- 4 Eylül 2011
- 19.209
- 67.964
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.161
Başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gerçekten aralıklı oruç kilo verdiriyor ve kendini diyette gibi hissetmiyorsun ben 1 hafta ara verdim rahatsızlığımdan dolayı 2. günüm başlayalı sabah -1 vermiştim şuan ki kilom 58,30 gr .. dilerim sizde verirsiniz inş .. bende inş istikrarlı yapmaya devam edebilirimMerhaba.bu posttan güç alarak bende aralıklı oruca başladım ben 20 saat açlıj 4 saat yeme yapıyorum..post sahibi çok güzel vermiş maşallah..darısı başımıza
sabah kalktığımda bir nescafe içtim öğlene kadar sadece su çay vs içtim..öğlen yemek yedim..akşama kadar ise sadece çay su bitkisel çay içtim akşam da nescafe içip günü bitirdim.Diğer 10 kg nasıl verdiniz
Teşekkür ederim inşallah ben de bayramdan sonra bi başlayamadım ama diyet yapıyorum gene bir kilo verdim öyle böyle .. inşallah tekrar başlarım aralıklı oruca.
az sutlu nescafe bozmuyor dımı açlık zamanınısabah kalktığımda az sütlü nescafe ya da bitki çayı içtim öğlene kadar öğlen yemeğimi yedim istediğim kadar sonrasında çay su bitki çayı içtim eve geldiğimde acıkma hissim oluşuyordu o zaman da türk kahvesi büyük sade içiyordum kısacası tek öğünle besleniyordum
Yani birşeyler yemektense bu şekilde yapıyordum ben ama nescafe sütlü yapılırsa tamamen bozuyormuş .. bende açıkçası yeni öğrendim ama kupanın az dibine soğuk süt yoğun kısmına ise sıcak su ile yapıp içiyorum benaz sutlu nescafe bozmuyor dımı açlık zamanını
İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayiflayalim da beklerizBen de başlamak istiyorum güncel boy ve kiloları buraya mi yaziyoruz
Merak ettim canım bana da gönderebilir misin?bende dün online diyet hizmeti veren bir diyetisyene başladım standart diyet listeleri gibi değil çok entresan paylaşım isteyen olursa yollayabilirim listeyi 14 günde öncelikle metabolizma hızlandırma olacak
tabii yolluyorumMerak ettim canım bana da gönderebilir misin?