- 19 Mart 2016
- 73
- 236
- 33
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.961
Yani belli dilim ekmek ve meyve hakkıyla böyle çeşitlilik katıyosun günlere cnmKh döngüsü ne be?
Bura da pazartesi cnm yani yarın sabahİyi aksmlar güzel hanımlar nasıl gidiyor kilo verme aralıklı oruc.ben bu hafta sıkı bir uygulama yapamadım ama neden bilmiyorumyinede sanırım bir kilo eksim var yarın sabah tartilc inşallah. Ben pazartesi sabahları tartiliyorum. Grupla aynı gün değil tartı günüm sanırım.
bir gün ekmek yerine galeta yada çorba gibi mi Kh değişimiYani belli dilim ekmek ve meyve hakkıyla böyle çeşitlilik katıyosun günlere cnm
Küçük beden mi kalmşben zaten fıstığımda işte kavrulmuş olmasaydı iyiydi indirim de olan ürünü almazsam çatlarim
Çok sevindim yaaBura da pazartesi cnm yani yarın sabah
Bilmiyorm ki bugün ne yedin içtin hımmyarına beni geciyon mu?
Ya vallahi tebrik ediyorum sizii maşallah gerçektenGünaydın kızlar
Harika bir pazar günü diliyorum
Evet bugün diyette 5.ayım bu sebeple yarını beklemeden tartıldım ve 70 kiloyumSevindim çok zor oldu bu ay çünkü
toplam kilo kaybı :26 oldu ve bence bir eşik atlattım artık alt imzada normal sınıra gelmişim
Üzücü yanı ise bir ay boyunca 71-73-70 aralığında oynamışım bence çok vakit kaybı olmuş bu ay spordan uzaklaşmamak gerek ve birkaç günlük ara bana iyi gelmemiş bu belli
Hatalarımdan öğrenip devam edeceğim
Ana tabloda kilomu yarın tartı günümüzde düzenleyeceğim belki bugünde biraz düşer
Hepinize sevgiler
yarın dan sonra 4 gün kasarim muhtemelenBilmiyorm ki bugün ne yedin içtin hımm
canım günlük 1 saat sporu aksatma spor yapınca yemeye kıyamıyor insanYa vallahi tebrik ediyorum sizii maşallah gerçektendarısı bana diyorum. Ben sizin gibi 96 ile başladım bakalım şu ana kadar 6 kilo verdim bir ayda. İnş sizin gibi 70 leri görecem bende yarın sabah bende tartilcam bakalım bu hafta sıkı tutamadım ama ne gittiyse kar diyorum
Bazıları yemiyor cnm ama ben dayanamıyorum o yüzden 2 ya da 4 dilim ekmek hakkı koydumKızar ya hiç mi ekmek yemiyorsunuz. Ekmek konusu ne durumda hayatınızda. Benim bu hafta canım çok istedi ekmek. Küçük minik kaçamaklar yaptıminş kilomu etkilemez artı yönde
Normalde bir ay hiç yemedim bu hafta çok canım istedi bir tuhaftimBazıları yemiyor cnm ama ben dayanamıyorum o yüzden 2 ya da 4 dilim ekmek hakkı koydum
ekmek yerine geçen besinleri de değiştiriyorum mesela leblebi ,patates ,pilav gibi
yapabilene helal olsun ama ben yapamam heralde.insan kahvaltiyi ozler yada aksam yemegini.ne bileyim iste açız doğustanZor ama sadece 2 haftasonra alışınca bağımlısı olunuyor. 3 ay daha yapsam efsane olur mesela. Bir de hayat tarzı olarak düşünüyorum, kilo alınmaz, daha ne olsun
Bu konuda çok haklısın ben bu hafta sporu da aksattim normalde bir saat yürüyorum öyle olunca o kadar yürüdüm yiyeyem diyorum bendecanım günlük 1 saat sporu aksatma spor yapınca yemeye kıyamıyor insano kadar emek verdim diyor daha hızlı gidiyor kilo
Ama haftasonu çıldırıyomuşsun ya o yüzden dedim cınım biraz dizginlenir belkibir gün ekmek yerine galeta yada çorba gibi mi Kh değişimialmamak daha kolay ya yedikçe yiyesim geliyor durdurmiyorum Dukan geçmişim de var benim Kh olmadan bir ay yaşadım
Böyle de veriyosun yani sana uygun demek ki cnmyarın dan sonra 4 gün kasarim muhtemelen