Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günün menüsü:
21:30~ 3 dilim peynir, yoğurt ve salata bol bol su
22:00 gibi çayın yanına birkaç tane lokum
Afiyet olsun artık az olmuş diyim mi demiyorum😂🙈
Herkese merhaba 😍
11:00 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim pastırma
14:00 1 türk kahvesi 2 küçük parça %70 kakaolu bitter çikolata
18:00 fırın mücver 1 ince dilim yanına yoğurt
Bugün spor yapamadım malesef 🙄
2 litre su içtim, 1 tanede sade soda 😅
Afiyet olsun biraz az olmakla beraber tabi
Menüde çok ciddi kısıntı yapmak bir süre sonra kilo verme hızını baltalayabilir dikkat 🥰
Bugünün menüsü
14: peynir zeytin çok az reçel sebzeli krep çay
Akşamüstü de tatlı yedim hatta fazla kaçırmış olabilirim🙈 bu ara ip atlayamadım yarından itibaren tekrar atlayacağım basenleri biraz daha inceltmek için tavsiyeleriniz varsa alabilirim
ip atlamak çok faydalı imiş ya duydum
Ben yürüyüş dışında bir türlü başka şey ekleyemedim bu da benim ayıbım 🙈
Afiyet ol
İnşallah canım kaptanım 🤲🏻
zor ve biraz duygusal işlermiş insan içine girince anlıyor bu işlerin🙃
Bugünün menüsünü paylaşayım bal kızlar ❣
18 saat açlık ile
Öğlen
Sebzeli tost
Ayran
Akşam
1 tavuk ızgara
Bulgur pilavı
1 kase yoğurt
kolay değil canım rabbim sıkıntı vermeden olsun inşallah kafanı rahat bırak bebek konusunda gerçekten o zaman vucüt ya rahatlıyor🙏
Afiyet olsun bu arada 🥰
İyi geceler
Sabah
2 yeşil elma
50 gr Çiğ yer fıstığı
2 yumurta sarısı

Ara
1türk kahvesi

Aksam 300gr tavuk sote mantarlı
1 kase cacık

3 bucuk lt su. Spor yok malesef. Ancak ev işlerini hallettim bugun
Afiyet olsun 🥰

Bugünün menüsü
14: peynir zeytin çok az reçel sebzeli krep çay
Akşamüstü de tatlı yedim hatta fazla kaçırmış olabilirim🙈 bu ara ip atlayamadım yarından itibaren tekrar atlayacağım basenleri biraz daha inceltmek için tavsiyeleriniz varsa alabilirim
İncelmek eşittir plates bana göre canım

Günaydın bu arada kızlar
Keyifler iyi mi ?
Harika bir gün diliyorum hepinize 😍
Uzun oruç devam ediyorum Açlık vs, sıkıntım yok ama saat 14 de 48 saat oluyor büyük ihtimalle açacağım Bugün
Haftaya tekrar yapmak planındayım 🥰
kaptancım akşama mı bozsan orucunu. hemm akşamada acıkmamış olursun ... kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali ben kendime bakmadan sadece seni olumlu yönden etkilemeye çalışıyorum :KK49:

kaptancım akşama mı bozsan orucunu. hemm akşamada acıkmamış olursun ... kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali ben kendime bakmadan sadece seni olumlu yönden etkilemeye çalışıyorum :KK49:
Olur mu canım aşkolsun tabi ki yaz çok çok memnun oluyorum ben hersey biliyor değilim ki 🙏😍
Öğleden sonra misafir gelecek o sebeple aldım canım bu kararı 🥰
Akşama kadar bu grupla sadece kahve ile idare edemeyebilir 🙈
Çay sofrasına meyve de koyacağım muhtemelen onla açarım Sonra yoğurtlu kabak salatası yada kereviz salatası yapacağım onlara onları yemeyi planlıyorum bakalım
Tatlı yaptım ona dokunmayacağım tabi 😂

ip atlamak çok faydalı imiş ya duydum
Ben yürüyüş dışında bir türlü başka şey ekleyemedim bu da benim ayıbım 🙈
Afiyet ol
Evet ip atlamanın faydasını gördüm özellikle karnım düzleşti vücut ağırlığıyla spor yapıyoruz bir nevi, kaslandırma henüz olmadı bende olsun da istemiyorum zar zor erittim bacakları birde biraz daha basen gitse daha ne isterim

İncelmek eşittir plates bana göre canım
Mat ile de aram hiç iyi değildir🙈😅 link yasak sanırım önereceğiniz birisi var mı

Evet ip atlamanın faydasını gördüm özellikle karnım düzleşti vücut ağırlığıyla spor yapıyoruz bir nevi, kaslandırma henüz olmadı bende olsun da istemiyorum zar zor erittim bacakları birde biraz daha basen gitse daha ne isterim

Mat ile de aram hiç iyi değildir🙈😅 link yasak sanırım önereceğiniz birisi var mı
Ayyy canımı çektirdin arkadaşım bayadırda atlamıyorum bende akşama ip atlayım inşallah hoş turşu kuracam ama vaktim olur herhalde :KK49: :KK49: bir kerede kaç kere atladın birde kaç gün devam etmiştin faydasını görürken.. ip atlamanın en büyük avantajı fazla vakit istememesi o yüzden seviyorum bende sırf...

Doris Hofer videoları çok iyi bir ara ben çok yapardım eğlenceli geliyordu bana. ama şuan yapmıyorum yapmadıkça yapmamaya alışıyo sanırım insan. sadece plates değil fitnıs kardio hepsini yapıyo aslında hepsi var. ve kendi zamanına göre 25 dk. 1 saatlik videolarıda var. 25 dk.da 500 kalori yakımı tarzında. ben çok beğenirim onu.
basenlerini her gün düzenli olarak yan yatıp cenin pozisyonu gibi durup 300 er defa bacaklarını aç kapa ile nerdeyse tamamen eriten bir arkadaş vardı canım. istersen bunuda uygulayabilirsin.

Ayyy canımı çektirdin arkadaşım bayadırda atlamıyorum bende akşama ip atlayım inşallah hoş turşu kuracam ama vaktim olur herhalde :KK49: :KK49: bir kerede kaç kere atladın birde kaç gün devam etmiştin faydasını görürken.. ip atlamanın en büyük avantajı fazla vakit istememesi o yüzden seviyorum bende sırf...

Doris Hofer videoları çok iyi bir ara ben çok yapardım eğlenceli geliyordu bana. ama şuan yapmıyorum yapmadıkça yapmamaya alışıyo sanırım insan. sadece plates değil fitnıs kardio hepsini yapıyo aslında hepsi var. ve kendi zamanına göre 25 dk. 1 saatlik videolarıda var. 25 dk.da 500 kalori yakımı tarzında. ben çok beğenirim onu.
basenlerini her gün düzenli olarak yan yatıp cenin pozisyonu gibi durup 300 er defa bacaklarını aç kapa ile nerdeyse tamamen eriten bir arkadaş vardı canım. istersen bunuda uygulayabilirsin.
bu arada bu günde 300 er defa bazen eritme hareketini 30-40 gün yapmıştı. bir planla başlayabilirsin. tv seyrederken bile olur ayrıca vakite ihtiyacında yok. 40 akşam yapabilirsin.. bir başta birde sonda ölçüm yap canım.

Herkese merhaba. Umarım A Amanedenolmuyo bugün daha iyisinizdir. Başa çıkılması zor bir his mide bulantısı. Aynı bulantı iki gündür bende de var. Gece hem camın açık olması hem de vantilatör çarptı sanırım.
blondeaddict blondeaddict mükemmelsiniz 🥰
Dün akşam bildirim yapamadım. Annemlere yemeğe davetliydik, bir bilinmeze doğru gittim ama iyi kurtardığımı düşünüyorum. :))
23.09.2020 (18/6)
15:20 1 bardak süt, yarım domates ve kapya biber, 10 tane zeytin, 1 tane hindi füme ve salam, 2 parça peynir.
16:30 yarım fincan sütlü soğuk kahve
19:30 5 tane ızgara köfte, 2 küçük parça tavuk pirzola, salata, 1 çorba kaşığı rus salatası, şalgam suyu ve artık ne kadar su tutacağını bilemediğim birkaç tane salatalık turşusu.
Yemeğin üzerine çok fazla şekersiz çay.
3 litre su, 1 saatlik temizliği ısınma hareketlerinden saydığım 45 dakikalık egzersiz.

Bugün ise 12/12 yapmak zorunda kaldım,
8:00 yarım domates, 2 parça peynir, 10 tane zeytin, haşlanmış yumurta, birer çay kaşığı çilek, şeftali reçeli ve tahin-pekmez. Söylemek istemediğim 1 tane küçük pişiyi en sona bıraktım. :))
10:00 şekersiz türk kahvesi
12:00 maden suyu
18:00 da mercimek yemeği, tarhana çorbası ve 1 kase yoğurt yiyerek günü kapatacağım. Menü belli.
Planım 1 saat egzersiz yapmak bugün.

slm kızlar.bugünku menüm sacma sapan.bunda arti olmanin ve morel bozukluğunun etkisi var.
arti olmam da ödemden dolayi.
saat 9.30 da
100 gr patates kizartmasi
yarim pidr ekmek
4 zeytin
1 sekerli çay

saat 12 30 da
100 gr kavurma
3 armut
1 dilim karpuz

bugün cok yedim diye erken kapattim.

slm kızlar.bugünku menüm sacma sapan.bunda arti olmanin ve morel bozukluğunun etkisi var.
saat 9.30 da
yarim pidr ekmek
4 zeytin
1 sekerli çay

saat 12 30 da
100 gr kavurma
3 armut
1 dilim karpuz

Ilk cümleni okudugumda daha fazlasini bekliyordum. Bugünün günahını yarina birakma spor yap bugün sadece bu menu icin yap ve kendinide hic yapmamis say havada kalmis oturmamis yag oldugundan cabuk eritirsin canım

Kızlar dediğim gibi oldu 49.saatte açtım Uzun orucu 🥰
Sadece 2 ince dilim karpuz
1 saat sonra 4 kaşık kereviz salatası yedim sofrada bol çay içtim ama
Şimdilik bu kadar bendeki menü
Herkese merhaba. Umarım A Amanedenolmuyo bugün daha iyisinizdir. Başa çıkılması zor bir his mide bulantısı. Aynı bulantı iki gündür bende de var. Gece hem camın açık olması hem de vantilatör çarptı sanırım.
blondeaddict blondeaddict mükemmelsiniz 🥰
Dün akşam bildirim yapamadım. Annemlere yemeğe davetliydik, bir bilinmeze doğru gittim ama iyi kurtardığımı düşünüyorum. :))
23.09.2020 (18/6)
15:20 1 bardak süt, yarım domates ve kapya biber, 10 tane zeytin, 1 tane hindi füme ve salam, 2 parça peynir.
16:30 yarım fincan sütlü soğuk kahve
19:30 5 tane ızgara köfte, 2 küçük parça tavuk pirzola, salata, 1 çorba kaşığı rus salatası, şalgam suyu ve artık ne kadar su tutacağını bilemediğim birkaç tane salatalık turşusu.
Yemeğin üzerine çok fazla şekersiz çay.
3 litre su, 1 saatlik temizliği ısınma hareketlerinden saydığım 45 dakikalık egzersiz.

Bugün ise 12/12 yapmak zorunda kaldım,
8:00 yarım domates, 2 parça peynir, 10 tane zeytin, haşlanmış yumurta, birer çay kaşığı çilek, şeftali reçeli ve tahin-pekmez. Söylemek istemediğim 1 tane küçük pişiyi en sona bıraktım. :))
10:00 şekersiz türk kahvesi
12:00 maden suyu
18:00 da mercimek yemeği, tarhana çorbası ve 1 kase yoğurt yiyerek günü kapatacağım. Menü belli.
Planım 1 saat egzersiz yapmak bugün.
Bence çok abartılı bir menü değil dert etme bol su ve egzersiz iş görür 🥰
saat 9.30 da
yarim pidr ekmek
4 zeytin
1 sekerli çay

saat 12 30 da
100 gr kavurma
3 armut
1 dilim karpuz

Afiyet olsun çok değil de karbonhidrat yükü fazla olmuş 🥰
Ödem ne fena bir şey ya bende gıcık oluyorum
Umarım çabuk toparlanır canım bol su yoğurt ve spor işe yarar bence

Menüm
13:00 smoothie
18:30 1 yumurta 3 dilim siyah ekmek ( çavdar) 1 dilim keçi peyniri
Evet bende farkındayım tersliğin, öğlen geçiştirip neden akşam birazdaha ağır yiyorum.. çünkü sofrada yemek yemezsem eşimde yemiyo, sindir işte yaaa demeye başlıo.. onlar pilav yada soslu şeyler yerken bende salata ceviz, yada yumurta ekmek peynir yiyorum :)
Zaten bir amşam yemeğimde buluşuyoruz ailecek, biraz ağır ama sağlıklı geçiştirihorum artık

Ilk cümleni okudugumda daha fazlasini bekliyordum. Bugünün günahını yarina birakma spor yap bugün sadece bu menu icin yap ve kendinide hic yapmamis say havada kalmis oturmamis yag oldugundan cabuk eritirsin canım
sonrasinda daha beter seyler yaptim.bugun stresli bigündü😣artik 2 gün bisey yemem.cok tsk ederim canim morel icin.
Kızlar dediğim gibi oldu 49.saatte açtım Uzun orucu 🥰
Sadece 2 ince dilim karpuz
1 saat sonra 4 kaşık kereviz salatası yedim sofrada bol çay içtim ama
Şimdilik bu kadar bendeki menü

Bence çok abartılı bir menü değil dert etme bol su ve egzersiz iş görür 🥰

Afiyet olsun çok değil de karbonhidrat yükü fazla olmuş 🥰
Ödem ne fena bir şey ya bende gıcık oluyorum
Umarım çabuk toparlanır canım bol su yoğurt ve spor işe yarar bence
saol kaptanim.
nasil bi odemse.su iciyorum wc ye gitmiyorum.vücut depo ediyor.bende yumurtlama haftasi hep böyle.hic kilo verdigim olmadi.

X