Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi aksmlar güzel hanımlar nasıl gidiyor kilo verme aralıklı oruc.ben bu hafta sıkı bir uygulama yapamadım ama neden bilmiyorum yinede sanırım bir kilo eksim var yarın sabah tartilc inşallah. Ben pazartesi sabahları tartiliyorum. Grupla aynı gün değil tartı günüm sanırım.

Bura da pazartesi cnm yani yarın sabah

Ya vallahi tebrik ediyorum sizii maşallah gerçekten darısı bana diyorum. Ben sizin gibi 96 ile başladım bakalım şu ana kadar 6 kilo verdim bir ayda. İnş sizin gibi 70 leri görecem bende yarın sabah bende tartilcam bakalım bu hafta sıkı tutamadım ama ne gittiyse kar diyorum

canım günlük 1 saat sporu aksatma spor yapınca yemeye kıyamıyor insan o kadar emek verdim diyor daha hızlı gidiyor kilo

Kızar ya hiç mi ekmek yemiyorsunuz. Ekmek konusu ne durumda hayatınızda. Benim bu hafta canım çok istedi ekmek. Küçük minik kaçamaklar yaptım inş kilomu etkilemez artı yönde
Bazıları yemiyor cnm ama ben dayanamıyorum o yüzden 2 ya da 4 dilim ekmek hakkı koydum
ekmek yerine geçen besinleri de değiştiriyorum mesela leblebi ,patates ,pilav gibi

Bazıları yemiyor cnm ama ben dayanamıyorum o yüzden 2 ya da 4 dilim ekmek hakkı koydum
ekmek yerine geçen besinleri de değiştiriyorum mesela leblebi ,patates ,pilav gibi
Normalde bir ay hiç yemedim bu hafta çok canım istedi bir tuhaftim ama böyle zamanlarda senin yaptığın gibi kendime küçük dilim hakkı taniyayim o zaman

Zor ama sadece 2 hafta sonra alışınca bağımlısı olunuyor. 3 ay daha yapsam efsane olur mesela. Bir de hayat tarzı olarak düşünüyorum, kilo alınmaz, daha ne olsun
yapabilene helal olsun ama ben yapamam heralde.insan kahvaltiyi ozler yada aksam yemegini.ne bileyim iste açız doğustan

bir gün ekmek yerine galeta yada çorba gibi mi Kh değişimi almamak daha kolay ya yedikçe yiyesim geliyor durdurmiyorumDukan geçmişim de var benim Kh olmadan bir ay yaşadım
Ama haftasonu çıldırıyomuşsun ya o yüzden dedim cınım biraz dizginlenir belki bi de gerçekten vücut kh buldu mu susuz sünger gibi çekiyor aç bırakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…