Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Dün akşam birazcık abartmış olabilirim 😀 21 buçuk saat açlıktan sonra gözüm döndü açıkçası ama yesem de midem kabul etmedi o yüzden şanslıyım ama tabi daha sonra bir bardak kola ve cips, çerez falan yedim. Normalinde kolayı sevmem ama dün ilk defa bir bardağın hepsini bitirdim. Bugün tartılmayı planlıyordum ama şuan kararsız kaldım. Fazla çıkarsa moralim bozulur diye.

Dün akşam birazcık abartmış olabilirim 😀 21 buçuk saat açlıktan sonra gözüm döndü açıkçası ama yesem de midem kabul etmedi o yüzden şanslıyım ama tabi daha sonra bir bardak kola ve cips, çerez falan yedim. Normalinde kolayı sevmem ama dün ilk defa bir bardağın hepsini bitirdim. Bugün tartılmayı planlıyordum ama şuan kararsız kaldım. Fazla çıkarsa moralim bozulur diye.
Muhtemelen dün yediklerin iki gün sonra yağa dönüşebilir yani bende öyle oluyor canım
O nedenle 2 gün dayanıp az yiyip öyle tartil bence artı çıkmayacaktır insallah😊

Muhtemelen dün yediklerin iki gün sonra yağa dönüşebilir yani bende öyle oluyor canım
O nedenle 2 gün dayanıp az yiyip öyle tartil bence artı çıkmayacaktır insallah😊
Evet en iyisi öyle yapmak. Dün de 20/4 yaptım. Ama iki gündür midem aşırı hassalaştı bir şeyler yediğimde dehşet derece de bulanıyor. Lavaboya zor atıyorum kendimi. Bu sürecin bir an önce geçmesi lazım. İki gündür eşim bırak diyeti falan şu haline bak hiç mi kendine acımıyorsun falan diyor. Daha önce de annemgil böyle diyordu 😀 artık istediğimiz kiloya düşşekte herkes rahatlasa ya

Bugün 20 saate dayanamadım ve 19 saat olunca bir tane elma yedim. Ara sıra daha kısa sürede yapmam gerekecek sanırım. Şuan da kilo verimimde çok yavaş. Sanırım artık ideal kilolarıma geldiğim için daha yavaş ve zor gidecek. Şuan da güncel kilo 66. 05
67.85 le pazartesi günü başlamıştım ilk gün direk 1 kilo gitmiş gibiydi sanırım vücudumda ödem vardı o gitti hemen. Şuanda daha çabuk acıkıyormuşum ve çok halsiz düşüyormuşum gibi geliyor.
Pazar günleri diyet yapmayacağım haftanın ödülü gibi düşüneceğim 😀 çünkü canım sürekli kahvaltılık bir şeyler istiyor ve ben daha önce de bu şekilde yapıyordum diyeti o yüzden pazar günleri tatil 😀 67 ve altın benim ideal kilom olarak görünüyor o yüzden daha yavaş gidecek şimdiden sonra ama yine de bırakmayacağım ve kilo vereceğim

Siz kaç kaç yapıyorsunuz?
Buraya yazarsanız daha çok motive olursunuz ben öyleyim çünkü. Diyet arkadaşı olunca daha motive oluyorum.
Ben 18 6 yapıyordum daha önce . Birileriyle birlikte yapmak kesinlikle işe yarıyor. Bu günlerde tama başlıyamadım evde değildim. Bu akşamdan başlıyacağım.

Evet kızlar
Açlıktan ölürüm korkusuyla :)) kaç gündür oruca baslamaya cesaret edemiyordum. Basladim çok şükür ve güzel gidiyorum
Dünden bugüne 23 saat aclik yaptım çok da iyiydi hiç acıkmadım da çok şükür
Tek ogune döndüm hamd olsun bugün 67.0 çıktım şişlik ile muhtemelen yani doğal kilom 66 kusur
En kısa sürede ilk olarak 63 hedefim bakalim

teacher26 teacher26 aramıza Hoşgeldiniz.

Lonely single girl Lonely single girl tebrik ederim 23 saat açlık nasıl dayandın. Ben süreyi düşürüyorum sen gittikçe arttırıyorsun maşallah. Çok güzel ilerliyorsun,
Bende bugün ikindin hem tartılacağım hem ölçüm yapacağım, haftalık olarak her şeyi yazmayı düşünüyorum yazarım buraya da

Evet kızlar
Açlıktan ölürüm korkusuyla :)) kaç gündür oruca baslamaya cesaret edemiyordum. Basladim çok şükür ve güzel gidiyorum
Dünden bugüne 23 saat aclik yaptım çok da iyiydi hiç acıkmadım da çok şükür
Tek ogune döndüm hamd olsun bugün 67.0 çıktım şişlik ile muhtemelen yani doğal kilom 66 kusur
En kısa sürede ilk olarak 63 hedefim bakalim
Maşallah canım çok iyi . İnşallah en kısa sürede ulaşırsın istediğin kiloya

teacher26 teacher26 aramıza Hoşgeldiniz.

Lonely single girl Lonely single girl tebrik ederim 23 saat açlık nasıl dayandın. Ben süreyi düşürüyorum sen gittikçe arttırıyorsun maşallah. Çok güzel ilerliyorsun,
Bende bugün ikindin hem tartılacağım hem ölçüm yapacağım, haftalık olarak her şeyi yazmayı düşünüyorum yazarım buraya da
Tabi yaz yaz :) evet hedefim daha fazla açlık yapmak ama şu göz açlığı
Bakalım bu akşam en son 21.00 de yedim
Yedim ama 2 tabak makarna 🤭
Aslında markete gittik de cips alasım geldi o kadar çok çekti ki canım
Birinci sebep alerji yapıyor yüzüm sivilce doluyor kızarıyor
Ikincisi karnımı şişiriyor bağırsak ağrısı yapıyor
Üçüncüsü de 10 tl yi geçmiş bir cips alınacak gibi değildi
Almadım makarna yedim
Hedefim 24 saat bakalim 😊
Ama gece biraz ders çalışayım diyorum çok uykum gelirse nescafe icerim uykum kaçsın diye ama onu yemekten saymicam yani yarin aksam 21.00 de yedim diyelim yine 24 saat aclik dicem eheheh bakalim Belki de içmem gorecegiz
Maşallah canım çok iyi . İnşallah en kısa sürede ulaşırsın istediğin kiloya
Insallah 🤗😚 hep birlikte

Dün ölçüm yapmadım çünkü wc ye falan da hiç çıkamadım ve Bi şişlik vardı üzerimde o yüzden moralim bozulmasın diye tartılmadım bile 😀 normalinde tartıdan inmem ama dün çıkmaya korktum

Evet kızlar dün yine 23 saati tamamladım çok şükür
dün yani bugün yani 5 saat once 😆😁
Anladiniz işte
En son 22.00 gibi yedim sanırsam
Belki daha öncedir ama hatırlayamıyorum düz 22.00 diyelim
Şimdi mecburi kahve içicem .uyumamak için onu saymazsak
Oruç tutacagim insallah
Yanı yarın akdam 20.00 gibi acarsam orucumu
22 saat yapıyor
E hiç yoktan iyidir :)
Hadi bakalım 64.9 ü gördüm bi ara
Tabi gel gitli
Ha gayret kızım az kaldi dayan 😀

Baya da karışık yazmışım ya amaan daha düzeltemem:) siz anladiniz işte yarina 22 saatlik bir performans bekliyorum hadi hayırlısı
Yarin aksam gorusuruz dayanın arkadaşlar dayanın
Bir zamanların makarna bağımlısı ben bile yapıyorsam ohooo

Bir onceki yazdıklarım iptal kizlar
Mutfağa girdim dolabı bir acarım ki ne göreyim
Yazmayayim canınız çekmesin de
Bir de benim aşırı alerjim olan bir sey
Bunun yüzünden az ölümlerden dönmedim küçükken:)
Amaan dedim buldun ye
46 mg kortizonlu hapı da dayadım peşine:))
Zaten yerken hafiften kaşınma başladı daha mideye inmeden neyse
En son 2 sene once yemistim
Yedim gitti
Şimdi saat 3.00 diyelim
Yarin gece 3 e kadar yemek yok yapacak bir şey yok napalim durumu size bildiririm bakalim :)
Optm

Bende bu sefer baya zorlanıyorum ya, gözünde bir açlık var anlamadım. Normalinde diyet yapmıyorken bu kafar yemiyorum gerçekten. Ama şimdi akşamları ve pazar günü ne bulursam yemeye çalışıyorum. Düzene oturtamadım gitti. Dün 15.00 gibi kahvaltı yaptım baya çok yedim. Sonra akşam yemek yemedim ama bu seferde kraker falan o tarz şeyler ve meyve yedim. Gerçekten bende bir problem var ama nerede bir türlü çözemiyorum sanki daha önce 2 aydan daha fazla süre Bu diyeti uygulayan ben değilim. O zaman 1 kase çorba içip doyuyordum nasıl o zaman ki yeme düzenime ulaşacağım merak ediyorum. Bugün yine diyet yapmıyorum. Bakalım ne olacak böyle böyle

Bende dayanamıyorum bi türlü ya çok sinir oluyorum. 67 inmiştim ama yine 69 lara çıkmışım temmuz sonu düğünler var 65 olmak istiyorum ama olmuyor ya sinir oluyorum. Daha önce yaptığım da çocuklar okula gidiyordu öyleyken daha kolay giden gelen olmuyor. Şimdi okul tatil. Birilerine gidiyoruz. Bize gelen oluyor. Tatil di piknikti zor oluyor ama inşallah başarıcam.

X