlıyınca 24-48 saat içinde fark ediyor gerçekten bende işe yaradışiddetle öneririm aklınızda bulunsun dedim...

arzu merries güzelkızms saadet sakura hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inşallah

şeremim maşallah elifine çok tatlı yaa

sakura maşşallah durumuza çok tatlıı yaa :=)

sakura sağol canım verdiğin bilgi için deneriz bizde ne olacak denemekte fayda var sağol

Sakura maşallahhh kızınaa allahım korusun , sağlıkla büyüt inşallahhhh

[/url][/IMG]

maşallah ihoşa didemcim allahım sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin listemizin şimdilik tosunu görünüyor :

bolö sütlü günler canım arkadaşım

dogan bebisleri yuce rabbim anali babali buyutsun
saglikli huzurlu buyusunler insallah :Saruboceq:

darisi bana insallah son gunum yarin bitiyo gunum
dualarinizi eksik etmeyin kizlar...

merries güzelkızms, saadet, sakura hepinizin gözü aydın, allah analı babalı büyütsün..

bi gün giremedim yine patır patır doğmuş bebekler..Maşallah meleklerimizee

ayyy didemi unutmuşum, o kadar çok bebiş müjdesi varkiii
hatlar karıştı,maşallah ihsoşa annesini de şişirmişti kendide tombicik olmuş

kızlar unuttuklarım varsa benimde kusura bakmayın, gördüklerimi yazıyorum
Bütün bebişlerimiz hoş geldi, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…