- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.721
Geçmiş olsun canım. İnşallah birşey yoktur. Allah şifa versin.Bugun 24 saat yapiyorum yine kizlar . 10.40 de yine ayni kahvaltiliklar yedim 30.dk sonra kapattim zatem. Dunden detoks su yapmistim 1 lt onu ictim 2 lt su toplamda. 12000 adim ve 150 ip atlama. Daha fazla spor yapamadim cocuklar biraz rahatsiz insallah corona degillerdir eltim ler corona olmuslar malesef bakalim ne yapicaz
Ayy insalah hafta sonu da böyle gideceğim bu arada tavsiyem uydum bugün teryagli yumurta yaptımhafta sonu menülerinde böyle olursa canım pazartesi tartı yüzünü güldürecek eminim :)
Canım iş yerindeyim ve sevdiğim yemekler olmayınca kendimi mandalinaya veriyorumcanımmm azıcık sağlıksıza kaçıyorsunn
merhaba canim.bende merak ediyorum.en son burdan msj yazdim.cvp alamadim.ins kötu bisey yoktur.cocugu da kendi de sağlıklıdır inş.Kızlar sosyal medyadan filan görüşen var mı?
@Amanedenolmuyo 9 Kasım'da n beri hiç girmemiş siteye.
İnşallah iyidir.
Burayı boş bırakmaz di hiç.
10 gün dur yok
Yaa çok güzel BesteBugün 8. Günüm bitti sukur canım. 6 kg.ı geçti şükür. Buyur gellllllll beklerimmmmmmmmm bi arkadaşla dsha güzel
Canım ben sosyal medya kullanmıyorum.merhaba canim.bende merak ediyorum.en son burdan msj yazdim.cvp alamadim.ins kötu bisey yoktur.cocugu da kendi de sağlıklıdır inş.
Sagol canim valla herşey beyinde bitiyo sirf sürecimi hızlandırdigima sevonoyorum en cok. Saglik anlaminda ayak parmağımda bir agri vardi o geçti saç dökülmem azaldı. Cildim cok degil biraz daha güzelleşt. Zayiflamam zaten süper. Anlayacagin faydasi cidden var. Tabi bunlar hissettiğim faydalar. Ama bugün cok acıktım mesela bu kadar hic olmamisti.Yaa çok güzel Beste
Maşallahhh, ben de deneyeceğim bugün başlayayım ama senin kadar dayanabilir miyim bilmiyorum,nefsime hakim olmam gerek :) bugünden başlasam bir de cmt günü de çalışıyorum iş yerinde bayılmam değil mi
Sonrasinda yemege saldirmazsan drneyebilirsin canim. Salata diyetide guzel bak.Günaydın hanımlar ya ben de haftaya ızınlı olucam acaba haftasonu öğünlerde kabak detoksu yapıp gelecek haftaya da tek ogunle korusam mı dıyorum bugün dayanamadım tartıldım 100,8 çıktım ben 97,7 ye düşmüştüm kaçamaklarla kilo aldım 2li rakamlara düşmüşken şimdi yine 3lü rakamlarda olmak hoşuma gitmedi. Detoksla ödem vs hızlıca atıyorum ama genelde eski düzenime geçince bir kısmını alıp sonrasında kaçamakla hepsini geri alıyordum şimdi aklıma tek gelen detokstan sonra tek öğün yapmak ama saati nasıl yapmalıyım bilmiyorum 2 öğünde bile akşamları öncekine göre fazla yemeye başlamışken tek öğüne dayanabilir miyim ondan da emin değilim.
Aranızda belki detoks deneyip koruma sağlayanlar vardır fikirlerinizi bekliyorum :)
Miden küçülene kadar acıkma sesini dinlemeyeceksin canım. Dinlersen dahada çok ister genişliyo çünkü. Zsten aralıklı oructada en büyük avantaj midryi küçültmesi. Tek öğün bu konuda cok ideal. Sen zannetmeki bizler acıkmıyoruz. Acıkmalarimizi dinlemesek buralarda olmazdikkiBen cok yiyorum nedense napcam.bilmiyorum