- 8 Kasım 2021
- 96
- 72
- 32
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.201
Devam eden var mı arkadaşlar? Katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben if le başlamıştım , ağustostan beri omad la devam ediyorum.çok memnunum 13 kilo verdim .İf le veremedim malesefDevam eden var mı arkadaşlar? Katılmak isterim
Ben zatwn migenliyim. İf de bile çok zorlanıyorum. Bugun 1 hfta oldu başlyalı benim de.ben if le başlamıştım , ağustostan beri omad la devam ediyorum.çok memnunum 13 kilo verdim .İf le veremedim malesef
Slm canim.tesadüf eseri girdim bakim dedim de gelmissin kız.en son senden haber alamamistim.Aminnn insallah :) agzın bal yesin
Slm canim.tesadüf eseri girdim bakim dedim de gelmissin kız.en son senden haber alamamistim.
Ben yine kilo aldim.
Yarin yeniden bi hırsla başlamak istiyorum.sende varsan burdan devam edelim.cok özledim burayi.
Omad nedirben if le başlamıştım , ağustostan beri omad la devam ediyorum.çok memnunum 13 kilo verdim .İf le veremedim malesef
Valla bendr seni cok ozledim.grubu özledim.gel seninle.yeniden baslayalim bugün.Ayy benim canim diyetdasim gelmis kiz hosgeldinnn sen burdaysan bende burdayim bende geri aldim verdigim kilolari cok sevindim valla geldigine ayy nasil da ozlemisim
Valla bendr seni cok ozledim.grubu özledim.gel seninle.yeniden baslayalim bugün.
Ben cok kilo aldim.110 kiloya ciktim yine.
Bi türlu baslayamadim.
Bugun pazartesi.baslarim.ben.
Hadi sende yaz neler yedigini
Yaza kadar vereli şu kilolari.
Bugünmü menüm.
Saat 11.30 da
2 az sekerli cay
Az bisey yumurta
Saat 14.30
Sekersis sütlü kahve
Aksam 17 de
Firinda tavuk
Az bisey patates ve
2 bardak ayran düsünüyorum.
Az yicem artik.midemi genisletmicem.
one meal a day -günde tek öğün beslenme.çok rahat bir beslenme şekli tavsiye ederim.Omad nedir
Adet döngünüz bozuldu mu?one meal a day -günde tek öğün beslenme.çok rahat bir beslenme şekli tavsiye ederim.
Ben 16 /8 yapıyorum daha kolay geliyor 18 zorluyor beni .BUGÜN 1 HAFTA OLDU VE 18/6 YAPACAKTIM BİRAZ UYAMADIM AMA YİNE DE 1 KİLO DÜŞMÜŞÜM. 67 KİLODAYIM.
BEN DE ZORLANIYORUM.Ben 16 /8 yapıyorum daha kolay geliyor 18 zorluyor beni .