- 31 Ağustos 2015
- 478
- 690
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.661
12 saat yatakta hayallerimi yaşıyorsun gülümkızlar bi şey sorucam benim uyku düzenim çok kötü ya 12de yatağa giriyorum 12de çıkıyorum bu kilo vermemi zorlaştırrı dimi günnün yarısı yatakta uzanarak geçiriyorum o yüzden bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Bende uykucu biriyim canım kilo vermeyi zorlaştırır çünkü vücudun yağ yakımı yavaşlıyor hareketsiz kalınca erken kalkıp hareket etmek şart Kilo vermek içinkızlar bi şey sorucam benim uyku düzenim çok kötü ya 12de yatağa giriyorum 12de çıkıyorum bu kilo vermemi zorlaştırrı dimi günnün yarısı yatakta uzanarak geçiriyorum o yüzden bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Bence hareket şart. Çünkü yattığımızda metabolizma da yavaş çalışıyor. Yürüyüş veya başka bir spor yaptığımızda bağırsakta hareketlendiği için daha iyi çalışıyorkızlar bi şey sorucam benim uyku düzenim çok kötü ya 12de yatağa giriyorum 12de çıkıyorum bu kilo vermemi zorlaştırrı dimi günnün yarısı yatakta uzanarak geçiriyorum o yüzden bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
az uykuda çok uykuda metabolizmayı yavaşlatıyor canım. 6-8 saat arası ideal. zaten algıyıda etkiliyor az ya da fazla uyku bende.
maşallah arkadaşım kilo vermeyi hızlandırıyorsun bu yollaIyi aksamlar kizlar bugun yine tek ogun nerdeyse 24 saat oldu dunku orucum
Yarina kadar yine oyle yapicam insallah.
10.45 11.00 arasi tipik kahvalti 1 yumurta 2 wasa lor peynir 5 ceri domates 6 7 dilim kucuk salatalik ve 1 tatli kasigi aci sos.
Sonradinda du yesil cay ve detoks su
11000 adim belki ip de atlarim
Bende yatmıyorum ki telefonla takılıyorum uykuyu azaltmak şart ya12 saat yatakta hayallerimi yaşıyorsun gülümuyku problemim var 11 gibi yatağa girsem de 3 4 gibi uyuyorum telefon elime almayıp denedim kitap okuma denedim hatta koyun kuzu ne varsa saydım maalesef 5 saat olmuyor çoğu zaman
maşallah arkadaşım kilo vermeyi hızlandırıyorsun bu yolla
Sagol canim insallah 65 eski Kilo mu bi gorsem cok mutlu olucamCanlar bugünde su orucuma devam ediyorum 7. gündeyim
1 saat yürüyüş yaptım
sporu ikinci kez yapıyorum fazla yapmadım bu sürçte
menü yok
Böyle gidesen muhakkak görürsün 65 ide 63 üde. diyeti sıkı tutmak psikolojimiz için daha iyi canım. çünü az kg. verince işler uzuyoda uzuyo. bu sefer bıkıyorsun. ben geçen ay hep öyleydim. valla çok sıkıldım artık hep derdim kg. vermek oldu iyice ama gevşettimde bir yandan zararınıda kendim gördüm geriye gittim. buda psikolojik olarak ciddi anlamda yordu beni. Öylelikle başladım su orucuna.Sagol canim insallah 65 eski Kilo mu bi gorsem cok mutlu olucamsuan 3 cocukla ancak bu kadar yapabiliyorum. Sanada masallah canim 7 gun su orucu yapmak hic kolay degil . Bende mi yapsam diye dusundum ama mumkun degil benim icin . 6 yil once bende yapmistim ama 3 gun zor dayandim. Masallahin var insallah istedigin kadar yaparsin cnm . Hiç tartiliyormusun? Kg nasil bi degisim var
yumurta azıcık tereyağlıysa gerçekten örnek menüDünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
peynir
Ara
2 elma
2 mandalina
1 wasa
Akşam
Bir büyük kase yoğurtlu tavuk salata
Çay 2 wasa
Spor yok
Cook teşekkür ederim aslında yumurtalar başlamıştım Ama yarın tereyağı ile yapayım. Leslie yapıyorum ama dün yapamadım bugün yapicam bu motivasyonla hem de 45 dakikayumurta azıcık tereyağlıysa gerçekten örnek menü
40 dk da leslie videosu eklersin sennnnnnnn eklersin eklersin
Ay evetO durum bendede öyle. şu açlıkta daha iyi anladım bunu. midemin guruldadığı açlığa dayandığım günün ertesi gün tartı yüzümü güldürüyo. demekki tespitim doğruymuş:) Bizde bekliyoruz o halde seniiiiiii
Ben de mi su orucu yapsam ya muazzam olur aslında sağlık için dee..yumurta azıcık tereyağlıysa gerçekten örnek menü
40 dk da leslie videosu eklersin sennnnnnnn eklersin eklersin
Su orucumu hem de 7 gün ben 7 gün yapsam rahatlıkla 3kilo veririm Fakat şu an benim içim riskli yemek yemeyi seven biriyim gün içinde çok fazla acıkıyorum inşallah biraz veriryim derslerim bir toparlayayım yaparım siz kaç kilo verdiniz ben tam olarak anlayamadım daBöyle gidesen muhakkak görürsün 65 ide 63 üde. diyeti sıkı tutmak psikolojimiz için daha iyi canım. çünü az kg. verince işler uzuyoda uzuyo. bu sefer bıkıyorsun. ben geçen ay hep öyleydim. valla çok sıkıldım artık hep derdim kg. vermek oldu iyice ama gevşettimde bir yandan zararınıda kendim gördüm geriye gittim. buda psikolojik olarak ciddi anlamda yordu beni. Öylelikle başladım su orucuna.
O halde sende su orucuna uzak değilsin o zamn benim sana tavsiyem her hafta hep aynı gün 36 saat yap. mesela pazartesi yap. salıda sadece 1 - 1.5 lt el yapımı meyve suyu iç. çarşamba öğlen salata akşam sebze yemeği ye. bak gör nasıl veriyorsun. allah nasip ederse benimde ikinci hedefim bu. çünkü kolay alırım su orucumun arkasına illaki. Güzel dileğine amin diyorum inşallah canım.
her gün tartılıyorum ve kendime su orucu günlüğü yaptım. çok yemek yediğim günlerde okuyup ne çektiğimi hatırlatsın diye:)
kg. her gün değişiyor. bugün mesela -500 ü gördüm ilk defa bu az olanı her gün daha fazlaydı. malesef azalacak artık. ama ben bunu haftada ancak verirdim :)