Ben hiç gitmedim isteme söz hep bizim evde oldu fazla yüz yüze görüşmedik zaten. Uzak yerlerdeyiz .Araması gereken kişi bence küçükler. O an konuşmak istememiş olabilir mesafeli davranmak istiyor olabilir. En son ne zaman uğradınız kv'nin evine?
Evlenmenizi falan mı istemiyordu?Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
öyle tiplerin samimiyetine bakmayın daha sevgililikten bu samimiyetler olursa pek ilerlemiyorBir arkadaşım var henüz sevgilisi ile arasında bir sey yok. Fakat sürekli çocuğun annesi hal hatır soruyor arıyor her sey icin. Hatta o kadar cok ilgililer ki arkadaşım bunalmış bile bu durumdan. Bazen diyorum ben nasıl bir aile ile evlendim.
Hayır aramızda bir sorun olmadi . Cogu adeti bile yapmadik karsi tarafi zorlamamak için. Ben de buna anlam veremiyorum.cok garip, bir sorun mu yasadiniz acaba
öyle tiplerin samimiyetine bakmayın daha sevgililikten bu samimiyetler olursa pek ilerlemiyor
Kız boşver ne güzel işte ne kadar uzak o kadar iyi sen kocanla iyi ol yeter boşver kaynanan seni arasa ne aramasa ne ayrıca yok diyip konuşmak istememişse bundan sonra sende hiç arama o arasın o aramadan aramayın o kaynana ise sende onun gelinisin ağırdan al hayatım ve asla üzülme senin bir annen var zate onu araHayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
sen kocanla evlendin. Bu yanlış bir cümle, gereksiz bir beklenti. İstemiyorsa konuşmazsınız. Sen ara, onun aramasını bekleme. Bazı insanlar öyle telefonda konuşmayı da sevmiyor. Seni sevmemiş de olabilir yani ne olacak sonuçta atı alan Üsküdar’ı geçmiş değil mi?Bazen diyorum ben nasıl bir aile ile evlendim.
Tuhafıma gidiyor benim ailem böyle değil. İnanın ben de mesafe severim de . Bu da fazla soğukluk geliyor banaBen bu tarz şeylerin hiç masumca olduğunu düşünmüyorum. Aramak isteyen her türlü evlenmişsin gelinisin sonuçta. Benim kayınvalidem de öyleydi aramazdı evlendikten sonra ben aramız ısınsın diye çok üstüne düştüm aradım sordum hediyeleri aldım sürprizler yaptım ama kadında tık yok hiç değişmedi. O yüzden ben de artık ne arıyorum ne soruyorsun kendi böyle istiyorsa böyle olsun mesafe ise mesafenin en iyisini yaparım
Dostum öyle ama ailede evliliğin bir parçası değil misen kocanla evlendin. Bu yanlış bir cümle, gereksiz bir beklenti. İstemiyorsa konuşmazsınız. Sen ara, onun aramasını bekleme. Bazı insanlar öyle telefonda konuşmayı da sevmiyor. Seni sevmemiş de olabilir yani ne olacak sonuçta atı alan Üsküdar’ı geçmiş değil mi?
Eşinle bu durumu hiç konuştun mu peki o ne diyor?Ben hiç gitmedim isteme söz hep bizim evde oldu fazla yüz yüze görüşmedik zaten. Uzak yerlerdeyiz .
Benim de ailem öyle değil aksine biz çok sıkı yıkayız İlk zamanlar sanıyordum ki kadının gerçekten arama problemi var kimseyle konuşmuyor gibi sanıyordum ama sonra baktım herkese gayet de güzel konuşuyor herkesi gayet de istediği gibi arıyor çok pollyannacılık yapıyoruzTuhafıma gidiyor benim ailem böyle değil. İnanın ben de mesafe severim de . Bu da fazla soğukluk geliyor bana
Ben nisanliyken bile hep konuşmaya çalıştım. Ama inanin bir süre sonra kendinizi geri cekiyorsunuz. Ben yine aramamasini takmazdim . Ama numara kaydettirmek zor olmasa gerek. Evde başka cocuklari da var onlar halleder. Bu onemsememek bence o tuhafıma gidiyor aramızda bir sorun da geçmedi.Sen aramiyorsun ki çekindim falan diye, kadın niye arasın, o yakınlığı oda alamamış belli ki.. bir yerde sıkıntı var. Çokta önemli değil ara sıra konuşun mesafeyle tadinda yeter, çokta zorlamamak lazım olmuyorsa. Ayrıca eşine söyleseydin benimle neden konuşmak istemiyor diye, problem yoksa da böyle davranıyorsa takılmana değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?