Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bu ay cok sancili basladi . Oturdugum yerden kalkamiyorum . Bende bide mide bilantisi da oluyo migren de basladigi icin. Soyle 4 5 tun uyusam uyaninca agri sanci regl migren hepsi bitmis olsa keske . 1 yudum su icsem kusacak gibiyim . Dayanabildigim yere kadar dayanicam . Belki bulantim gecer . Havalar gece soguyo. Cam acik yatmistik dun . Galiba usuttum 🥺🥺
cok gecmis olsun canim.dikkat et.kendini biraz sıcak tut.sıcak seyler iç.nane limon hem mide bulantini azaltir hemde ısıtır seni.
ayagindan corabini cikarma.
bende dün yumurtlama günümdeydim.
bende yumurtlama çok feci geciyor.
bide sabah halı yikamistim.akşam üstü bi sanci bi mide bulantisi fena oldum.geceye kadar kıpırmadan cekyatta uzandim.
bu dönemleri aslinda hic bisey yapmadan kendimizi sıcak tutarak geçirmeliyiz.

ben aç karnina bisey yapamiyorum.galiba halsiz kaliyorum.en iyisi kahvaltidan sonra ara yapmiyim.aksama yakin yapayim.o sirada benim oğlan uyuyor.
cok şanslisin oglusun sana izin veriyor.
bizim evde tv nete baglanmiyor.
bilgisayari da görünce birakmiyor bana.babasi araba videolari izletmis bikac kere.alisti.bilgisayari sakliyoruz köşe bucak.
simdi de basindan kalkmiyor.
benim oğlan aşırı huysuz bi tip.biz o uyuyana kadar bekliyoruz bisey yapacaksak.
bu arada ben o 1.videoda hoplamali hareketlerde çok yoruldum.öyleki nabzim boğazimda atti.4.dakikasinda pes ettim.
bende herkes yapabiliyor ben ağirim diye yapamiyorum diye düsündüm.
inş devam ettiririz.
bugün neler yaptik hangi videolari yaptik yazalim buraya.
benim minnos uyusun da başliyim.

Ben bugun bisi yapabilecegimi sanmiyorum . Regl 1. Gun . Halsizlik agri sanci bas agrisi mide bulantisi hepsi mevcut . Uzun orucu bile tutabilecegimden emin degilim . Daha 1 yudum su bile icemedim bulantidan . Sen dedigim gibi cok zorlama kendini . Yapabildigin kadar cok zorlamadan . Alistikca daha uzun ve kolay yapacaksin zaten .

Ben bugun bisi yapabilecegimi sanmiyorum . Regl 1. Gun . Halsizlik agri sanci bas agrisi mide bulantisi hepsi mevcut . Uzun orucu bile tutabilecegimden emin degilim . Daha 1 yudum su bile icemedim bulantidan . Sen dedigim gibi cok zorlama kendini . Yapabildigin kadar cok zorlamadan . Alistikca daha uzun ve kolay yapacaksin zaten .
tamam canim.benimde bugün topugumda topuk dikeni olmuş basamiyorum ustune.
sende kendine iyi bak.kilo nasilsa verilir.spor nasilsa yapilir.iyi olduktan sonra.
kendini aç bırakma.çorba yapsin esin sana
iç de miden rahatlasin.
tekrar gecmis olsun tez vakitte.

Gunaydin diyetdaslarim , beraber ciktigimiz bu sancili yolda zor bir gune merhaba demis bulunuyorum , yildirilmaya calisiyorum , ustume oyunlar oynaniyo , yapamazsin bosver deniliyo, bugünden nolcak deniliyo , kiz hadi bi parca cikolatali pasta ye deniliyo , ama ben bu yolda savasmaktan vazgecmiyorum , kisaca regl olmusum ic esimle kavga ediyoruz 😂😂
yaaaa çok alemsin.. çok güldümmm... :KK70: :KK70: :KK70: insan senin yanında yaşlanmaz valla...:KK70::KK70::KK70:

tamam canim.benimde bugün topugumda topuk dikeni olmuş basamiyorum ustune.
sende kendine iyi bak.kilo nasilsa verilir.spor nasilsa yapilir.iyi olduktan sonra.
kendini aç bırakma.çorba yapsin esin sana
iç de miden rahatlasin.
tekrar gecmis olsun tez vakitte.

Aman benim koca da ne corba yapar 😂 dur ben bisiler alip geliyim der hemen birak corba yapmayi yumurta kirmaya eriniyo adam 😂

Aman benim koca da ne corba yapar 😂 dur ben bisiler alip geliyim der hemen birak corba yapmayi yumurta kirmaya eriniyo adam 😂
benimkiyle ayniymis.belki bi ihtimal esin benimkine benzemez diye yazdim oysa😅
benimki de kesinlikle yapmaz.1 bardak su bile getirmez.benden ister.
işte kv lerin yaptiği bu.aman oğlum bi is yapma.sizi boşuna mi evlendirdim diyordu.sonuc bu.

Menüm 20/4
Harika bir smoothie tarifi buldum, asla detox moduna sokmuyor çok lezzetli ve doyurucu
İçinde Bol antioxidan, Protein, lif ve sağlıklı yağ var
300ml kefir,2yk donmuş çilek yaban mersini böğürtlen karışımı ,2 yk yulaf,2 kk keten tohumu..geçir robottan miss
Akşamada brokoli çorbası yaptım.. blondeaddict blondeaddict kaptanım oazartesi 66 lı rakam verilecek.. isterse 66.9 olsun 😂

spordan geldim bardağa dökerken kenarımada geldi, sunuma baklayın :) EADCB5A7-206F-4DA2-B881-41936FDDC9C0.jpeg

Bu ay cok sancili basladi . Oturdugum yerden kalkamiyorum . Bende bide mide bilantisi da oluyo migren de basladigi icin. Soyle 4 5 tun uyusam uyaninca agri sanci regl migren hepsi bitmis olsa keske . 1 yudum su icsem kusacak gibiyim . Dayanabildigim yere kadar dayanicam . Belki bulantim gecer . Havalar gece soguyo. Cam acik yatmistik dun . Galiba usuttum 🥺🥺
Canım geçmiş olsun üşütmek de mitten de fena dikkat et kendine eziyet etme sonra yapabilirsin

🙏💐

Uzun oruç kesinlikle dönüm noktası ya da bir şeyleri beyinde kırmak ya da az yemenin bile değerini anlamak gibi faydalar sağlayarak iyi gelecek kaptancım :KK36: bana öyle oluyo... beyni eğitiyo sanki çok anlamda sadece yemek yemek anlamında değil...
kesinlikle katılıyorum açlık zor gibi geliyor ama bi eşik aşılınca beyin daha iyi çalışıyor daha doğru sakin kararlar alıyorum ben 🙏🥰
Menüm 20/4
Harika bir smoothie tarifi buldum, asla detox moduna sokmuyor çok lezzetli ve doyurucu
İçinde Bol antioxidan, Protein, lif ve sağlıklı yağ var
300ml kefir,2yk donmuş çilek yaban mersini böğürtlen karışımı ,2 yk yulaf,2 kk keten tohumu..geçir robottan miss
Akşamada brokoli çorbası yaptım.. blondeaddict blondeaddict kaptanım oazartesi 66 lı rakam verilecek.. isterse 66.9 olsun 😂
spordan geldim bardağa dökerken kenarımada geldi, sunuma baklayın :)Eki Görüntüle 2695870
Afiyet olsun canım görüntü de tarif de muhteşem 👏🥰
Bence 66 lar kesin pazartesiye 🤩🧿

slm.canlar.
uzun oruç yapanlara kolayliklar diliyorum.umarim güzel sonuclar görürsünüz tartida.
gelelim benim bugünku menume

saat 11.30 da
2 lokma kepek ekmek
4 zeytin
50 gr lor
yarim avuç dut kurusu
sekersiz cay
1 seftali
3 murdüm eriği

saat 15 de
3 armut ( cocuk armutlari yarimladi atti.yoksa bu kadar yemezdim)
yarim avuc yer fistigi

saat 16.10 da
1 kücük tabakta kıymalı türlü
mutfak kapandi.
bugün
leslie 30 dakikalik yaptim
chole ting 8 dakika yapabildim.
biraz mekik ve twister yapacam akşama doğru.
40 dakika da yürüyüş.

benimkiyle ayniymis.belki bi ihtimal esin benimkine benzemez diye yazdim oysa😅
benimki de kesinlikle yapmaz.1 bardak su bile getirmez.benden ister.
işte kv lerin yaptiği bu.aman oğlum bi is yapma.sizi boşuna mi evlendirdim diyordu.sonuc bu.

Yok benimki cay yapar kahve yapar su getirir ama yemek isine asla girmez gider disardan alir 😂😂

Canım geçmiş olsun üşütmek de mitten de fena dikkat et kendine eziyet etme sonra yapabilirsin

🙏💐

kesinlikle katılıyorum açlık zor gibi geliyor ama bi eşik aşılınca beyin daha iyi çalışıyor daha doğru sakin kararlar alıyorum ben 🙏🥰

Afiyet olsun canım görüntü de tarif de muhteşem 👏🥰
Bence 66 lar kesin pazartesiye 🤩🧿

Zaten orucu bozdum baskanim ama bisi de yiyemiyorum dogru duzgun . Icim almiyo . Tv de gordugum herseyi istiyorum ama mide bulantisindan bisi yiyemiyorum .

merhaba canlar :KK200:
dün itibari ile regl oldum
muhtemelen pazartesi daha bir azalış görürüm tartıda :KK68:
bebiş istiyoruz adet olduğuma mı üzüleyim , tartıda az çıkacağımamı sevineyim bilemedim :KK70:
menülerime dikkat etmeye çalışıyorum
hiç yazamadım 2 haftadır düzenli , çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum
ama bugünden itibaren daha düzenli yazacağım inşallah
akşam günün menüsünü iletirim :21:

slm.canlar.
uzun oruç yapanlara kolayliklar diliyorum.umarim güzel sonuclar görürsünüz tartida.
gelelim benim bugünku menume

saat 11.30 da
2 lokma kepek ekmek
4 zeytin
50 gr lor
yarim avuç dut kurusu
sekersiz cay
1 seftali
3 murdüm eriği

saat 15 de
3 armut ( cocuk armutlari yarimladi atti.yoksa bu kadar yemezdim)
yarim avuc yer fistigi

saat 16.10 da
1 kücük tabakta kıymalı türlü
mutfak kapandi.
bugün
leslie 30 dakikalik yaptim
chole ting 8 dakika yapabildim.
biraz mekik ve twister yapacam akşama doğru.
40 dakika da yürüyüş.
Afiyet olsun canım 🥰
Sporlar gayet iyi görünüyor 👏
merhaba canlar :KK200:
dün itibari ile regl oldum
muhtemelen pazartesi daha bir azalış görürüm tartıda :KK68:
bebiş istiyoruz adet olduğuma mı üzüleyim , tartıda az çıkacağımamı sevineyim bilemedim :KK70:
menülerime dikkat etmeye çalışıyorum
hiç yazamadım 2 haftadır düzenli , çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum
ama bugünden itibaren daha düzenli yazacağım inşallah
akşam günün menüsünü iletirim :21:
Canım Allah hayırlısını versin 🙏
Her şeyin bir zamanı var en güzel şekli ile rabbim versin İnşallah 🙏🥰

Herkese merhaba 😍
11:00 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim pastırma
14:00 1 türk kahvesi 2 küçük parça %70 kakaolu bitter çikolata
18:00 fırın mücver 1 ince dilim yanına yoğurt
Bugün spor yapamadım malesef 🙄
2 litre su içtim, 1 tanede sade soda 😅

Bugünün menüsü
14: peynir zeytin çok az reçel sebzeli krep çay
Akşamüstü de tatlı yedim hatta fazla kaçırmış olabilirim🙈 bu ara ip atlayamadım yarından itibaren tekrar atlayacağım basenleri biraz daha inceltmek için tavsiyeleriniz varsa alabilirim

X