Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Bende bu sefer baya zorlanıyorum ya, gözünde bir açlık var anlamadım. Normalinde diyet yapmıyorken bu kafar yemiyorum gerçekten. Ama şimdi akşamları ve pazar günü ne bulursam yemeye çalışıyorum. Düzene oturtamadım gitti. Dün 15.00 gibi kahvaltı yaptım baya çok yedim. Sonra akşam yemek yemedim ama bu seferde kraker falan o tarz şeyler ve meyve yedim. Gerçekten bende bir problem var ama nerede bir türlü çözemiyorum sanki daha önce 2 aydan daha fazla süre Bu diyeti uygulayan ben değilim. O zaman 1 kase çorba içip doyuyordum nasıl o zaman ki yeme düzenime ulaşacağım merak ediyorum. Bugün yine diyet yapmıyorum. Bakalım ne olacak böyle böyle
Ya bende aynı bi türlü tuturamdım o ritmi bi bir kaç gün devam ettirsek sonra tamam ama olmuyor

Ben 6 gün yaptım ama pazar günü 1 hafta yemediğimi yedim resmen gözümde Bi açlık var gözümü doyuramıyorum. Bugün tartıldım 67 kiloyum. Geçen hafta içinde 65.650 ye kadar inmiştim. Ama işte akşamları da yedim bir de pazar günü yiyince hemen geri aldım. Bende düzeni oturtmam lazım ama önümde bir amaç belirlemem lazım. Belli oranda kilo verdim mart ayından itibaren onun rahatlığı var bir de düğünü de atlattım hiç bir amaç yok gibi şuan. Bende bu kadar inebilmişken Bi 60 kilo olmayı istiyorum aslında ama nasıl kendimi motive edebileceğimi bulamıyorum

Bende 2 veya 2 buçuk ay güzel ilerledim.81 kilodan 67 ye düştüm. Mayısın başında diyeti bıraktım. Ama dikkat ettim yine de. Diyette olduğum süreçte bir kase çorba ve yeşillikle doyuyordum. Şimdi o doyma hissi yok. Yedikçe yiyesim geliyor. Sabit her gün sabah akşam yemek hazırlamam ve eşimle yemek yemem bu durumda biraz etkili oluyor. Gelen giden de oluyor bizde bir yerlere gidiyoruz böyle böyle derken tam Bi motive olamıyorum.

Kizlar dun uğramadım çünkü camış gibi yedim tabiri caizse
Camış bile az kalır
Ama bugün orucluyum elhamdülillah
En son aksam 22.00 de yedim diyelim
Muhtemelen daha önce ama saate bakmadığım için düz 22.00 diyorum
Şu ana kadar 19 saat oldu. Biraz acıktım ama sıfır hareket var bende sabah aksam yatakta oturuyorum mecburen napalim
Bu akşam 2 saatlik temizlik var evi temizliğin işte misafirler gel3cek dip köşe
Bakalım hareket olmayınca kilo da inmiyor doğal olarak

Evet kızlar çok şükür bugün 22 saati tamamladım
8 gibi orucumu açtım
9 gibi bitirdim diyelim aslinda 20.kala falan bitiyor da ben düz hesap daha motive oluyorum :)
Yarın akşam 8 e 23 saat
Hadi bakalım
23 saate areee youuuu readyyyyy
Dum tis dum tis
:)))
Şarkıyı merak ederseniz televole 2 are you ready
Hey gidim hey 90lar

Yedikten sonra oruçla devam edebilmen gerçekten güzel, ben genelde yediğim günün sonrasında daha çok yemek istiyorum. Sanırım midem büyüyor, bir de yemeye alışıyorum. Ben bu hafta diyet falan yapamadım, yani yapmadım 😀 67 küsür kilo da takılıyım bu aralar.
Senin devam edebilmen gerçekten güzel sakın bozma, bak ben ni bozdum düzeni tam olarak tutturamadım. Mayısın başından beri aynı kiloda kaldım, diyet yapınca bir iki kilo veriyorum sonra ç bırakınca o verdiğim kiloyu hemen alıyorum

Yedikten sonra oruçla devam edebilmen gerçekten güzel, ben genelde yediğim günün sonrasında daha çok yemek istiyorum. Sanırım midem büyüyor, bir de yemeye alışıyorum. Ben bu hafta diyet falan yapamadım, yani yapmadım 😀 67 küsür kilo da takılıyım bu aralar.
Senin devam edebilmen gerçekten güzel sakın bozma, bak ben ni bozdum düzeni tam olarak tutturamadım. Mayısın başından beri aynı kiloda kaldım, diyet yapınca bir iki kilo veriyorum sonra ç bırakınca o verdiğim kiloyu hemen alıyorum
Bende de hareket yok açlıkla anca sabit kalabiliyorum yürümem lazim. Ama barınak bütün köpekleri bizim köye saldığı için eksik olmasınlar
Yürüyemiyoruz adama saldırıyorlar
Bizim de köpekleriniz var kapımızda ama saldırma falan yok
O köpekler de napsın yabani büyüyorlar
Bizim de canımız tatlı sonuçta
Yürüyüş yollarımız kapalı anlayacaginiz
Ben de tartıda pek fark göremiyorum maalesef

Screenshot_20220628-212955_Instagram.jpg

Evet bu bazen ben :KK70:

5 gündür fenaydım kizlar
Adet öncesi iştah patlaması hem çok erken geldi hem de 5 gün sürdü
5 gece makarna Saat 00.00 larsa
Gündüz ekmeğe abanmalar doymamalar midemde kara delikler offf
Göbeğim kollarım bacaklarım yağ doldu
Tartım da bozuldu
Bugün dışarıya çıktık tartildim kıyafetlere 600 700 gr versek
68 çıktım
Yani 2 _2.5 kg almaisim
Ama bana kalsa 4 kg yağ var fazladan
Bu gece bıçak kesiği gibi kesildi iştahım
Çok garip bir sey ya :)dün gece yemek diye çıldırırken bu gece kahveyi zor içtim canım istemedi
Basım da agridi o da şıp diye vurdu
Bütün merasimler tamamsa bir haftaya reglim geliyor heyoo:)
Gelsin de şu iştah tamamen gitsin
Şimdi aldıklarını verip son bir depar atıp 60 a inmeyi istiyorum bakalim

Edacim nerdesin ya hadi ben kayboldum sen :)
Ben her gün giriyorum bakıyorum siteye de yazan olmayınca bir şey yazmıyorum. Çünkü diyette yapmıyorum. 66 'yla 68 arasında gidip geliyorum sürekli. Bende bayramda regli olacağım canım bu aralar tatlı bir şeyler istiyor. Dondurma, meyveli yoğurt, meyve gibi. İnşallah en az hasarla atlatabilirim bu süreci 😀 benimde bazen yeme ataklarım oluyor. Kendimi zor tutuyorum bazen de tutamıyorum. Akşamları ekmek yememeye gayret ediyorum. Sabahta az yiyiyorum ama diyet ve hareket olmayınca tartıda daha düştüğü göremez oldum.

Az once hastaneye geldik ilac yazdırmaya vs işte
Tartildim hassas tartida 68.150 cıktı
😊
Dün gece yemek yem3dim ya
800 gr vermişim
Çünkü aynı pantolon üzeri tshirt
Dun 68.900 çıkmıştı
Aynen gece yememeye ve ekm3gi kesmeye devam

Demek ki herkes pes etmiş
Ben etmiyorummmm :)
8 günlük oruçla kesin niyet ettim
Dayanabildigim kadar da sıfır karbonhidrat takılmaya çalışacağım
Tabi şekerli çay içersemkaçamak bilemiyorum
Kahve içmeyeceğim aşırı kilo yapiyo
Bakalım 8 gün sonra inşallah tartilicam aynı pantolon ve tshirtle 😊

Kimsecikler yok :KK43:
Neyse ben yazamaya devam edeyim kizlar
Dun 22 saat aclik yaptım heyoo
Yağlarım acayip eridi resmen vücut yemek bulamayınca yağlardan gidiyor
Bugün de hedefim insallah 22 saat üzeri az önce yedim sabahın 4 ü
Gece 12 den önce yemek yok hadi bakalim

Pes etmedim aslında da reglim yaklaştı canım sürekli tatlı istiyor, vücudumun her yeri ağrıyor ve bayram telaşı eklendi üzerine. Dün kayınvalidemin evini temizledim. Bugün de sıra kendi evimde. Hiç takatim yok ama mecburum işleri yapmaya. Aç durmayı geçiyorum çikolata ve tatlı yemeden durabilsem ona şükredeceğim 😀 68.300 çıktım sabah. Şuan aslında üzgünüm ama kahvaltı da yine torku banada yedim 😀 hatta resmen aşk yaşadım yerken. Gerçekten durmam gerektiğinin farkındayım ama gözüm doymuyor. Bayram da geldi. Bakalım nasıl toparlayacağım bu gidişat hiç iyi değil.
Ben bayram da diyet yapamam çok zor ama bayram sonu ciddi açlık süresi belirlemem gerekiyor. Deyse alarak devam ederim. Temmuzun sonun da en azında 65 i görmem lazım. Şu bayram hayırlısıyla bir an önce geçsin gitsin de eski düzene dönmek için bir şeyler yapmam şart artık

Pes etmedim aslında da reglim yaklaştı canım sürekli tatlı istiyor, vücudumun her yeri ağrıyor ve bayram telaşı eklendi üzerine. Dün kayınvalidemin evini temizledim. Bugün de sıra kendi evimde. Hiç takatim yok ama mecburum işleri yapmaya. Aç durmayı geçiyorum çikolata ve tatlı yemeden durabilsem ona şükredeceğim 😀 68.300 çıktım sabah. Şuan aslında üzgünüm ama kahvaltı da yine torku banada yedim 😀 hatta resmen aşk yaşadım yerken. Gerçekten durmam gerektiğinin farkındayım ama gözüm doymuyor. Bayram da geldi. Bakalım nasıl toparlayacağım bu gidişat hiç iyi değil.
Ben bayram da diyet yapamam çok zor ama bayram sonu ciddi açlık süresi belirlemem gerekiyor. Deyse alarak devam ederim. Temmuzun sonun da en azında 65 i görmem lazım. Şu bayram hayırlısıyla bir an önce geçsin gitsin de eski düzene dönmek için bir şeyler yapmam şart artık
Hadi insallah bakalim😊

Neyse kizlar masallahim var 🧿
Istahım da yok acayip inceldim .tartım bozulduğu için tartılamıyorum ama galiba hedefe az kaldi
2 gündür ekmek yemiyorum

Buradan diyet falan yapmaya çalışıp ya da ben neden kilo veremiyorum metabolizmam yavaş vs vs bahanelere siginanlara sesleniyorum ( bu ben :) )
Kardeşim 3 gün ekmeği kes ve akşam 8 den sabah en az 10 a kadar bir sey yeme
O 3 günde kilo veremezsen gel yanıma yuh sana yalancı de:)

Hele o ekmek yok ku o ekmek
Zaten minnacık ekmek 5 tl olmuş boşverin yemeyin ya😊

X