Aralıklı oruç serüvenim

2.öğünüm salata 3.öğünüm yulaf lapası.. İkisi ara öğünümdü bugün

Eklentiler

• 979DAC95-8E84-468D-A6EC-68EF487C081D.jpeg
    979DAC95-8E84-468D-A6EC-68EF487C081D.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 23F3E898-DC25-4F34-BD15-0DEB25E37369.jpeg
    23F3E898-DC25-4F34-BD15-0DEB25E37369.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 44
1haftadır yazamadım. Hastalıklarla boğuşuyorum. Eve bi girdi gitmiyo. Hala boğazım şiş. Oyüzden çok dikkat edemedim. Tartıldım dğn 69.3 çok az vermişim ama almamışım ya oda bişey. Kolay gelsin hepinize. Artık hergün yazarım. Şimdi sirkeli suyumu içtim. Öğle hafif bir kahvaltı yapıcam

1haftadır yazamadım. Hastalıklarla boğuşuyorum. Eve bi girdi gitmiyo. Hala boğazım şiş. Oyüzden çok dikkat edemedim. Tartıldım dğn 69.3 çok az vermişim ama almamışım ya oda bişey. Kolay gelsin hepinize. Artık hergün yazarım. Şimdi sirkeli suyumu içtim. Öğle hafif bir kahvaltı yapıcam
Çookk geçmiş olsun bir an önce hemen toparlanırsın inşallah 🙏 Sağlığın daha önemli ve bu yüzden sağlıklı şeylerden biraz daha fazla yiyebilirsin ❤️☺️

Çookk geçmiş olsun bir an önce hemen toparlanırsın inşallah 🙏 Sağlığın daha önemli ve bu yüzden sağlıklı şeylerden biraz daha fazla yiyebilirsin ❤️☺️
Teşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışıyorum. İyi kaliteli yiyelim toparlanalım. Ama hastayken yemek yapmak çok zor. Herkes hasta yatıyor ama anne hastayken bile ev halkına bakıyor

merhabalar herkese :) bende bir aydır aralıklı oruç serüvenine girdim. benim amacım kilo vermek değil aslında kızlar. bir süredir evde olduğum için hareketsiz yaşam ve düzensiz beslenme dolayısıyla göbek yağlarım oluştu. eylülde tartıldığımda 51.70 çıkmıştım çok şaşırmıştım 55 bile bekliyodum. boyum 163. genellikle iki öğün besleniyorum bazense ara öğün.ilk zamanlar kahvaltım sadece iki haşlanmış yumurta ve yarım dilim peynir bir kaç zeytinden oluşuyodu. ama sıkıldım artık esmer ekmek ile bazen bir dilim bazen iki dilim normal kahvaltı ediyorum. asla kızartma hamur işi yemiyorum tabii ki. akşamları ise yanında mutlak yoğurt olan bir ev yemeği yiyorum. ben önceden diyetleri çok denedim ama bunun benim için bir eziyet olduğunu farkedip beslenmemi tamamen değiştirmek için kendimi motive ettim. göbek ve yan simitlerim istediğim görüntüye ulaşana kadar bu şekilde beslenmeye karar verdim. kendime asla tatlı abur cubur üç beyaz yok gibi bir şart koymadım dediğim gibi bu benim hep devam edecek beslenme rutinim olacak. ne zaman hedefime ulaşırsam o zaman beslenmemi şu anki süreçten daha da gevşeticem o kadar. bolbol yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama evdeysem genellikle ilk 20 dakika koşu sonra zumba ve ayakta yapılan karın egzersizleriyle sporumu destekliyorum. dans etmeyi çok sevdiğim için kendimi dinlendirdiğim günlerde bile mutlaka 30 dakika yapıyorum :) vücudumun şeker ihtiyacını meyvelerden alıyorum bazen. en önemlisi her gün 2 lt suyumu içiyorum.boyuma göre ideal kilomda olduğum için herhangi bir kilo vermiş gibi durmuyorum zaten daha fazla zayıflamakta istemiyorum memnunum.ama göbeğim ve yanları sıkılaşmaya incelmeye başladı. hedefimin birinci ayını bitirdim sadece bir ayı kaldı.bazen sizlere katılırım ama tartım yok bu benim psikolojimi etkiler diye de almak istemedim.umarım hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırız. ben motivemin en dipte olduğu günlerde dahi ağlayarak sporumu yaptım. lütfen azminize sabrınıza tutunmayı bırakmayın

Bu sabah migren atağıyla uyandım :KK43: 11-12 gibi yumurtalı peynirli kahvaltımı yaptım. Biraz tatlı atıştırdım..
Akşam 5 gibi de köfte salata yedim. Tuzlu su içiyorum biraz baş ağrısı için🙏🏻 İnşallah yarın daha iyi hisseddrim. İyi geceler arkadaşlarım ..

X