- 23 Mart 2019
- 881
- 3.720
- 43
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.741
gunaydın kızlar
83 ile başladım
82.400
83 ile başladım
82.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy evet yaaaaa ben bayrama 65 kilo olacam kendime hedef belirledim
Yaaaa bende çok uzun yapamam 18 6 iyi oluyor hem çabuk sıkılıp bırakmam da bi de ben daha çok protein ağırlıklı beslenecemKızlar bu arada böyle uzun süreli açlık olayımi 15 20 günde bir yapacağım 18 6 benim vücuduma en uygun olan
Rica ederim. Doğru söylüyorsun gündeme alalım bu haftadan sonra tartı bildirim saati konusunu fikri olan yazabilir , çok teşekkür ederim
Katiliyorum daha çok protein almak lazımYaaaa bende çok uzun yapamam 18 6 iyi oluyor hem çabuk sıkılıp bırakmam da bi de ben daha çok protein ağırlıklı beslenecem
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım..Ben 3 ayda 12 kg verdim, 79 dan 67 ye düştüm Bi 5 kg daha vericektim ama hamileyim. Çok bırakmadan dikkat etmeye çalışıyorum. Aralıklı oruç gerçekten çok muhteşem bir yöntem. Lakin ben baştaki liste kadar az yemedim. Öğün sayım2 değil 3 tü doğumdan sonra sizinle devam ederim.
Kızlarrr teyze oluyoruz sağlıcakla kucağına al inşallah.. sonra biz hep birlikte sana doğduya gelicez :)Ben 3 ayda 12 kg verdim, 79 dan 67 ye düştüm Bi 5 kg daha vericektim ama hamileyim. Çok bırakmadan dikkat etmeye çalışıyorum. Aralıklı oruç gerçekten çok muhteşem bir yöntem. Lakin ben baştaki liste kadar az yemedim. Öğün sayım2 değil 3 tü doğumdan sonra sizinle devam ederim.
Bendim o tartıldım paylaştım canım yetiştim hemde harika bir sonuçla13.00 herkese uyarsa güzel olabilir
Hatta 12.00 ama bi kişi öğleden sonra tartılabilirim demişti o yüzden 13.00 dedim:)
ilk sayfada örnek menümüz var bir bak Bence mümkün olduğunca kısıtlı karbonhidrat az yağlı protein sebze veya salata iyidirKızlar akşam 18.00'de evde oluyorum. Normal yemek mi yemeliyim, yoksa yoğurt falan mı?
Önerileriniz neler??
Güncel kilonu 68.5 e güncelliyorum bu hafta inşallah daha iyi sonuç gelirgünaydın 200 gr almışım geçen hafta 68.3 tüm bu hafta 68.5 dün pikniğe gittik çok yedim
Öyle yada böyle 1 kilo hafifsin devamı gelsin inşallahGünaydın
Başlangıç 98,5
Güncel Kilom 97,4
Ama kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum
Geçen hafta acayip şişmiş ve ödem tutmuştu.
Büyük ihtimalle biraz ödemden gitti.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen 3 ayda 12 kg verdim, 79 dan 67 ye düştüm Bi 5 kg daha vericektim ama hamileyim. Çok bırakmadan dikkat etmeye çalışıyorum. Aralıklı oruç gerçekten çok muhteşem bir yöntem. Lakin ben baştaki liste kadar az yemedim. Öğün sayım2 değil 3 tü doğumdan sonra sizinle devam ederim.
Canım çok kalabalığız onu da takip etmek beni zorlar anlayışına sığınarak. Merak ettiğimiz üyeye sorarız yada isteyen yazar bildirim yaparken şu kadar gün oldu diyeblondeaddict kimin kaç gündür yaptıgınıda mi yazsanız acaba listeye daha güzel olmaz mı sizce de
ara öğün olarak azıcık yersin emzirme torpili ileOda arkadaşım çorumdan gelmiş leblebili şekerlerden ikram etti. 10 tane duruyor masamda bakışıyoruz arada. 12,30 gibi öğle yemeği ile başlayacağım. Sonra yerim artık. Emzirdiğim için çok sıkı yapmıyorum diyeti.16/8 benim için çok kolay oluyor. Öğle yemeğinde paket servis yapıldığı için salata az oluyor o sıkıntı sadece.
İlk öğünü 12den sonra yapıyorsan eğer seat 6da akşam yemeğini gayet normal bir şekilde yapabilirsin. Ekemeğe dikkat et sadece.Kızlar akşam 18.00'de evde oluyorum. Normal yemek mi yemeliyim, yoksa yoğurt falan mı?
Önerileriniz neler??