Aramayan sormayan kayinvalide

Aranızda tartışma mı geçti sizi istemiyor muydu? Burda bazı üyeler Kv sürekli arıyor diye konu açıyor şikayet ediyor. Kv hiç aramıyor numaram bile kayıt değil diyen ilk kişi olabilirsiniz sanırım.
 
Benim ki her gün arıyor aramayı geçtim whatsapptan sürekli mesaj atıyor. Benim aramama yazmama fırsat bırakmıyor. Kötü niyetli asla değil biliyorum ama bazen bu durum gerçekten sıkıcı oluyor. Ben ildeyim kayınvalidem köyde. Ayda yılda bir yüz yüze görüşüyoruz. O yüzden aradığını düşünüyorum bana kalırsa mesafe hep daha iyi.
 
Yok benim de hiç aramıyor hiç sormaz ben ilk zamanlar çok dert ediniyordum üzülüyordum. Sonra bir arkadaşım dedi ki kız sen s**** mısın neden üzülüyorsun bırak aramasın sormasın gelmesin gitmesin daha iyi hiçbir şeyine de karışmaz ya işte ondandır hiç dert etmiyorum,
 
İşin tuhafı bu aramızda hiçbir şey olmadı
Boşverin tadını çıkarın uzak olmak daha iyi bence. Sürekli müdahele eden, arayan , hayatınıza karışan biri olsa kötü olurdu. Ama ilk ve tek gelinsiniz ortada tartışma da yok. Böyle davranması ilginç. Annesinin size karşı önyargısı olabilir diye düşündüm .
 
Son düzenleme:
Galiba böyle çok araması da sıkıntı o zaman da mesafeyi koruyamıyorsun
 
11 yıldır evliyim kaynanam toplasan beş defa aramamistir.hic takmıyorum huyu böyle bende aramam sormam
 
Galiba böyle çok araması da sıkıntı o zaman da mesafeyi koruyamıyorsun
Ya benim ki oğlunu bile aramaz beni arar. Beni gerçekten çok seviyor. Yüz yüze hiç görüşmüyoruz gibi bir şey uzakta olduğu için. O da bu şekilde beni sevdiğini belli etmeye çalışıyor. Kendi kızını “kızım” diye kaydetmiş. Beni “Canım Yavrum” siz düşünün. Hshshshshd sürekli bana bir şeyler alıyor. Bana kalsa 2-3 günde bir ben ararım zaten. Dediğim gibi çok görüşmediğimizden dert etmiyorum. Arıyor her gün nasılsın yavrum bir şeye ihtiyacın var mı der 2-3 dk konuşur kapatır.
 
O zaman karakter meselesi nosanliyken benimki de aramadı etmedi, evlendik yine arama sorma olmadı, sonra da bı alıştı iki gün konusmazsak canım sıkıldı diye arayıp bütün rutinini anlatıyor, sıkıntısını anlatıyor öncesinde soğuk nevaleydi zamanla oldu, problem yok diyorsan sizin mesafe de olduğu için alışmaya fırsat olmamıştır belki
 
Ben de aynı böyle düşünüyorum. Hiç aramaması daha iyi bence
 
Konuşmadım belli de etmedim bugün akşama kadar olumsuz da düşünmüyordum. Ama anladı yüzüm düştü
En azından yakın olup sana zararı yok iyi yönden düşünmeye çalış. Benim ailem mesela götle dön gibiyiz her hafta buluşurlar ama ben anca ayda yılda bir giderim bu benim normalim. Herkesin düşüncesi başka olabiliyor. İçin rahat etmiyorsa eşine sor veya ara adım at.
 
Ne işte kadın bir şeye ihtiyacın var mı yok mu diye soruyor bizimki ölsek haberi olmaz
 
İnan şu forumda senin yerinde olmak isteyen çok evli vardır. Çünkü bu sefer sık sık konuşuyor olsanız eminim milyon tane problem olurdu.

Ama bu durum senin için bu kadar dert olduysa yarın kv yi sen ara, halini hatrını sor. İlk adımı sen atmış ol.
 
Şu sitede ne kadar dramatik kadınlar var ya. Her şey için ağlıyolar, ağlamaklı oluyolar falan. Her şeyde artniyet aramayın yahu. Ben telefonda konuşmayı sevmiyorum mesela. Kendi ailem dışında diğer insanlarla mesajlaşmayı tercih ediyorum. Bunun için niye ağlıyosunuz hiç anlamadım.
 
Bugün arkadaşımda kriz yaşandı bu konudan.
Kv si arıyor kız hasta uyuyor görmemiş.
Hemen oğlunu arıyor x telefonu açmadı diye.
Kocası arıyor annemi ara diye.

Zamanında baya baya olumsuz olaylar geçmiş aralarında. Kız muhattap olmakta istemiyor.
Neyse aradı konuştular, kıza kinayeli kinayeli konuşmuş birde.

Aramaması sormaması daha iyi. Seni sevmiyor istemiyor ise sende sevme, isteme, arama.
 
Telefon numarası kaydedilmesi zor bir şey değil hani aramasin sormasin ama kaydetmeyecek kadar önemsenmemek değersizlik hissi veriyor bana . İnanın çok ılımlı gereksiz drama yapmayan çoğu seyi pas geçen bir insanım. Farklı bir sehirdeyiz bu sehirde kimse yok. Oğluna ulasamasa arayabilecegi tek ben varım o yüzden garip.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…