- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
Devlette demiyorlar gulum malesef ozele gitcem 5 martta insallah 14. Haftada belli olur demisti ozeldeki drumcinsiyet hakkında falan bişey dediler mi erken ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette demiyorlar gulum malesef ozele gitcem 5 martta insallah 14. Haftada belli olur demisti ozeldeki drumcinsiyet hakkında falan bişey dediler mi erken ama
Ekledim ablamm a.asihan benimdeEkle kuzum tabi gunes_ediz_bayar instagramim bu
Korkma ablam o zaten yanıltıyor sağlıklı olsunlar hayırlısıyla Benimde 11 marta verdi randevu artık kesin öğrenirim cinsiyet büyük ihtimalle çikolata yemek benim hiç aklıma gelmedi bende deneyim bidahakineSenin yasin kac ablam korkma ileri yas degilsin sen asil ben korkuyorum 2li taramadan
Cikolata yiyince balik gibi oluyor bebislerKorkma ablam o zaten yanıltıyor sağlıklı olsunlar hayırlısıyla Benimde 11 marta verdi randevu artık kesin öğrenirim cinsiyet büyük ihtimalle çikolata yemek benim hiç aklıma gelmedi bende deneyim bidahakine
Fetal DNA da cinsiyet de çıkıyor diye biliyorum doğru mu? Çıktı mı sonuç ne zaman kan verdin?Bende 12.haftada Fetal DNA için kan vericem. İleri yaş hamilelik olduğu için bunu yaptırmanın daha uygun olacağını söyledi doktorum. 2li test 4lü test yaptırmayacağım o yüzden.
Ben 12.haftaya girince vercem kanı. Evet cinsiyet de belli oluyormuş. Haftaya çarşamba gününe denk geliyor. Ama zaten sonuç gelene kadar gecen süreyle normal öğrenme süresi arasında 3 hafta olacak.Fetal DNA da cinsiyet de çıkıyor diye biliyorum doğru mu? Çıktı mı sonuç ne zaman kan verdin?
Yaa sonuç baya uzun sürede çıkıyormuş o zaman hayırlı haberler gelsin inşallahBen 12.haftaya girince vercem kanı. Evet cinsiyet de belli oluyormuş. Haftaya çarşamba gününe denk geliyor. Ama zaten sonuç gelene kadar gecen süreyle normal öğrenme süresi arasında 3 hafta olacak.
Aslında kargo süresi 1 haftaymış. Kan 2 günde çalışılıp sonuç mail atılıyormuş. 9 günde belli olacak.Yaa sonuç baya uzun sürede çıkıyormuş o zaman hayırlı haberler gelsin inşallah
Merhabalar ben de aralıkta transfer oldum gecen hafta öğrendim oğlumuz olacak inşallah su an 13.haftadayımHerkese merhaba. Grupta kimseden ses soluk çıkmıyor. Nasıl gidiyor? Cinsiyeti belli olan var mı aranızda?
Ne güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar ben de aralıkta transfer oldum gecen hafta öğrendim oğlumuz olacak inşallah su an 13.haftadayım
Dr bacak arasina bakti beyaz bir nokta var daha cok kucuk degisebilir ama muhtemelen erkek dediHerkese merhaba. Grupta kimseden ses soluk çıkmıyor. Nasıl gidiyor? Cinsiyeti belli olan var mı aranızda?
Hayırlı olsun ne kadar erken belli olmuşMerhabalar ben de aralıkta transfer oldum gecen hafta öğrendim oğlumuz olacak inşallah su an 13.haftadayım
Kaç haftalıkken göremedi yani? Benim 13+2 de randevum cinsiyeti görür diyordum ama göremiyor mu ki acabaDr bacak arasina bakti beyaz bir nokta var daha cok kucuk degisebilir ama muhtemelen erkek dedi
Ben de bugün gittim ense kalınlığı için falan.yarın da kan vericem.yüzde 60 erkek gibi ama erken net bişey söylemek için dedi.sizinki belli olur sanki.fıldır fıldırdı kolu bacağıKaç haftalıkken göremedi yani? Benim 13+2 de randevum cinsiyeti görür diyordum ama göremiyor mu ki acaba
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok sağolunNe güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizde şaşırdık perinatologumuzda doktorumuzu tasdik ettiHayırlı olsun ne kadar erken belli olmuş
Maşallah sağlıkla gelsinDr bacak arasina bakti beyaz bir nokta var daha cok kucuk degisebilir ama muhtemelen erkek dedi