Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

arkadaşlar dün sabah yedi buçukta doğum yaptım...epidural normal doğum....bebiş 3600 gram 52 cm..adını elif sena koyduk....darısı tüm anne adaylarımızın başına...şu an bebiş izin vermiyor daha uzun yazmama....sonra devam ederim....

ayyy gözün aydın canımmm hayırlı olsun kızz amaaan Allahım hayırlı uzun ömürler versin kuzuna canım benim iyi olunca yazarsın emiii

[/url][/IMG]

şeremim canım benim elif senanı allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olur canım allah nazarlardan saklasın bol sütlü günler

Seremim gözün aydin canim...Ne sürprizlerle dolu bir gün..Herkes sessiz sedasiz dogurup geliyo...Harika

a.s.a.s.a.s.
tebrik ederim canm..
allah anali buyutsun
normal dogum yapmissin dogumunu anlatirsan sevinirimma.s.

valla maşallah daha 4 anne normal doğum yapmış hepsi de kıs bebeklerin
kıs bebekleri daha mı cesaretli ne?????

[/url][/IMG]

şeremim canım benim elif senanı allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olur canım allah nazarlardan saklasın bol sütlü günler

tüm annişlerimizi tebrikk ediyoruum, Allaah analı bablı büyütsüün inşallaaaaaaahh a.s.

şeremim, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. ne güzel normal doğurmuşun, çabucak da toparlarsın inşallah

şeremim gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün masallah kızına canımmm darısı basımıza inş. bizde senin gibi normal dogum yaparızzzzzzz

kızlar ayline ulaştım telefonu kapalıydı çok merak ettim eşini aradım emir dünyaya merhaba demiş..
2900gr 48 cm...
Allah analı babalı büyütsün...
darısı gününü bekleyen hepimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…