- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Kizlar merhaba , Allah'ın izniyle ilk aşılamam da hamile kaldım aşılamanin 14 günü betahcg yapmam gerekiyordu fakat ben 15. Günü yaptim ve degerim 322.35 çıktı doktorum 2 gun sonra tekrarla dedi ve degerim 667.22 olmus Allah nasip ederse 8 şubatta keseyi göreceğiz dualariniza ihtiyacım var inşallah kesemizide kalp atisinida rabbim hayirlisi ile görmeyi duymayi nasip eder. Rabbim hepimize anne olmayi nasip eder.
Sevinmek umutlanmak hiç istemiyorum sonrasında negatif olunca çok üzülüyo insan. Rabbim görüyo, biliyo halimizi. Bu kez olmuştur inşallah. Sende, isteyen herkeste, bende kavuşuruz miniklerimize..Valla canim sık idrara cikmakta gebelik belirtisi buay oldu galiba.
İnşallah canım sende bu ay kavuşursunMartta son kez aşılama yaptırıp bebeğine kavuşursun inşallah.
Amin canım sağol aynen öyle en azından gününde geldiHakkinda hayirlisi canim .zamaninda regli olmakta önemli
Sevinmek umutlanmak hiç istemiyorum sonrasında negatif olunca çok üzülüyo insan. Rabbim görüyo, biliyo halimizi. Bu kez olmuştur inşallah. Sende, isteyen herkeste, bende kavuşuruz miniklerimize..
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahKizlar merhaba , Allah'ın izniyle ilk aşılamam da hamile kaldım aşılamanin 14 günü betahcg yapmam gerekiyordu fakat ben 15. Günü yaptim ve degerim 322.35 çıktı doktorum 2 gun sonra tekrarla dedi ve degerim 667.22 olmus Allah nasip ederse 8 şubatta keseyi göreceğiz dualariniza ihtiyacım var inşallah kesemizide kalp atisinida rabbim hayirlisi ile görmeyi duymayi nasip eder. Rabbim hepimize anne olmayi nasip eder.
Bu ayda nasip değilmiş demekki canım. Üzme kendini. İnan bende umutsuzum.Günaydin kizlar şubat ayinin ilk kötü haberi benden.dün gece babama ilac alirken dayanamayip test aldim. 5 beta hcg den sonrasini ölcüyormuş.bugün 12.gün test bembeyaz negatif. Gecen ay 12.günde bembeyaz negatif. Zaten belirti hic yoktu.
.Bu ayda nasip değilmiş demekki canım. Üzme kendini. İnan bende umutsuzum.
Bende iğnenin 9. günü yaptığım testte silik çizgi görmüştüm. Ertesi gün yaptım çizgi filan yoktu. İğnenin etkisi geçen ay 6 7 günde gitmişti idrarda bu kez gitmemiş demekki. Adet ağrısı gibi ağrım var dün akşamdan beri. Nasip herşey. Bende bu ayda negatif olursa yaza kadar kendi haline bırakıcam..
Aynen canim kendi haline birakiyorum artik ilaç kullanmicam
Adet olacakmışım gibi ağrım var..
Akşamda vardı..
Hem belimin alt kısmı ağrıyo hem kasıklarım. Sivilce filan çıkardım hemde regl zamanındaki gibi. Çarşamba olmam lazım aslında. Progestan geciktirir ama muhtemelen.Regli agrilari ayni zamanda gebelik belirtisi canim.insallah senin bari tutsun
Hem belimin alt kısmı ağrıyo hem kasıklarım. Sivilce filan çıkardım hemde regl zamanındaki gibi. Çarşamba olmam lazım aslında. Progestan geciktirir ama muhtemelen.
Bilmiyorum canım. Adet olcam gibi düşünüyorum inan ki. 3-4 gündür ağrı başladı kasıklarımda.Canim bel agrisi kesin gebelik belirtisi. Bu ay gelmistir bebegin insallah.
Bilmiyorum canım. Adet olcam gibi düşünüyorum inan ki. 3-4 gündür ağrı başladı kasıklarımda.
Valla düşünmeyim diyorum ama belimin ağrısı iyice bastırdı. İnşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. Tez zamanda kucaklarımızı doldurur.olumsuz düsünme canim.yarin test yapsan cikar artik.insallah emegin boşa cikmaz
Valla düşünmeyim diyorum ama belimin ağrısı iyice bastırdı. İnşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. Tez zamanda kucaklarımızı doldurur.