- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- Konu Sahibi fitbicagla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az yemişsin canım gece zor olmadı mıAkşam yemeğim hepsini yemedim çokk yorgunum
Erken uyudum ve diyetisyen listesi Bu hafta biraz zor geçecekÇok az yemişsin canım gece zor olmadı mı
Diyetisyen desteği mi alıyorsun çok iyi benim eşim istemiyor abartıyorsun kilon normal deyip duruyor. Sinir oluyorumErken uyudum ve diyetisyen listesi Bu hafta biraz zor geçecek
Afiyet olsunKahvaltımm
Evet dün başladım Online alıyorum ama her yediğimi atıyorum sürekli istediğimi sorabiliyorum sorumluluk hissediyorum o yüzden iyi gidiyor şimdilikDiyetisyen desteği mi alıyorsun çok iyi benim eşim istemiyor abartıyorsun kilon normal deyip duruyor. Sinir oluyorum
Ne güzelEvet dün başladım Online alıyorum ama her yediğimi atıyorum sürekli istediğimi sorabiliyorum sorumluluk hissediyorum o yüzden iyi gidiyor şimdilik
Kabuklu tarçın bekletip içilebilir bence internette de böyle okumuştumNe güzel
Aralıklı oruçta açlık penceresinde tarçınlı su içilebilir mi acaba bilgin var mı tatlı diye ağlayacağım neredeyse
İki haftadan sonra geçiyormuş hepsi ama bakalım inşallahKabuklu tarçın bekletip içilebilir bence internette de böyle okumuştum
Kaç kilo aldınız hamileykenİki haftadan sonra geçiyormuş hepsi ama bakalım inşallah
Hamileyken çok yememek lazımmış geç anladım
14 kilo aldım. Ama hamile kalmadan önce de biraz almıştım. 61 ile hamile kaldım. Onun öncesinde 53-55 arası gidip geliyordum ne güzel şimdi hem kalan hamilelik kiloları hem de boş yere aldığım kiloları vermeye çalışıyorum işteKaç kilo aldınız hamileyken
Yine baya vermişsiniz kalanını da verirsiniz14 kilo aldım. Ama hamile kalmadan önce de biraz almıştım. 61 ile hamile kaldım. Onun öncesinde 53-55 arası gidip geliyordum ne güzel şimdi hem kalan hamilelik kiloları hem de boş yere aldığım kiloları vermeye çalışıyorum işte
İnşallah hiçbir kıyafetim olmuyor. Büyük beden kıyafet almak istemiyorumYine baya vermişsiniz kalanını da verirsiniz
İnşallah hiçbir kıyafetim olmuyor. Büyük beden kıyafet almak istemiyorum
Senin bebeğin yok sanırım henüz Çalışıyor musun
Çok sakin burası biraz canlandıralım
Teşekkür ederim Gidip çorba yapayım geç olduHamile kalınca şutladılar beni işyerinden. Doğum iznine çıkarım diye.
Şimdilik çalışmıyorum.
Bu arada tebrikler nice yıllarınız olsun birlikte