Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Tebriklerrr cok iyi bencede. Boy kacti senin?
Darisi basima. Bende 73 u gormeyeli yillllaaaaaaarrrrrr oldu

Bi de abarttığım gün yarım kilo aldım tekrar verdim filan,bu hafta daha dikkat edicem ha bi de ekmek bile yiyince ödem olduğunu hissettim az da olsa o yüzden düşük karbonhidrat devam edicem yine arada bozsam da

Herkese günaydın...
Çok güzel kilolar verilmiş bu hafta... herkesi tebrik ediyorum..
Gelelim bana...
Güncel kilo : 75.2
Geçen hafta: 75.9
Fark : -700 gr
Bu fark beni üzdü aslında.. perşembe 74.7 kg görmüştüm. Regl oldum gerçi onunda etkisi vardır muhakkak.. artık su 70 lerden kurtulmak istiyorum...

canm bu is sabir istiyor sende benm gibi agzi bos kalmayanlardan sin buyuk ihtimal. Zorlanma oyuzden. Karnimizda batma mide susuz kaldiginda aclik sinyeli veriyormus su ic bol bol. Cunku bide büzüsüyormus. Bence sabret. Bakti
Vücut kütle indeksin de normale doğru yaklaştıkça , yani yeşil aralığa indikçe kilo vermen yavaslar kaptanım. Bir de daha önce 75'lerde uzun süre kaldiysan orda da duraklama yapar.
buna siddetle katiliyorum
Çok sağol cnm darısı başına inşallah boyum 1.64 cnm
Oh iyi boyumuzda ayni umudum arttı

Herkese günaydın kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenler moral bozmak yok haftaya veririz inşallah
Geçen hafta 71.4
Bugün 71.4
Fark 0
Bu hafta ne eksi ne artı görmedim aynı kilodayım artı çıkmadığıma seviniyorum çünkü geçen hafta bağırsak sorunumdan dolayı yememe dikkat etmedim haftaya inşallah eksileri görürüm

Günaydın
Geçen pazartesi 76.1
Bugün 75.9
Fark -200
Sanırım öğün saatleri dışında yediklerime daha çok dikkat etmeliyim.
Kaptanim k. Bakmayin gelemiyorum cok hastalandim bide ustune regl oldum. Covid testi yapildim. Oyuzden beni bu hafta mazur gorun. Haftaya pazartesi toparlanmis sekilde gene hergun menu bildirimi ile gelirim yuruyuslerimide yapicam insallah
canim test sonucun belli oldu mu?
Çok geçmiş olsun.
Tebrikler canım harikasın..
Devamını bekliyorum.
Bunyen de alışıyor diyete.

Kaptanim k. Bakmayin gelemiyorum cok hastalandim bide ustune regl oldum. Covid testi yapildim. Oyuzden beni bu hafta mazur gorun. Haftaya pazartesi toparlanmis sekilde gene hergun menu bildirimi ile gelirim yuruyuslerimide yapicam insallah
Çok geçmiş olsun
Çok iyi anlıyorum bende 2 hafta sürekli hafta içi aldıklarımı verdim bir müddet böyle devam etti 15-20 gün 72-70 aralığında takıldım bırakmayın beslenme saatinizi değiştirebilirsiniz

19. Saatte bozdum orucu

Kahvaltı yapmak istemedim 11.30

Karışık kuru sebze haşlama salça tereyağ ile soyle bi cevirme ve sarimsakli yogurt esliginde yeme

16 17 civarı
TOn balikli salata ile kapanış

Sekersiz 1. Gün:)

Çok iyi anlıyorum bende 2 hafta sürekli hafta içi aldıklarımı verdim bir müddet böyle devam etti 15-20 gün 72-70 aralığında takıldım bırakmayın beslenme saatinizi değiştirebilirsiniz
[/QUOTE]
Genelde hafta sonları eşimle evde olunca düzen çok değişiyor.. bozuluyor. Bu sebeple ptesi hep yüksek çıkıyor. Bundan sonra daha dikkatli olmam lazım ama..

Selamlar...
Geçen hafta: 77.60
Bu hafta: 76.70
Fark: 900 gr
Gecen hafta şehir dışında olmam alt üst etti herşeyi üstüne birde bu hafta yoğun soğukalgınlığı yaşadım anca bu kadar toparlayabildim hiç yoktan iyidir tabi ama daha iyi olacak inşallah...

Günaydın herkese
Geçen Hafta 70,15
Bu hafta 69,1
Fark 1,05 kg
Çok şükür 60ları görebildim
Form çayı bir müddet içmemeyi düşünüyorum yanma ve ağrı yaptı
Darısı basıma bende 60 ları bı gorsem 69.9 bile kabulumdur

Bi de abarttığım gün yarım kilo aldım tekrar verdim filan,bu hafta daha dikkat edicem ha bi de ekmek bile yiyince ödem olduğunu hissettim az da olsa o yüzden düşük karbonhidrat devam edicem yine arada bozsam da
insllah canm. Bol. Sanss
negatif canm. Pozitof olmasi imkansiz zTen
1600 gitti canım
Waooww super. Demek. Regli olmasan dahada eksi olurdu

selam kızlar birazdan listeleri düzenleyeceğim

canım açlıktan uyuyamayacak kadar ne olduğunu anlayamadım ?
menülerin sıkıntılı görünmüyor ama gerekirse sıkı kalori takibi ve proteinlere ağırlık ver
olmazsa bence sonradan bir doktora gidip birde bir tahlil filan yaptır belki altta yapan bir şey vardır. Umarım oylar değildir
Gunaydın 40 saatlik oruc sonrası havuc ve salatalık suyu ıcıyorum suan.
Gecen hafta 75.3
Bu hafta 74.2
Fark 1100
şifa olsun ve tebrikler
Günaydin kizlar
Onceki kilom :80.3
Bugun : 78.6
Fark : -1.7

Sali gunu 81.1 ile basladim diyete super gitmis
tebrikler
Vücut kütle indeksin de normale doğru yaklaştıkça , yani yeşil aralığa indikçe kilo vermen yavaslar kaptanım. Bir de daha önce 75'lerde uzun süre kaldiysan orda da duraklama yapar.
herhalde öyle oluyor artık iyice hissedilir halde bakalım göreceğiz
Hepinizin Allah yardımcısı olsun bayanlar bende bu diyete başlamıştım hâlâ ekleme yapıyor musunuz gruba
merhaba ilk sayfa ilk postu okursan katılımını bekleriz
Günaydın herkese
Geçen Hafta 70,15
Bu hafta 69,1
Fark 1,05 kg
Çok şükür 60ları görebildim
Form çayı bir müddet içmemeyi düşünüyorum yanma ve ağrı yaptı
tebrikler
Darisi basima sayin baskanim ilk hedef Kilo 75 ama bi iki haftadir benim de cok yavas gidiyo . Arada bi arti cikiyo . Ama savasa devam gidicek bu yaglaarrrr
amin inşallah yok sen gayet güzel yaklaştın artık 75'e
Aralıklı oruca başlama tarihim 05.08.2020
Başlangıç kilom:54,400
Bugün kilom:52,700
Kayıp:-1700
Çok yavaş gidiyor ama reglim gelmek üzere onun da etkisi olabilir herkese bol şans
canım gayet iyi bence 50 li kilolarda haftada 800gr gibi vermişsin bence gayet iyi
utanacak bir şey yok , bu hafta dikkat edersin canım
Gecen hafta 69
Bu hafta 68 200
Fark 800 gram
tebrikler
canım ne demek dikkat et kendine sonucun belli oldu mu ? umarım sıkıntısız atlatırsın dualarım seninle
süper tebrikler
gayet güzel hiç moral bozmak yok
tebrikler her eksi eksidir
tebrikler canım
gayet iyi bu hafta daha da iyi olur
bekleriz ve tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…