- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.781
Kızlar ben memnun kaldığınız Kullandığınız dijital tartı modeli (yağ ölçmesi şart değil) Varsa bana atar mısınız özelden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım göbek kısmı çok hafif eridiAyy inşallah ya. 20/4 olandan mi yapsam acaba bu hafta. Biraz daha gitsin. Bende bayrama kadar 65 olmak istiyorum. Senin kıyafetlerde filan çok belli mi kilo verdiğin. Benimki çok belli değil ya. Hafiften bi toplandı bel kısmım o kadar
canım ben fakirin almıştım trendyoldan indiirmdeydi güzelde 2 yıldır kullanıyorum sıkıntı çıkartmadıKızlar ben memnun kaldığınız Kullandığınız dijital tartı modeli (yağ ölçmesi şart değil) Varsa bana atar mısınız özelden?
Benim premier canım yıllardır kullanıyorum cok memnunumKızlar ben memnun kaldığınız Kullandığınız dijital tartı modeli (yağ ölçmesi şart değil) Varsa bana atar mısınız özelden?
Canım selamGünaydın kızlar maşallah coşmuşsunuz bana bildirim gelmeyince çoğu konulardan haberim yeni oldu o da 15-20 sayfayı okuyarak tartı günü aynı güne alınmış çok güzel olmuş bende tartıldım 73.1 çıktım arkadaşlar gram gram gidiyor çok moralimi bozuyor bu kilo verme işi ne yapabilirim yaaa bana bir akıl verin 20/4 if yapıyorum günlük eliptik hit kardiyo pilates gibi sporlardan birini mutlaka yapmaya çalışıyorum sonuç gram gram veriyorum kalori açığı denen şeyden mi veremiyorum çünkü bana 1700 kalori hesabı çıktı tlf app programında ama ben tek öğünde onu tamamlayamıyorum 700 ile 1000 arası kalori alıyorum doyuyorum fazlasını yiyemiyorum
Kilomuzu vermişiz güzel de yemişiz mutsuz olacak sebep yok bence azıcık22 saatlik orucumu açtım
3 kaşık tavuk sote
1 küçük domates yarısı
1 küçük salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Doydum ama mutsuz hissediyorum neden ki ya
canım hoşgeldin emziren annelere önerilmiyor emzirmenin hangi aşamasındasın bebek ek gıda vs alıyor mu? Burada akşam yemeği sonrası kesip 14 veya 16 saat uygulayanlar varMerhabalar,bu aralikli orucu bende uygulamak istiyorum lakin emziren bir anneyim ve cok sık acıkıyorum.hele hele tatlilara asla hayir diyemiyorum 90 kilo ile doguma girdim 79kg suan.boy 165 ideal kilom 60 fakat iradem kuvvetli değil şu sıralar ne yapsam nasıl gaza gelsem biri iteklesede baslasam diye bekliyorum
Bence emziren biri için harika bir menücumartesi başlayabildim. emzirdiğim için kendimce yaptıklarımı yazmak istiyorum. öncelikle akşam 7 den sabah 10 a kadar birşey yemiyorum. sütü etkilemesin diye yine 3 öğün yapıyorum ama kahvaltı dediğim ilk öğünü çok hafif tutuyorum.
örnek menüm:
10:00 kahvaltı
5 tane çiğ badem
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
13:00 öğlen yemeği
2 yemek kaşığı sebze yemeği
1 küçük kase yoğurt
14:00 sade soda
16:00 ara öğün
1 porsiyon meyve
1 bardak yeşil çay
19:00 Akşam yemeği
etli sebze yemeği
1 bardak kefir
20:00 rezene çayı ( süt için tüketiyorum- şekersiz)
1 kilo verdim ama henüz sadece ödem attığımı düşünüyorum. bir de süt kesilmesin diye diğer arkadaşlara göre daha yavaş kilo vereceğimi düşünüyorum ama şimdiden kendimi iyi hissediyorum. çok yoğun aç kalmadığım için halsizliğim yok. ( bebekle yoğun uğraşıyorum tüm gün ayaktayım neredeyse) yine bebek kaynaklı spor yapamıyorum maalesef. sadece h.sonları onu da alıp yürüyüşe çıkabiliyorum 15 dk kadar. h.içi çalıştığım için ona da vakit bulamıyorum. inşallah güzel sonuç elde ederim.
kaçta bitiriyorsun yemeği ? İşte mi evde mi son öğünün? Son öğününü güçlü yapmanı ( protein bol salata yoğurt gibi ) öneririm acıkmazsınKızlar tam başlıyorum diyete. İşten sonra eve geçince çok acıktığımı hissediyorum. Acıkmasam bile canım tatlı çekiyor. Ne yapacağım, motive olamıyorum
Gayet güzel canım afiyet olsunAra öğünde
Yoğurt
Salatalık
5 adet badem yedim
Akşam yemeğini 5 de yiyeceğim bundan sonra yeme saatlerim sabah kahvalti 11 akşam 5
Akşam yemeğinde
Etli nohut 2 kaşık pilav 1 bardak ayran yada salata
Tesekkur ederimmSelam hoşgeldin
ilk sayfa ilk posttaki bilgileri paylaşırsan ekleriz
Kilomuzu vermişiz güzel de yemişiz mutsuz olacak sebep yok bence azıcık
bende onu anlamdım neden mutsuzum yoksa umdugumdan güzel verdim iyide yiyorum ama ağzımın tadı yok belkide ondan bide şu forx5 denilen çaydan içtim bugun belkide o böyle yaptı bi daha içmeyeceğim
O zaman açlık krizine yakalanmak İçin gerekirse işten çıkmadan ufak bir ara öğün yapmayı dene ceviz , ayran, badem vs ile tok çık iştenevde olacak son öğünüm
planım şu yönde 12 de öğle yemeğimi yiyeceğim.
akşam 19.00 da son öğün evde olacak
yesa canım sen 6 kiloyu ne kadar sürede verdin ne kadardır yapıyorsun