Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar bu arada böyle uzun süreli açlık olayımi 15 20 günde bir yapacağım 18 6 benim vücuduma en uygun olan
Yaaaa bende çok uzun yapamam 18 6 iyi oluyor hem çabuk sıkılıp bırakmam da bi de ben daha çok protein ağırlıklı beslenecem

Ben 3 ayda 12 kg verdim, 79 dan 67 ye düştüm Bi 5 kg daha vericektim ama hamileyim. Çok bırakmadan dikkat etmeye çalışıyorum. Aralıklı oruç gerçekten çok muhteşem bir yöntem. Lakin ben baştaki liste kadar az yemedim. Öğün sayım2 değil 3 tü 🥰 doğumdan sonra sizinle devam ederim.
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım.. :KK200:

günaydın kızlar herkese
3 gündür yapıyorum, 16/8- 24 - 18/6 yaptım
ve güncel kilom 66,8 benim için mükemmel bir sonuç bu 3 günde 3 kilo biliyorum su kaybı falan başlangıçta ama bana süper moral oldu şuan 4. günün 21. saatindeyim :KK9: :KK9: :KK9:

Ben 3 ayda 12 kg verdim, 79 dan 67 ye düştüm Bi 5 kg daha vericektim ama hamileyim. Çok bırakmadan dikkat etmeye çalışıyorum. Aralıklı oruç gerçekten çok muhteşem bir yöntem. Lakin ben baştaki liste kadar az yemedim. Öğün sayım2 değil 3 tü 🥰 doğumdan sonra sizinle devam ederim.
Kızlarrr teyze oluyoruz 🥰 sağlıcakla kucağına al inşallah.. sonra biz hep birlikte sana doğduya gelicez :)

Oda arkadaşım çorumdan gelmiş leblebili şekerlerden ikram etti. 10 tane duruyor masamda bakışıyoruz arada. 12,30 gibi öğle yemeği ile başlayacağım. Sonra yerim artık. Emzirdiğim için çok sıkı yapmıyorum diyeti.16/8 benim için çok kolay oluyor. Öğle yemeğinde paket servis yapıldığı için salata az oluyor o sıkıntı sadece.

Tebrik ediyorum kızlar çok güzel sonuçlar geliyor genelde güncelliyorum listeyi ara ara
👏😍

Kızlar akşam 18.00'de evde oluyorum. Normal yemek mi yemeliyim, yoksa yoğurt falan mı?
Önerileriniz neler??
ilk sayfada örnek menümüz var bir bak Bence 😊mümkün olduğunca kısıtlı karbonhidrat az yağlı protein sebze veya salata iyidir
günaydın 200 gr almışım geçen hafta 68.3 tüm bu hafta 68.5 dün pikniğe gittik çok yedim :KK43:
Güncel kilonu 68.5 e güncelliyorum bu hafta inşallah daha iyi sonuç gelir 👍
Günaydın
Başlangıç 98,5
Güncel Kilom 97,4
Ama kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum
Geçen hafta acayip şişmiş ve ödem tutmuştu.
Büyük ihtimalle biraz ödemden gitti.
Öyle yada böyle 1 kilo hafifsin devamı gelsin inşallah 👏🤩
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
blondeaddict blondeaddict kimin kaç gündür yaptıgınıda mi yazsanız acaba listeye daha güzel olmaz mı sizce de
Canım çok kalabalığız onu da takip etmek beni zorlar anlayışına sığınarak. Merak ettiğimiz üyeye sorarız yada isteyen yazar bildirim yaparken şu kadar gün oldu diye
Benim mesela profilde öyle 🥰
Oda arkadaşım çorumdan gelmiş leblebili şekerlerden ikram etti. 10 tane duruyor masamda bakışıyoruz arada. 12,30 gibi öğle yemeği ile başlayacağım. Sonra yerim artık. Emzirdiğim için çok sıkı yapmıyorum diyeti.16/8 benim için çok kolay oluyor. Öğle yemeğinde paket servis yapıldığı için salata az oluyor o sıkıntı sadece.
ara öğün olarak azıcık yersin emzirme torpili ile 😊

Son düzenleme:
Kızlar akşam 18.00'de evde oluyorum. Normal yemek mi yemeliyim, yoksa yoğurt falan mı?
Önerileriniz neler??
İlk öğünü 12den sonra yapıyorsan eğer seat 6da akşam yemeğini gayet normal bir şekilde yapabilirsin. Ekemeğe dikkat et sadece.
Selamsssss🤣🤣🤣🤣

15 günde 3.2 kilo gitmişşşş👏👏👏👏

Güncel kilo 70 blondeaddict blondeaddict cqnım eklersin listeye

Yaaa tebrikler. Anne evinde nasıl başardın bunu.👏🏻👏🏻 bende bi 70 görseydim

X