Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Ben bugün itibariyle 69 u gördüm. Ama nasıl tatlı, şeker yedim anlatamam 😀 bayram ve regli zamanım aynı zamana denk gelince boğazımı da tutmayınca sonuç bu maalesef. Ama inşallah sabahtan itibaren diyete başlayacağım. Bakalım bu sefer ne yapabileceğim 😀

Dün diyet yaptım ama bugün hastayım grip oldum o yüzden diyet falan yapmadım sabah çorba içtim limonlu biberli. Tartıldım 67.40 çıktım sanırım reglim bitince ödem gitti. Çünkü önceki gün 69 çıkmıştım. Şuan da da kahve içiyorum yanında çikolata var 😀

Ben bir gün iyiyim bir gün kötü
Kafam attı 3 günlük su orucu istiyorum
He bir günü yaptım da üçü kaldı :KK70:

Amaan yapabildiğim kadar
Hareket yok bisey yok yedim mi tam yiyorum yemedim mi tam yemiyorum
Bakalım ne zaman merkeze gidereme tartılacağım insallah ne durumdayım haberim yok

Ben bir gün iyiyim bir gün kötü
Kafam attı 3 günlük su orucu istiyorum
He bir günü yaptım da üçü kaldı :KK70:

Amaan yapabildiğim kadar
Hareket yok bisey yok yedim mi tam yiyorum yemedim mi tam yemiyorum
Bakalım ne zaman merkeze gidereme tartılacağım insallah ne durumdayım haberim yok
Bende öyleyim yemiyorum tutuyorum kendimi, sonra Bi yiyiyorum yani birisi görse kıtlıktan çıktım sanır. Ben tartılıyorum sürekli. 67 lerdeyim ama tabi kendimi tutmazsam 67 kiloda kalmam imkansız gibi bir şey

Selammmmm
Sınava 14 gün kala pek uğrayamıyorum kampa girdim :)
En son iki gün önce tartildim eczanede
Dedim ki 67 falandirim
69 çıkmasın mi😱😱
Ben şok
Ama tabi 1 hafta boyunca saat fark etmeksizin patates kizartmalarini gomersen olacağı bu
.
Baya bi salmıştım
3 gündür geceleri yemiyorum
Gündüzleri de ekmek yemiyorum
Makarnayı da biraktimsadece dun aksam makarna yedim ama öyle cok degil.ve de bölgesel egzersiz yapıyorum
2 . 3 dakikalık falan ara ara
Çok suzuldum bakalim ne zaman tartilicam kaç kiloyum merak ediyorum:)

Aleyküm selam. Nasılsın nasıl gidiyor diyet 😊
Benim gitmiyor resmen, sabah tartıldım 68.700 çıktım. Ama hala diyete başlayamıyorum. Bu Bi bahane biliyorum ama diyet için hazır hissedemiyorum kendimi. Sürekli tatlı yiyesim geliyor. Sabah uyandığımda canım inanılmaz tatlı istiyor oluyor. Bu sorunu nasıl açacağım bilmiyorum. İnşallah senin iyi gidiyordur

Sabah tartıldım 67.700 çıktım ve diyete başladım. En son gece 12 den önce yeme içme işini bırakmıştım. 12 ye doğru yarım bardak kola içmiştim. Bugün en iyisi diyet yapayım da kolanın acısı çıksın diye düşündüm 😀 kimselerde yok burada. Nereye gittin Lonely single girl Lonely single girl benim motivasyon kaynağım

Dün 16/8 yapabildim. Şekerim falan mı düşüyor ne oluyor bilmiyorum ama gözlerim falan karardı elim ayağım titredi hemen bir şeyler yedim. Neyse buna da şükür. Biraz önce tartıldım 67.300 çıktım. Ama bugün diyet yapmayacağım. Şöyle bir şey düşünüyorum ben en azından şuan ki kilomu koruyabilmek için, haftanın 2 veya üç günü diyet yapacağım. Veremeyeceksem de en azından almamış olurum

Dün 16/8 yapabildim. Şekerim falan mı düşüyor ne oluyor bilmiyorum ama gözlerim falan karardı elim ayağım titredi hemen bir şeyler yedim. Neyse buna da şükür. Biraz önce tartıldım 67.300 çıktım. Ama bugün diyet yapmayacağım. Şöyle bir şey düşünüyorum ben en azından şuan ki kilomu koruyabilmek için, haftanın 2 veya üç günü diyet yapacağım. Veremeyeceksem de en azından almamış olurum
Ben de almadim almadim herhalde almıyorum diye de 3 gün baya yemistim
1 günde 3_4 kg göbek ve bacak ve de kol yağı (abartısız ha. Ben böyleyim diyet yapsam da çok yesem de 3 gun sonra etki ediyor)
Lop löp doldum mahvoldum
Aralıklı oruç en az 15 saat yapmaya basladim
Tartım yok
Yarın doğum günüm:KK43: hedefim 60 kg olmaktı olmadi olsun buna da şükür
Bır dahaki doğum günüMe insallah yaşarsam:) 50li kilolarda olma hayalim var bakalim

Ben 70 kilo falanımdır diye düşünüyordum ama muhtemelen 70'i de geçmiş olabilirim Çünkü belim 67'den 74'e çıkmış Demek ki baya almışım. çok çabuk kilo alabilen yapım var zaten Lanet olsun ow shitt .
Tartı bozulunca İşte tam kontrol edemedik kendimizi aralıklı oruç programı indirdim size de atayım fotoğrafını bayıldım oradaki vucut
Screenshot_20220722-173147_Zero Calories - Fasting Tracker and Intermittent Fasting.jpg
20220722_173455.jpg
ölçülerimi oraya işledim fotoğrafını da atıyorum

24 saatlik orucu seçtim .çünkü ben iflah olmaz bir oburum bu aralar

Bende diyet yapamıyorum. Neden anlamıyorum. Yok yani sanki daha önce bu diyeti yapan başkasıydı. Şimdi olmuyor. Yine de dikkat etmeye çalışıyorum. Tabi ne kadar olursa. Biraz önce tartıldım. 67.800 çıktım. Bende birazdan Bi ölçüm yapayım bari. Ölçümlerimi yazdığım defterim annemgilde kaldı ama buraya da yazmıştım sanırım Bi karşılaştırma yapayım.

Spor bari yapayım diyorum ama o motivasyonumda gece oluyor ama sabah olunca bitiyor.
Bende şimdi ölçüm yaptım. Telefonuma kaydetmişim 25 haziranda
bel :76
Göbek:96
Kalça :97 olarak.
Şimdi yaptım hepsi aynı bir santim bile incelmemişim.

Evet arkadaslar
Tamamen gece yemeyerek göbek yağım 3 günde 5 cm inceldi
Belim ise 1 cm :)

Göbek yağım 105 ten 100 cm e
Belim ise 74 ten 73 cm e indi
Ama dun gece açlıktan uyuyamadım
Dün en son 19 da makarna yedim
Bugün 12 de yedim
17 saat aclik
.
Bugün 13 te ekmekle patates kızartması yedik yarın 13 e kadar sadece çay:)

Maşallah bırakma sakın ben Bi bıraktım toparlayamadım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de kilo veremiyorum. En azından çok almadım 67-68 arasındayım hala. Bi 68 oluyorum Bi 67

Maşallah bırakma sakın ben Bi bıraktım toparlayamadım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de kilo veremiyorum. En azından çok almadım 67-68 arasındayım hala. Bi 68 oluyorum Bi 67
2 gün yemedim harika indi göbek möbek her yer
Ama az önce ekmek arası domates ve makarna gomdum
Of ya bi atlatayim şu günleri hele

X