Arama Geçmişi

Buradaki arkadaşlara ek olarak feromon parfüm önerebilirim, işinize yarar belki fiyatları pek makul değil ama denenebilir. Yalnız evlendiğinizden beri bu sorun devam ediyorsa çözüm için şu yapacaklarınız başlangıç temelinde tedavilik bir şeyler çıkma ihtimali çok yüksek

Bence yazdığınız bu sözü onada söyleyin saklamayın ondan ki gece uykusundan uyanıp bu oluyorsa rüyasında görüyordur sizi yada baktıklarını başka açıklaması yok bunun

Merak ettim hangileri? Ben mesela initio absolute aphrodisiac'çok beğeniyorum çok tahrik edici, unisex bir koku. Bir de agent provocateur'un metresi var şu an aklıma ilk gelen

Merak ettim hangileri? Ben mesela initio absolute aphrodisiac'çok beğeniyorum çok tahrik edici, unisex bir koku. Bir de agent provocateur'un metresi var şu an aklıma ilk gelen
Ben kullanmadım ama özellikle bu isimle satılanlar var internetten araştırmak lazım.Etkili olduklarını söyleyenler var

Kızlar ben bu arama geçmişini gördüğümü sorup sormama arasında kaldım. Mantıken söylememem gerekiyor ama kalbim hesap sormak istiyor

Kızlar ben bu arama geçmişini gördüğümü sorup sormama arasında kaldım. Mantıken söylememem gerekiyor ama kalbim hesap sormak istiyor
Bu kadar huzursuz oluyorsan hesap sor neden sormayasın ki ama çıkacak kavgaya, redlere, telefonumu karıştırdın suçlmalarına hazırsan sor

Bence birşey belli etmeyin. Yani sormayın.
Öncelikle sorunun sebeplerini bulup sonra cozum uretip hala devam ediyorsa o zaman sorun. Kesinlikle artık gecmisi silecektir o konuda çok haklısınız.
Şimdi ben kendimce sebeplerini yazayım.
1. Si kendinden kaynaklı bir sorun olabilir erken b.... ereksiyon yada başka birşey gibi.
2. Si sizi çok cekici bulmuyor olabilir eğer sadece giysi vs bakiyorsa ondan olabilir o tür seylerle görmek istiyordur sizi.
Bunu dile getiremiyordur belki tepki verirsiniz diye yada annneligin getirdiği kutsal goruntuden
3. Su o resimlere bakıp kendi kendine tatmin olmaya alismissa artık gerçek ilişki ona yorucu geliyor olabilir.
Çözümleri ise yine bana göre
1. Öz bakım.sac dis kıl tüy varsa fazla kilo diyet vs
2. Evde düzgün giyinmek bütün gün dizi çıkmış esofmanlar giymemek dışarı gider gibi bir kot üstüne kazak saçlar taranmis hafif makyaj vs
3. Fantezi giyime biraz yatirim yapmak
Vücud corabi jartiyer bustiyer bralet vb şeyler
Birde evinizin sıcaksa kısa etek altına file corap kilotlu corap yada tayt üstüne sık kazaklar gibi kombinler güzel duruyor.
Bir iki resim ekleyecegim simdi.
Bunları yaptınız hala aynı gidiyorsa eşiniz de bir problem var ya zihininde ya pipisinde

Böyle bir kaç giysi bakıyormuş gibi ona gösterseniz, bunlar nasıl alsam mı diye sorsanız, belki biraz dili çözülür, kavga etmeden bunu da bir denesenize

Teşekkür ederim cevabınız için. Benim hissiyatım kendiyle alakalı sorunu var isteksizlik olarak. Haftada bir istiyo genellikle. Ağzından çok laf almaya çalıştım. Konunun benle alakası olmadığını söyledi. Genelde de yorgun işinden dolayı. Libido düşük kalkma sorunu var galiba. Kilomdan dem vurur arada. Öncelikle kilo verip fantazi giyim konusuna ondan sonra ağırlık vermeliyim. Belki bişeyler değişir. İnternetten o aramaları da her zaman yapmamış nadir aralıklarla yapmış zaten.

Tabiki de öncelik sizin mutlulugunuz. Bunlar sizi mutlu edecekse yapın. Diyeti sağlığınız için yapın. Kendinizi strese sokmadan.
Erkekler genelde kendine toz kondurmuyor benim şu sorunum var demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…