Eşimde sperm sayısı düşüktü ondan canım yaptırmıştıkHakkında hayırlısı olsun üzücü zor bi durum üzülme desek de üzüleceksin ama geçecek hayat devam ediyor bi şekilde tutunmaz tekrar sorununuz neydi neden yaptırmıştınjz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimde sperm sayısı düşüktü ondan canım yaptırmıştıkHakkında hayırlısı olsun üzücü zor bi durum üzülme desek de üzüleceksin ama geçecek hayat devam ediyor bi şekilde tutunmaz tekrar sorununuz neydi neden yaptırmıştınjz
Amiiinnn inşallah teşekkür ederimAllahim yar ve yardimcin olsun kendi katindan bir varis gondersin sana peygamber efendimizin hatrina insallah isteyen dileyen herkese amiiin
Çok teşekkür ederim not aldım söylediklerini hastanede doktorla görüşmek için bekliyorum yanına geçtiğimde soracağım kullanabilir miyim diye bi sakınca görmezse ben de başlayacağımCanım öncelikle hayırlı olsun benim en son yumurtam toplandı ancak yarın sonuçlanacak 5. Güne gidip gitmediği...ben vitamin takviyeleri alıyordum folik, omega 3, q10 ve d vitamini..doktorla görüştüğümde kendiside aynı şeyleri kullanmamı söylediğinde mutlu oldum sende takviye alabilirsin..ayrıca beslenme konusunda bol su tüket salata hergün ye sızma zeytinyağı kullan şeker tüketme çay içme içersen açık iç yani yediklerinde çok aşırıya kaçmadan sağlıklı ve dengeli beslenmeye özen göster..
Aynen sor tabi çok iyi olur ayrıca vitamin seviyelerine baktır demir d vitemini b12 değerlerine falanÇok teşekkür ederim not aldım söylediklerini hastanede doktorla görüşmek için bekliyorum yanına geçtiğimde soracağım kullanabilir miyim diye bi sakınca görmezse ben de başlayacağım
Yok canık sancı var çözemiyorum. Kaısk sancısı oluyor ama bat ım cuma belki ondandırVarmı belirtiniz
Allah razı olsunArtmış güzel bi değerle gel insallah Dualarım seninle
Bunları okuyunca içim ferahliyor biraz.☺ inşallah artar değerim. Adet sancısı oluyor arada. Normal biliyorum ama bildiğimi beynime kabul ettiremiyorumHiç korkma ikinci gebeliğim de 11.gun 24 cikmisti
Gözünüz aydın. Allahım sağlıkla önce karnımız da sonra yanınızda büyütmek nasip etsin☺Kızlar 9.gün 111.5 olan beta hcg bugun yani 11.gün 216.7 çıkmıs yani ikiye katlamis doktorum Bir daha test yapma gerek yok ilaclarina devam et dedi 1 hafta sonra keseyi gormeye gitcem insallah allahim kim istiyorsa hayirlisiyla evlat dileyip amin diyen kim varsa herkese nasip etsin
Allah razi olsun siz de korkmayin evham yapmayin artik güzel düşünün güzel olsun ❤Gözünüz aydın. Allahım sağlıkla önce karnımız da sonra yanınızda büyütmek nasip etsin☺
inşallah olur herkesin Allah gönlüne göre versin çok zor süreç sizi çok iyi anlayabiliyorum gün geçmiyor hergün düşünüyorsun son gün artık test sonucunu beklemek 1,5 saat bile geçmez oluyor ya inşallah karşılığını çok iyi alırsınız nerede yaptırdınız bende dün sonucumu aldım farklı arayışa geçmek zorunda kaldım dönüş yaparsanız sevinirim.Kızlar Meraba pazartesi 21 aralıkta transfer oldum belirtim yok şu an arada hafiif Kasığmda batmalar oluo o kadar sizce korkmalı miyim belirti olur muydu test tarihim 2 si nasıl dayanıcam bilmiorum.
Merhaba tedavin hayirli olsun canim allahim umduguna nail etsin seni 2.gün dah hic belirti olmazki 4-5.gunlarde oluyor genelde belirti olanlarda 7.gun olzn var 5.gun embriyosumu kaç adet embriyo yerlestirildiKızlar Meraba pazartesi 21 aralıkta transfer oldum belirtim yok şu an arada hafiif Kasığmda batmalar oluo o kadar sizce korkmalı miyim belirti olur muydu test tarihim 2 si nasıl dayanıcam bilmiorum.
Allah ın takdiri canım vakti saati vardır inşallah bnm eşimdne kaynaklı olduğu için gittiğimz yerde yaptrdık canım İstanbul Momart Dr erbil yağmur da. Eşim tansel kaplancan ın hastasydı azospermi tese de bulundu şükür 1 tane embriyomz oluştu inşallah nasip eder Allahinşallah olur herkesin Allah gönlüne göre versin çok zor süreç sizi çok iyi anlayabiliyorum gün geçmiyor hergün düşünüyorsun son gün artık test sonucunu beklemek 1,5 saat bile geçmez oluyor ya inşallah karşılığını çok iyi alırsınız nerede yaptırdınız bende dün sonucumu aldım farklı arayışa geçmek zorunda kaldım dönüş yaparsanız sevinirim.
3. Gün embriyosu canım bizm tedavi çok uuzn zaman oldu canjm başlayalı 1 yıl diyeblrm eşi azospermi tese oldu bulundu şükür 1 tane embriyomz olştu Allah inşallah nasip eder hayırlsı ile belirsizlik hali içinde olunca sabırsızlanıyorum işte inşallah güzel sonç alırım 1 tane yerleştirildi zaten 1 tane vardı Bi de yaşım 30 zaten.Merhaba tedavin hayirli olsun canim allahim umduguna nail etsin seni 2.gün dah hic belirti olmazki 4-5.gunlarde oluyor genelde belirti olanlarda 7.gun olzn var 5.gun embriyosumu kaç adet embriyo yerlestirildi
inşallah hayırlı haberler alırsınızAllah ın takdiri canım vakti saati vardır inşallah bnm eşimdne kaynaklı olduğu için gittiğimz yerde yaptrdık canım İstanbul Momart Dr erbil yağmur da. Eşim tansel kaplancan ın hastasydı azospermi tese de bulundu şükür 1 tane embriyomz oluştu inşallah nasip eder Allah
Allah herkese nasip etsin inşallah hpe öyle Dua ediyorum hep
Ayyy coook sevindim senin adına. Bende 1048 değerle tahlil olayını kapatıyorum artık.Kızlar 9.gün 111.5 olan beta hcg bugun yani 11.gün 216.7 çıkmıs yani ikiye katlamis doktorum Bir daha test yapma gerek yok ilaclarina devam et dedi 1 hafta sonra keseyi gormeye gitcem insallah allahim kim istiyorsa hayirlisiyla evlat dileyip amin diyen kim varsa herkese nasip etsin