- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.761
başlangıç tarihini yazsak daha iyi olur sanki..blondeaddict kimin kaç gündür yaptıgınıda mi yazsanız acaba listeye daha güzel olmaz mı sizce de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlangıç tarihini yazsak daha iyi olur sanki..blondeaddict kimin kaç gündür yaptıgınıda mi yazsanız acaba listeye daha güzel olmaz mı sizce de
Olmadı canım bende hiöilk günlerde bulantı yaşayan oldu mu acaba su bile içmek istemiyorum normal mi sizce gecici mi
Ya süperGunaydın herkese aslında 8 de uyandım ama tartılmak ıcın bu saatı bekledım
Guncel kılom 79.9
Harikaselamlaaarr 79 la basladim sabah77.3 ummm
Kızlar bu arada böyle uzun süreli açlık olayımi 15 20 günde bir yapacağım 18 6 benim vücuduma en uygun olan
Cumartesi eve geçtim canım annem çok ısrar etti kal diye ama kalmadım şimdi yine çağırıyor bilmem bikaç güne geçerim tartımı da götğrecem giderkenİlk öğünü 12den sonra yapıyorsan eğer seat 6da akşam yemeğini gayet normal bir şekilde yapabilirsin. Ekemeğe dikkat et sadece.
Yaaa tebrikler. Anne evinde nasıl başardın bunu. bende bi 70 görseydim
Bence artık herkes pazartesi den pazartesiye tartılırsa gün saymaya gerek yok haftalık kilo bildirimlerinde görürüz zaten ne kadar kilo verildiğini
Tabi ki ilk sayfa ilk postu bir okuyun Birde oradaki bilgileri yazarsanız eklerimMerhaba,
bende katılabilir miyim yarın sabahtan kilomu yazsam?
Bak bu da güzel yöntem gayet bilgilendiriciBence de bildirim yaparken yaparız
Mesela ben gelecek hafta inşallah böyle yazacağım
Geçen hafta 53.5
If başlayalı 8 gün
Güncel kilo 52 li bi şey yazacağım ay insalllahhhhhhh
Tabi ki ilk sayfa ilk postu bir okuyun Birde oradaki bilgileri yazarsanız eklerim
Evet bir de hemen her gün az da olsa ve yeme penceremde de olsa yememem gereken şeyler yedimCanım günaydın
Az mi 600 gr ?
Bu hafta sistem değiştir biraz çok uzun saatler açlık deneme ve gecen haftaki menülerinden daha fazla sebze, ayran ve yağsız. Proteinleri ilave et bakalım sonuç değişecek mi ?
Benim de biraz öyle oldu arkadaşım ama tesellim yağ kas değişimi olması ihtimali. O da 1 kg yağ yerine 1 kg kas kazanırsın kilo değişmez ama hacim olarak küçülürsün. Yani öyledir inşallah kendi adıma onu da çoook belirgin fark edemesem deGünaydın kızlar maşallah coşmuşsunuz bana bildirim gelmeyince çoğu konulardan haberim yeni oldu o da 15-20 sayfayı okuyarak tartı günü aynı güne alınmış çok güzel olmuş bende tartıldım 73.1 çıktım arkadaşlar gram gram gidiyor çok moralimi bozuyor bu kilo verme işi ne yapabilirim yaaa bana bir akıl verin 20/4 if yapıyorum günlük eliptik hit kardiyo pilates gibi sporlardan birini mutlaka yapmaya çalışıyorum sonuç gram gram veriyorum kalori açığı denen şeyden mi veremiyorum çünkü bana 1700 kalori hesabı çıktı tlf app programında ama ben tek öğünde onu tamamlayamıyorum 700 ile 1000 arası kalori alıyorum doyuyorum fazlasını yiyemiyorum
Cumartesi eve geçtim canım annem çok ısrar etti kal diye ama kalmadım şimdi yine çağırıyor bilmem bikaç güne geçerim tartımı da götğrecem giderken
Ben protein ağırlıklı beslenince güzel kşlo veriyorum
Sende bikaç güne 70 e iner 6 lı rakamları görürsün canım
Bence artık herkes pazartesi den pazartesiye tartılırsa gün saymaya gerek yok haftalık kilo bildirimlerinde görürüz zaten ne kadar kilo verildiğini