Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Valla A aazra ya da yazdım onlara da girersem işin içinden çıkar mıyım 🤪 çok kalabalığız
Bugünü bir atlatalım da genel olarak istiyorsanız kırmam sizleri çalışırım 😂🤓
kesinlikle haklıısn canım bizede motive olur diye tabi senin işinde zor ama yardımcı olacagımız bişi olursa müsaitim ben hep :)

İlk öğünü 12den sonra yapıyorsan eğer seat 6da akşam yemeğini gayet normal bir şekilde yapabilirsin. Ekemeğe dikkat et sadece.

Yaaa tebrikler. Anne evinde nasıl başardın bunu.👏🏻👏🏻 bende bi 70 görseydim
Cumartesi eve geçtim canım annem çok ısrar etti kal diye ama kalmadım şimdi yine çağırıyor bilmem bikaç güne geçerim tartımı da götğrecem giderken🤣🤣

Ben protein ağırlıklı beslenince güzel kşlo veriyorum
Sende bikaç güne 70 e iner 6 lı rakamları görürsün canım😘😘
Valla A aazra ya da yazdım onlara da girersem işin içinden çıkar mıyım 🤪 çok kalabalığız
Bugünü bir atlatalım da genel olarak istiyorsanız kırmam sizleri çalışırım 😂🤓
Bence artık herkes pazartesi den pazartesiye tartılırsa gün saymaya gerek yok haftalık kilo bildirimlerinde görürüz zaten ne kadar kilo verildiğini👍👍👍

Bence de bildirim yaparken yaparız

Mesela ben gelecek hafta inşallah böyle yazacağım

Geçen hafta 53.5
If başlayalı 8 gün
Güncel kilo 52 li bi şey yazacağım ay insalllahhhhhhh
Bak bu da güzel yöntem gayet bilgilendirici
Birde bazen bırakıp başlayan ara veren filan oluyor onları da takip zor olabilir
Ay Allah söyletti 52 yi hadi inşallah 🤩😍

Günaydın kızlar maşallah coşmuşsunuz bana bildirim gelmeyince çoğu konulardan haberim yeni oldu o da 15-20 sayfayı okuyarak 😂 tartı günü aynı güne alınmış çok güzel olmuş 👍bende tartıldım 73.1 çıktım arkadaşlar gram gram gidiyor çok moralimi bozuyor bu kilo verme işi ne yapabilirim yaaa bana bir akıl verin 20/4 if yapıyorum günlük eliptik hit kardiyo pilates gibi sporlardan birini mutlaka yapmaya çalışıyorum sonuç gram gram veriyorum kalori açığı denen şeyden mi veremiyorum çünkü bana 1700 kalori hesabı çıktı tlf app programında ama ben tek öğünde onu tamamlayamıyorum 700 ile 1000 arası kalori alıyorum doyuyorum fazlasını yiyemiyorum

Canım günaydın
Az mi 600 gr ?
Bu hafta sistem değiştir biraz çok uzun saatler açlık deneme ve gecen haftaki menülerinden daha fazla sebze, ayran ve yağsız. Proteinleri ilave et bakalım sonuç değişecek mi ? 😊
Evet bir de hemen her gün az da olsa ve yeme penceremde de olsa yememem gereken şeyler yedim🙈
Ama bu hafta misafir yok tamamen kendi düzenimdeyim. İlk hedefim şu 80 i görmek dünya gözüyle🤣🤣

Günaydın kızlar maşallah coşmuşsunuz bana bildirim gelmeyince çoğu konulardan haberim yeni oldu o da 15-20 sayfayı okuyarak 😂 tartı günü aynı güne alınmış çok güzel olmuş 👍bende tartıldım 73.1 çıktım arkadaşlar gram gram gidiyor çok moralimi bozuyor bu kilo verme işi ne yapabilirim yaaa bana bir akıl verin 20/4 if yapıyorum günlük eliptik hit kardiyo pilates gibi sporlardan birini mutlaka yapmaya çalışıyorum sonuç gram gram veriyorum kalori açığı denen şeyden mi veremiyorum çünkü bana 1700 kalori hesabı çıktı tlf app programında ama ben tek öğünde onu tamamlayamıyorum 700 ile 1000 arası kalori alıyorum doyuyorum fazlasını yiyemiyorum
Benim de biraz öyle oldu arkadaşım ama tesellim yağ kas değişimi olması ihtimali. O da 1 kg yağ yerine 1 kg kas kazanırsın kilo değişmez ama hacim olarak küçülürsün. Yani öyledir inşallah kendi adıma onu da çoook belirgin fark edemesem de😅😅

Cumartesi eve geçtim canım annem çok ısrar etti kal diye ama kalmadım şimdi yine çağırıyor bilmem bikaç güne geçerim tartımı da götğrecem giderken🤣🤣

Ben protein ağırlıklı beslenince güzel kşlo veriyorum
Sende bikaç güne 70 e iner 6 lı rakamları görürsün canım😘😘

Bence artık herkes pazartesi den pazartesiye tartılırsa gün saymaya gerek yok haftalık kilo bildirimlerinde görürüz zaten ne kadar kilo verildiğini👍👍👍

Ayy inşallah ya. 20/4 olandan mi yapsam acaba bu hafta. Biraz daha gitsin. Bende bayrama kadar 65 olmak istiyorum. Senin kıyafetlerde filan çok belli mi kilo verdiğin. Benimki çok belli değil ya. Hafiften bi toplandı bel kısmım o kadar

Merhabalar,bu aralikli orucu bende uygulamak istiyorum lakin emziren bir anneyim ve cok sık acıkıyorum.hele hele tatlilara asla hayir diyemiyorum 90 kilo ile doguma girdim 79kg suan.boy 165 ideal kilom 60 fakat iradem kuvvetli değil şu sıralar ne yapsam nasıl gaza gelsem biri iteklesede baslasam diye bekliyorum🤭

X