Peki mesafeli mi olayım? Arıyor ama kısa konuşup tatlı tatlı kapiyorBence biraz uzak dur.. Ararsa konuş, eğer böyle böyle koparsa da bırak gitsin. Size söylemek kolay demeyin bana, değerli olduğunuzu hissettirmeyen birine ayıracak vaktiniz olmamalı...
Evet. Ben de anlam veremiyorum. Sogudun mu diyorum asla Bebegim diyorÖzleyen adam deli gibi hareketler yapar deliiiiii
Tarzı öyle belkiEvet. Ben de anlam veremiyorum. Sogudun mu diyorum asla Bebegim diyor
Bunu ben de düşündüm ama home-office. Yani mesela dün aradım. Gündüz konuşmamıştık. Evet tatlım hayır tatlım gibi cevaplar verdi. Sen müsait olunca ara Bebegim dedim işin var sanırım. 6 saat boyunca aramadı. Meğer maç izlemiş ve 10 gibi uyumuş. Evden dışarı çıkan biri değil pek. Yani dışarıda vakit geçirmiyor.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama insanların işleri olabilir, bir gün müsait olur diğer gün meşgul olur günü gününü tutmayabilir, sık sık aramaya vakit bulamayabilir, vakti varsa da sık konuşmak istemeyebilir falan..
Acaba biraz kafasını mı dinlemek istiyor? Hani olur ya seviyorsundur ama beynim yorgundur yalnız kalmak istersin bir süre. Öyle birşey de olabilir. Buluştuğunuzda paylaşımlarınız önce ki gibiyse mutlu görürsen onu mesafe koyma bence anlarsın buluşmadaPeki mesafeli mi olayım? Arıyor ama kısa konuşup tatlı tatlı kapiyor
Bu tarz neden bir haftada değişti Onu sorguluyorum. Yoksa ilişki rutini mi bu?Tarzı öyle belki
Bugün özellikle haftasonuna plan yapma Bebegim özledim falan dedi. İnsan ya aramaz soğuk olur ya arar sıcak.bu aramıyor sıcak, ben aradığımda gene geçiştirip kapıyor. İki gün umursamadım evet aradı ama gene aynı. Her konuşma 2 dakikayı geçmedi görev gibi sankiSizde kendinizi geri çekin. Umursamıyormuşsunuz gibi düşünsünsün afallasın. Yanınıza gelmesini de erteleyin planlarım var felan diyin. Muhtemelen çok ilgi gösterdiniz elde ettim havasına girip rahat davranmaya başladı . Bu düşüncesini silersenz eskisi gibi olur
Şu saatte aradı bu saatte aradı diye rapor tutmak yorucu değil mi? O istediğinde arıyorsa sende istediğinde cevap ver bu kadar önemseme geçici bir durumdur bazen ben eşimle bile aynı evin içinde konuşmak bile istemiyorum ruh haliyle alakalı. Sadece senlik bir sorun var diye düşünmeBunu ben de düşündüm ama home-office. Yani mesela dün aradım. Gündüz konuşmamıştık. Evet tatlım hayır tatlım gibi cevaplar verdi. Sen müsait olunca ara Bebegim dedim işin var sanırım. 6 saat boyunca aramadı. Meğer maç izlemiş ve 10 gibi uyumuş. Evden dışarı çıkan biri değil pek. Yani dışarıda vakit geçirmiyor.
Standart bir işi var diyelim. Yakın bir arkadaşımla beraber yapıyorlar.İşlerinin yoğunluğunun değişmediğini nereden biliyorsunuz?
Belki de normal hali, ilgi göstereceği kapasite bu kadardı cicim ayları geçtikten sonra kendisini rölantiye aldı :))
Eskiden tutmazdım ama ben arayıp donu cem sana deyip dönmeyince ben de sayko ya bağladım. Liseli kızlar gibi aşk şarkıları dinleyip sevmiyor diye üzülüyorum. Sanırım fena aşık oldum. Kaybetme korkumdan cemkiremiyorum bile adama. Biz hiç kavga etmedik dahaŞu saatte aradı bu saatte aradı diye rapor tutmak yorucu değil mi? O istediğinde arıyorsa sende istediğinde cevap ver bu kadar önemseme geçici bir durumdur bazen ben eşimle bile aynı evin içinde konuşmak bile istemiyorum ruh haliyle alakalı. Sadece senlik bir sorun var diye düşünme
Akışa bırakmanızı bu kadar çok takmamanızı birde kendine çeki düzen verene kadar buluşmamanızı tavsiye ederim. Bi süre gözlemleyin sonra beklediğiniz ilgiyi alakayı görmemeye devam ederseniz bitirirsiniz.Şu saatte aradı bu saatte aradı diye rapor tutmak yorucu değil mi? O istediğinde arıyorsa sende istediğinde cevap ver bu kadar önemseme geçici bir durumdur bazen ben eşimle bile aynı evin içinde konuşmak bile istemiyorum ruh haliyle alakalı. Sadece senlik bir sorun var diye düşünme
Öyle mi dersiniz? Bu benim de aklıma geldi paylaşım yapmıyor ama ara ara giriyor sosyal medyaya görüyorum gece bir gibi iki gibi online olmuş. Ama neden arkadaşları ile ailesi ile tanıştirsin? Niye evlilik istesin?etrafından birilerini bulmuş olmasın ya da internetten. ben internetten birileriyle konuştuğunu düşünüyorum. ki netten tanıştığı için whatsapp ile görüşmüyorlardır başka uygulamalarla haberleşiyor olabilir. ben sizin anlatımınıza dayanarak hiç güven verici biri olduğunu hissetmedim bu adamın. soğumaya çalışın.
Peki bunu ona söylemeli miyim yoksa bunu kendi mi sağlamalı? Takıldıgım nokta burası? Kızmalı mı susmalı mi tatlı tati uyarmalı mi?Akışa bırakmanızı bu kadar çok takmamanızı birde kendine çeki düzen verene kadar buluşmamanızı tavsiye ederim. Bi süre gözlemleyin sonra beklediğiniz ilgiyi alakayı görmemeye devam ederseniz bitirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?