absurdizm "kendimi mi öldürsem, bir fincan kahve mi içsem?" Kayıtlı Üye 22 Mart 2025 238 317 18 26 Cuma 11:57 Konu Sahibi Konu Sahibi Miraccle #121 kediannesi0 .!.: Teşekkür ederim hayır hiçbir konuya karışmaz, dahil olmamaya özen gösterir. Biraz sessiz bir kadın zaten Genişletmek için tıkla... ay ne güzel ne mutlu size. benim anneme benziyor umarım kayınvalide de öyle olur, öyle anlatıyor damat
kediannesi0 .!.: Teşekkür ederim hayır hiçbir konuya karışmaz, dahil olmamaya özen gösterir. Biraz sessiz bir kadın zaten Genişletmek için tıkla... ay ne güzel ne mutlu size. benim anneme benziyor umarım kayınvalide de öyle olur, öyle anlatıyor damat
kediannesi0 Aktif Üye Pro Üye 14 Aralık 2024 1.385 3.715 48 Cuma 11:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Miraccle #122 absurdizm .!.: ay ne güzel ne mutlu size. benim anneme benziyor umarım kayınvalide de öyle olur, öyle anlatıyor damat Genişletmek için tıkla... İnşallah canım eş adayı da çok önemli. Her daim senin arkanda olan biriyse, kimse sizin canınızı sıkamıyor zaten
absurdizm .!.: ay ne güzel ne mutlu size. benim anneme benziyor umarım kayınvalide de öyle olur, öyle anlatıyor damat Genişletmek için tıkla... İnşallah canım eş adayı da çok önemli. Her daim senin arkanda olan biriyse, kimse sizin canınızı sıkamıyor zaten
absurdizm "kendimi mi öldürsem, bir fincan kahve mi içsem?" Kayıtlı Üye 22 Mart 2025 238 317 18 26 Cuma 12:10 Konu Sahibi Konu Sahibi Miraccle #123 kediannesi0 .!.: İnşallah canım eş adayı da çok önemli. Her daim senin arkanda olan biriyse, kimse sizin canınızı sıkamıyor zaten Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim evet bence de her şeyin başı partner ve sen
kediannesi0 .!.: İnşallah canım eş adayı da çok önemli. Her daim senin arkanda olan biriyse, kimse sizin canınızı sıkamıyor zaten Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim evet bence de her şeyin başı partner ve sen