- 23 Mart 2019
- 881
- 3.720
- 43
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.641
Hocam menülerini çok beğeniyorum maaşallah belki yemek çeşitleri bana uyduğu içindir ama çok hos☺iyi akşamlar canlar
Menüm
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta, domates, biber, peynir, zeytin , 1 elma , 5 ceviz
Akşam : 18.00
3 kaşık bulgur pilavı, 5 köfte , 1 kase yoğurt
Su : Şimdilik 2 litre
Spor: Birazdan Leslie boosted 30 dakikalığını yapacağım .
Çok teşekkür ederimHocam menülerini çok beğeniyorum maaşallah belki yemek çeşitleri bana uyduğu içindir ama çok hos☺
Kendinize göre bu menüyü uyarlayabilirsiniz.Merhaba birşey sorudan bende başlamak istiyorum ama bu menudekilerden birinimi yapıcaz yoksa hepsinin yapıcaz
Merhaba hoşgeldinizBu menüde
Yani bunuda yapabilirim değilimKendinize göre bu menüyü uyarlayabilirsiniz.
O durum bendede öyle. şu açlıkta daha iyi anladım bunu. midemin guruldadığı açlığa dayandığım günün ertesi gün tartı yüzümü güldürüyo. demekki tespitim doğruymuş:) Bizde bekliyoruz o halde seniiiiiiiGünaydın hanımlarr :)
Ben işteyim tabi tansiyonum düşüyor ara ara, sanırım baya yağ yakıyorum ne zaman böyle olsam inceldiğimi,kilo verdiğimi görüyorum.Hem aynada hem tartıda.. Tek öğüne devam ediyorum,annem İzmirden geldi,babam birkaç gündür sürekli köfte yapıyordu,köfteden bıktım.
İnşallah sulu yemek vardır bugün .
63ün altına inince şeytanın bacağını bir kez daha kırıcam inşallahBekliyorum kendimi..
aslı öğretmenin menüleri banada hep öyle geliyor hep örnek menü maşallahHocam menülerini çok beğeniyorum maaşallah belki yemek çeşitleri bana uyduğu içindir ama çok hos☺