Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar bugün açlık süremı 1.5 saat uzattimm dün akşam çok köfte yedim.diye hala.vicdan yapıyorum
Cok da dert etme. Bugun hafif seylerle dengelersin. Onemli olan zaten dikkat edip kilo vermek degil. Omur boyu surdurulebilir bir saglikli beslenme bicimi kazanmak. Kilo verdikten sonraki hayatimizda da olacak cok kacirdigimiz gunler. Onemli bunu devam ettirmeden ertesi gun hafif seyler yiyerek dengeleyebilmek. Bunu beceremedigimiz icin tombis olmadik mi hepimiz zaten 🤪🤭😃

Cok da dert etme. Bugun hafif seylerle dengelersin. Onemli olan zaten dikkat edip kilo vermek degil. Omur boyu surdurulebilir bir saglikli beslenme bicimi kazanmak. Kilo verdikten sonraki hayatimizda da olacak cok kacirdigimiz gunler. Onemli bunu devam ettirmeden ertesi gun hafif seyler yiyerek dengeleyebilmek. Bunu beceremedigimiz icin tombis olmadik mi hepimiz zaten 🤪🤭😃
Haklısin tatlım kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama ben aralıklı oruçla çok rahatladım ve sağlıklı hissediyorum kendimi evet daha vermem çok kilo var ama 16 günde vücudum arındı sanki.2 hafta önce yediklerimi ve şuan yediklerimi düşünüyorum.şimdi daha rahat daha dinç nasıl desem daha fresh hissediyorum

Benim kullandigim iki farkli uygulama var. dun burada konusulani da indirdim 3 oldu. Bir de kalori ve kilo takibi icin program kullaniyorum 4 tane :) uygulamalardan birinde gun gun aclik saatlerinizi guzel gosteriyor mesela. Asagida ekran goruntusu paylasiyorum. Turuncu-kirmizi renkli olan devam edeni gosteriyor.

D2061FB1-A928-4C79-8A1E-178F295EC1EB.png

Haklısin tatlım kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama ben aralıklı oruçla çok rahatladım ve sağlıklı hissediyorum kendimi evet daha vermem çok kilo var ama 16 günde vücudum arındı sanki.2 hafta önce yediklerimi ve şuan yediklerimi düşünüyorum.şimdi daha rahat daha dinç nasıl desem daha fresh hissediyorum
benimde yarın 1 hafta olacak başlayalı.. bende aynı hissediyorum şuan.. bazen hafiften kaçırdığım oluyor ama yine de sabah uyanınca hissettiğim hafiflik paha biçilemez.. :KK68:

hepimiz paylasiyoruz ayni duygulari :) ben ikinci ucuncu gun mesela ciddi uykusuzluk cektim uykum gelmedi yani:) sinir oldum. Simdilerde de oyle, yataga uykum gelmeden giriyorum artik. Neyse ki yatinca uyuyabiliyorum ama sabahin 5:00-5:30 unda ayaktayim dinc ve enerjik bir sekilde :)

Günaydın hanımlar 🥰
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ay sabahtan işim bitmedi de giremedim
Tartıldım tartıldım 1 kilo vermişim 🤩 84 oldu yani kilom
Bu hafta nedense daha fazla vereceğimi düşünmüştüm 🙈
Kendime dijital tartı sipariş ettim bakalım yakında gelir gramlar da oynasa görmek istiyorum 😉

Gunaayydıınnn 🤗🤗🤗 -0.300 daha😃74.6 kg. Bu hafta hic yaramazlik yapmadan bakacagim 1 haftada max kac veriyorum.
Çok tebrikler 🥰🤩 merak ediyorum sonucu
Yaglardan bence cok kacmayin. Ben zeytinyagi tereyagi kullaniyorum. If ve keto diyeti birlikte yapanlar var. ben tam anlamiyla keto yapmiyorum ama saglikli yag aliminin yag yakimindaki rolu ile ilgili biseyler okumustum. Tost yaparsam tereyagi suruyorum uzerine. Yumurta tavada cekerse canim ki haslanmis yumurta severim normalde tereyagli yapiyorum ama abartmadan ekmek tuketmek gerek yaninda. Abartmamak kosulu ile tabii ki mayonez bile serbest. Ev yapimi olmasi tavsiyeleri ama ben hazir kullaniyorum. Zeytinyagi zaten malum. Iki gundur yogurt&mayonez soslu salatalar yapiyorum. Oglen isyerindeki normal yagli yemekleri yesem bile aksam mutlaka salata yiyorum. Yemek yemiyorum. En kalorili salata dedigimiz salata bile 300-400 kaloriyi gecmiyor. Bu hafta her gun 200-300 gr eksiliyorum ki ekstra spor yapmiyorum. Kisa calisma suresindeydim bu hafta tam zamanliya dondum is yerinde. Sporu oturtamadim henuz. Gozum yerse haftasonunu oructa gecirmek istiyorum. Sabahlari da sokak yuruyusu yapmak istiyorum. Normalde evde kosu bandinda yapiyorum yaptigimda. Uygulayabilirsem sonucu merak ediyorum:)
Kesinlikle doğru yağdan kaçtıkça saçma sapan şeylere yöneliyor insan o doyma ve lezzet hissi olmadığı İçin abartmadan bende uyguluyorum canım harika paylaşım 💐
herkese günaydınnn....:KK68:

24.06 menüm: 16/8
sabah 10.00 : tam buğday ekmeği ile yağsız kaşarlı tost + çay
öğlen 12.30 : peynirli 2 yumurtalı omlet + birkaç dilim karpuz
akşam 19.00 : 1 kase domates çorbası+ azcık patates soganlı tavuk göğüs
ama akşam çayına kuzenler gelmişti.. küçük
Bugün da
Geçen hafta bugün başlamıştım aralıklı oruca giden kilo -1.600 😍😍😍 ben ayda 2 kilo veriyordum. Metabolizmam hızlandı resmen
süper sonuç çok tebrikler 🤩🏆
günaydın kefir içebilir miyiz?
Oruç saatleri dışında evet. Oruçken hayır
Çok doğru vucüdum hafiflemiş hissediyorum bende çok

Günaydın hanımlar 🥰
Kendime dijital tartı sipariş ettim bakalım yakında gelir gramlar da oynasa görmek istiyorum 😉

bence super bir sonuc. Gozumuz yollarda kaldi sonucunu bekliyorduk 🤭😀 Digital tarti olunca benim gibi manyaga baglama. Ben aclik tokluk zirt pirt tartiliyorum. Tok halimin mesela sabah aclik tartima gore max 1 kg fazla olmasini istiyorum:)

Günaydın ben kilomda değişiklik göremedim regl günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum bakalım yarın bir ay olacak
Sabirla devam pes etmek yok, uzulmek yok. Ayni heyecan ve keyifle devam. Kilolar pes edecek :)) dun paylastim ya gecen hafta iki gunde o kadar inmis gozukup 1 gunde en basa donmustum nerdeyse ama sonra kucuk kucuk verip haftayi eksiyle kapattim.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar 🥰
Bence çok iyi bazen benim bir hafta oynamıyor bile kilo gram gram 😂 ama sen idölümsün valla😍süpersin

Sabirla devam pes etmek yok, uzulmek yok. Ayni heyecan ve keyifli devam. Kilolar pes edecek :)) dun paylastim ya gecen hafta iki gunde o kadar inmis gozukup 1 gunde en basa donmustum nerdeyse ama sonra kucuk kucuk verip haftayi eksiyle kapattim.
Yok bozmuyorum çünkü benim hedefim var iki dış gebelik serüvenim beni bu hale bu kilolara getirdi ama hala çocuk istiyorum eylüle kadar yapamam yasak kiloluda hamile kalmak istemiyorum gerçi oda kısmet olursa inşallah o yüzden sebebim büyük vazgeçemem.. 2 yılda aldım kiloyu çok çabuk gidemez benden biliyorum ama gitseler iyi olur😂😂

Günaydın hanımlar 🥰
oyhhhhh süper valla... :super: dijital tartı kesinlikle çok iyi oluyor. gr bile gitse motive oluyor insan.. :KK66:

Günaydın hanımlar 🥰
Ayyyyyy çok iyi canım benim digital tartı çok önemli ben normal tartıyı hiç sevmiyorum belli olmuyor 100 grm bile çok önemli👍👍👍

Ben bugün regl oldum pazartesiye kadar bayağı iner şişkinlik

X