Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Beni de kabul eder misiniz aranıza ?
Tabi ki ilk sayfa ilk postta bütün kurallarımız mevcut
Haftalık pazartesş saat 14 e kadar kilo bildirimini ve aralıklı oruca göre menü bildirimini bekliyoruz
Afiyet olsun
Menümü sunayım.
Afiyet olsun
Bugünün menüsü
14:30~ 2 dilim peynir, 2 tane börek, 10 tane zeytin, 2 dilim salam ve üzüm
Spor: 45 dk Leslie ve 25 mekik
Afiyet olsun
Tamamdır canım
Afiyet olsun

Tabi ki ilk sayfa ilk postta bütün kurallarımız mevcut
Haftalık pazartesş saat 14 e kadar kilo bildirimini ve aralıklı oruca göre menü bildirimini bekliyoruz
Okudum canım inşallah hep beraber motive olup hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırız

Valla bende öyleydim ama artık bazi şeylerin değişmesi gerekir diye düşünüyorum. Herkes hayatını bir şekilde istediği gibi yaşıyor aslında.. ama bazen fazla mi sahiplenici oluyrum diyorum. Mesela işim gereği sevdiğim bir şehirde yaşarken annemi kaybettikten sonra babam icin memlete geldim. Ama hergün babamla ilgilenemiyorum ki zaten ben olmasamda hayatini gayette idare ediyor kendisi... daha önce de anneme babama kardeşlerime elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım..ama bir yerden sonra çokta kıymet bilinmiyor aslında.. amannnn gece gece ne derin konulara geldim ben yaw.. hadi iyi geceler hepinize.. sabah hayırlı haberlerle bol bol eksilerle görüşmek dileğiyle..

Günaydın kızlar
Harika bir hafta olsun hepimize
Bende bugün bir değişim yok maalesef tartı aynı gösteriyor

bu hafta 71
Geçen hafta 71

şiş gibi hissediyordum hissim doğru herhalde ödem olduğunu düşünüyorum WC sıkıntısı filan yok çünkü
Haftaya umarım daha iyi bir sonuç alırım
Merakla heyecanla sizleri bekliyorum umarım güzel düşüşler olmuştur

25 kilo gitmiş 6 kilo mu gitmeyecek nazar boncuğun olsun bu hafta
Günaydın kızlar hepinize selamlar olsun herşeylerimi halledip geldim kaptancim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.5 ayni yazar misin beni
Bu hafta telafiler baslasin artık inşallah
İnşallah telafi edeceksin sebebini bilmiyorum ama yeter ki motivasyonunu kaybetme

Alttaki gösterge 76 yazıyor canım 84ten 66ya inmek gerçekten büyük başarı

günaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5

artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.

Ya ne güzel 5li rakamlardasın darısı bize

Günaydın kızlar hepinize selamlar olsun herşeylerimi halledip geldim kaptancim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.5 ayni yazar misin beni
Bu hafta telafiler baslasin artık inşallah
Tamamdır canım
Hiç dert değil canım ne demek hoşgeldin
Biraz sıkı tut bu hafta toparlarsın
Ay süper çok tebrik ediyorum canım harika 5 Li rakamları görmek

kesimlikle ödem şişliktir regl dönemi yaklaşımı olabilir hiç canını sıkma başkanım sen nerelerden geldin buralara duraklama bile olmuş olabilir çok normal ki senden bizden daha iyi biliyorsun bunları o yüzden tam gaz devam .
toplu bir uuzn oruc mu yapsak ayın 15 olarak başkanım ne dersin

Tamamdır canım

Hiç dert değil canım ne demek hoşgeldin
Biraz sıkı tut bu hafta toparlarsın

Ay süper çok tebrik ediyorum canım harika 5 Li rakamları görmek
3 haftadır bekliyordum 5 li rakamları başkanım sonunda oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…