Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hoşgeldin tekrar. Vücut kitle indeksine göre sanirim aynı boy ve kilolardaydiz.ben de yeni başladım, bu grup diyetin sürekliligi için çok güzel.

Kap

17.08.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ

Toplam bildirim sayımız : 19

Grup verilen toplam kilo : 18.85 kilo

Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Veremeyen veya artıda olan arkadaşlarımız bu hafta toparlayacak haftaya daha iyi sonuçlar alacağız inşallah.

Bu hafta ben kendi adıma ekstra ne yapabilirim ona konsantre olacağım umarım bende daha iyi sonuç alırım haftaya

İzinli çok arkadaşımız var onun dışında düzenli olarak bildirim yapamayan veya konuya herhangi bir katkıda bulunamayan arkadaşlarımızı üzülerek listeden çıkartacağım hafta içi..

Hadi kızlar yazın son günlerindeyiz şu kışa girmeden iyice toparlayalım şu işi

Hoşbuldum
O zaman diyet kankasi olalım mi
Benim boy 172 kilo 66.5
Senin kaç
Olalım olalım. Şimdi kankacim -hemem moda girdim . 1.74 boyundayım, hatta 1.73 buçuk . 10 gün önce başladım. 66.7 idim.Bugun 65.5'im. ilk hedefim 63. Sonra ben de inebilirsem senin gibi 59-60 istiyorum.

Olalım olalım. Şimdi kankacim -hemem moda girdim . 1.74 boyundayım, hatta 1.73 buçuk . 10 gün önce başladım. 66.7 idim.Bugun 65.5'im. ilk hedefim 63. Sonra ben de inebilirsem senin gibi 59-60 istiyorum.
Kanka sen benden daha iyi durumdasin boy uzun kilo eksikbana göre
Amaa olsun artık kankayiz yolumuz bir haftaya hedefim 64abartmış olsam da buna odaklanmak istiyorum

Kanka sen benden daha iyi durumdasin boy uzun kilo eksikbana göre
Amaa olsun artık kankayiz yolumuz bir haftaya hedefim 64abartmış olsam da buna odaklanmak istiyorum
Olsun, aynı sayılırız. Kankacim, selam verip kaçmasaydin, şimdi benden daha zayıftın, artık kaçamazsın, yakalarım seni

totalde düşüşümüz var baya bu hafta silkelenip kendimize gelelim başkanım uuzn oruç mu yapsak bu hafta yine birlikte spora da gidemiyorum evde yapabilme yeteneğim hiç yok hoca olmadan oluyor. akıl ver başkanım ne yapsak bir aksiyon yapalım bu hafta

19 kisi ortalama 1 kilo vermis... super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…