- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.721
Başlangıç = 73.6 kg
Güncel = 71.7 kg
Yaklaşık 2 kg gitti çok iyi benim için.
Güncel = 71.7 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir detox bilgi verirmisin. Birde ben yeşilçayı doğadan markanın sallama çayını içiyorum olur mu. İlla aktardan alıp demlemek mi gerekir3 gün sürüyor yeşil çay detoksu yapmak isteyen varmı bnimle
Kaç gün de gittiBaşlangıç = 73.6 kg
Güncel = 71.7 kg
[/QUOTE
Demleme yeşil çay soda ile biliyorum o mu acabaNasıl bir detox bilgi verirmisin. Birde ben yeşilçayı doğadan markanın sallama çayını içiyorum olur mu. İlla aktardan alıp demlemek mi gerekir
9 günde gitti. Benim için büyük nimet. 1 ay uğraşıp 2 kilo vermiştim geçen ay 3 ana öğün 3 ara öğün hiç bana göre bir diyet değil. Az yiyip sık yedikçe şişiyorum. Bu hızda gidersem ayda 6-7 kg gider.Kaç gün de gitti
Canım günaydın hoşgeldinAynen öyle zaten insülin direncim var duruma göre bakıyorum işte iki öğün arası kahveli bi ara öğün çok iyi oluyor bazen bazende bişey yemiyorum.
Canım günaydın hoşgeldin
O insülin direnci de azalacak inşallah
ara öğünde kahve yanı az ceviz badem vs iyi olabilir Tok tutuyor
zamanla o da çok aranmıyor inan
Maşallah çok tebrik ederim9 günde gitti. Benim için büyük nimet. 1 ay uğraşıp 2 kilo vermiştim geçen ay 3 ana öğün 3 ara öğün hiç bana göre bir diyet değil. Az yiyip sık yedikçe şişiyorum. Bu hızda gidersem ayda 6-7 kg gider.
Kesinlikle doğruİnşallah.
Öyle oluyor tabi önceden doymadıkların sonra fazla geliyor falan.
Kilo yüksek yol uzun bıkmadan yapmak lazım
Evetilk sayfaya baktım şimdi maşallah
Canım günaydınGnaydın herkese
Mesajları takip edemiyorum hem benim hem de paylaşımların yoğunluğundan
Bu hafta malesef 84,5 geldi yani o kadar aç kaldım vs ama sadece 600 gr gitmiş
Nys kar kardır diyelim güzel bir hafta olsun hepimiz için
Süperr maşallah banada 3 ana ögün iyi gelmiyor kilo vermek yerine alıyorum9 günde gitti. Benim için büyük nimet. 1 ay uğraşıp 2 kilo vermiştim geçen ay 3 ana öğün 3 ara öğün hiç bana göre bir diyet değil. Az yiyip sık yedikçe şişiyorum. Bu hızda gidersem ayda 6-7 kg gider.