- 6 Temmuz 2023
- 6.274
- 24.957
- 268
Dertsiz başına dert arıyosum be kuzum umursamaz ol sakın bidaha arama ve bu durumdan da kesinlikle eşine anlat. Net tavrını koy. Koy ki seni yalancı çıkartmasın aradığın tarihleri de silmeHayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Kız Allahtan belanı mı istiyorsun bacım, koy tavrını rahat et görüşme, hergün gelip darlasa daha mı iyi, gitme gelme , insan yerine bile koyma ...Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Aile ile değil eşiniz ile evlendiniz , Allah aşkına bu hayat gelincilik oynamak için fazla kısa değil miBir arkadaşım var henüz sevgilisi ile arasında bir sey yok. Fakat sürekli çocuğun annesi hal hatır soruyor arıyor her sey icin. Hatta o kadar cok ilgililer ki arkadaşım bunalmış bile bu durumdan. Bazen diyorum ben nasıl bir aile ile evlendim.
Evini huzurunu yuvani bozmuyorsa bırak aramasın ne olacak ki ? Şuan kayınvalide olsam ben de aramam aman evlerinde mutlu olsunlar yeter insanlara tahammülüm yok.Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Hiç tuhafınıza gitmesin ne güzel aramıyor sürekli görüşme isteği yok müdahale yok boşverin.Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Kayınvalidem dört gelinini x gelinim diye kaydetmiş beni sadece ismimle..Yani diğerlerinin isminin yanına gelinim diye eklemiş.Telefon numarası kaydedilmesi zor bir şey değil hani aramasin sormasin ama kaydetmeyecek kadar önemsenmemek değersizlik hissi veriyor bana . İnanın çok ılımlı gereksiz drama yapmayan çoğu seyi pas geçen bir insanım. Farklı bir sehirdeyiz bu sehirde kimse yok. Oğluna ulasamasa arayabilecegi tek ben varım o yüzden garip.
Eşinizle sizi ayrı ayrımı davet ediyor, anlamadımAmaaan ne takıyorsun? Aramayanı arama, sormayanı sorma....
Benimki de beni arayıp sormaz. Hatta öyle ki iftara diğer oğlunu ve karısını çocuklarını, kızını, benim kocamı çağırdı... Ama beni çağırmadı. Ben davet ettiğim halde. . Ben de aramıyorum artıkk çok mu lazımlar
benim kayinvalidemde yeni evlendiğimde arıyordum o ise zorla konuşuyordu sanki bnle ve konuşmamız 2 dk bile sürmedi. Bigun bana dedi ki ben telde konuşmayı sevmiyorum dye o günden sonra hiç aramadım.Simdi çocuklarım var arıyor görüntülü bnm canım isterse acıyorum. Anlicaginiz bazı insanlar işlerine geldikleri gbi davranıyorlar. Siz kendinizi üzmeyin sorunlu insan ne yazikki sorumludur düzelmez. Bence szde aramayinHayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Eşinizle sizi ayrı ayrımı davet ediyor, anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?