Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Ben her zaman evdeyim bir de 2 öğün yemek hazırlıyorum ve dayanamıyorum yiyiyorum. Ama kararlıyım pazartesi başlayacağım deyse olduğu gibi geri alırım kiloları. Yürüyüşü yine çok iyi yaptın ben senin gibi yürüyüş yapabilseydim çok daha iyi olurdum şuan ki durumumdan ama yapmadım tabi ki 😀 bende evde spora başlamayı düşünüyorum leslie falan yapayım hem vakit geçer hemde spor yapmış olurum ne güzel. Gelen gidenden pek vaktim olmuyor. Ama sporu hayatıma gerçekten artık katmalıyım. Sıkılaşmam lazım. Birlikte leslieye mi başlasak. Pazartesiden itibaren, hem diyet hem leslie o da güzel olur
Ben bugün yarim saat kol egzersizleri ve sağa dön sola dön göbek için işte anladın :) ondan yaptım
Keşke daha önce yapaydım
Ama olsun şimdi başlamazsan yarın yine keşke diyeceğim
O nedenle hemen basladim
Başlayalım tatlim ben lesliede sıkılıyorum kafama gore takılıyorum o yuzden

Ben bugün yarim saat kol egzersizleri ve sağa dön sola dön göbek için işte anladın :) ondan yaptım
Keşke daha önce yapaydım
Ama olsun şimdi başlamazsan yarın yine keşke diyeceğim
O nedenle hemen basladim
Başlayalım tatlim ben lesliede sıkılıyorum kafama gore takılıyorum o yuzden
Aslında bende bir programa takılı kalmak istemiyorum ama leslie yapmaya başlayınca bitirinceye kadar devam etmek zorunda hissediyorum kendimi. Sırgif o yüzden daha önce de 2 hafta kadar yapabilmiştim. Bende bu hafta yapamadım ya ne diyet ne başka bir şey o yüzden pazartesi başlayacağım diye kararlaştırdım. Kendime bir defter alıp yazmaya başlayacağım. 2 haftalık program oluşturacağım.programı bozmamak için yaparım inşallah her gün.

20220618_132802.jpg

Evet arkadaslar
Ilk gün bozgunu olarak +2kg aldim hem de şişkinlik degil yağ dokusu 68 kusur oldum
O kadar yemeye 10 kilo almadığıma şükür
Neyse şimdi yeni bir taktik deneyeceğim
Evde olmak bana hiç iyi gelmiyor hiiccc
.12 saat aclik (tabi çay icerim ,tuzlu ayran icerim )
Sonra yeme
Sonra 24 saat aclik sonra yeme
12_24 12 _24
Böyle böyle bir deneyeyim iki üç kez bakalim
Sonuç ne olacak
Az sonra kahvemi icip ilk 24 ume başlıyorum
12 yi yaptım çünkü

Ya evde makarnadan başka bir şey yok abandim makarna poğaça iki gündür
69 oldum
2 günde 4 kg çok güzel
Yarın alışverişe çıkıcaz insallah minnoşla
yumurta domates falan alayım bari bu böyle olmayacak

Ya evde makarnadan başka bir şey yok abandim makarna poğaça iki gündür
69 oldum
2 günde 4 kg çok güzel
Yarın alışverişe çıkıcaz insallah minnoşla
yumurta domates falan alayım bari bu böyle olmayacak
canım yiyebileceğin şeyleri listele alışveriş yap. sebze falan da al. salata malzemesi vs.

canım yiyebileceğin şeyleri listele alışveriş yap. sebze falan da al. salata malzemesi vs.
Evet kesinlikle öyle yapmalıyım ve de 1 gün yemek yemesem anca erir ne oldu anlamadım iki gündür sanki midem delindi kara delik var gibi yiyorum ama doymuyorum bakalim psikolojiktir muhtemelen bi toparlamadım hayirlisiyla

Evet canım. Ben bu ara kahve ve çay bağımlısı oldum. her bardağa 2 kaşık şeker koyduğunu düşünürsek baya kötü oluyor
2 paket çay (yarim yarim)
1 kavanoz kahve
Az bir sey süt tozu
Bunları mutfak dolabının en üstüne kaldırdım
Elimin altında olmazsa kolay kolay yapıp icemem insan bir günde 5_6bardak kahve ve sınırsız çay içer mi ya

Evet kesinlikle öyle yapmalıyım ve de 1 gün yemek yemesem anca erir ne oldu anlamadım iki gündür sanki midem delindi kara delik var gibi yiyorum ama doymuyorum bakalim psikolojiktir muhtemelen bi toparlamadım hayirlisiyla
aç bırakma kendini. iki öğün ye ama tok tutacak besinler ye canım. peynir yiyebiliyordun değil mi? mesela kahvaltıda peynir zeytin ye. tok tutar.

Evet arkadaslar
Ilk gün bozgunu olarak +2kg aldim hem de şişkinlik degil yağ dokusu 68 kusur oldum
O kadar yemeye 10 kilo almadığıma şükür
Neyse şimdi yeni bir taktik deneyeceğim
Evde olmak bana hiç iyi gelmiyor hiiccc
.12 saat aclik (tabi çay icerim ,tuzlu ayran icerim )
Sonra yeme
Sonra 24 saat aclik sonra yeme
12_24 12 _24
Böyle böyle bir deneyeyim iki üç kez bakalim
Sonuç ne olacak
Az sonra kahvemi icip ilk 24 ume başlıyorum
12 yi yaptım çünkü
merhabalar
24 saat açlık sonrası vitaminlerinizi yeterince tamamlayabiliyor musunuz yediklerinizle. Bu tarz uzun açlıklar sonrası saç dökülmeleri çok oluyor vücut hayati bir organ olmadığı için enerjiyi ilk saçtan kesiyor.

X