- 24 Mart 2019
- 2.261
- 9.542
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.221
if ten baska cagremiz yok inanki. Bende yeni basladim sayilir. Boyle biseyi naisl kacirmisim diye kiziyorum kendime
insallah kaptanimhafta sonu benm icin nor al bir hafta ici gunu. Zaten biyere gitmiyorum esimde calisiyor. Gene ayni bol su bol su
Biz sana inaniyoruz sende inan kendine yola devam
Allah korusun aklına getirmeKizlar bugun bugazlarim kotu agiz icim 1 haftadir hep yara. Soguk ter atiyorum. Covid degilimdir insallah
geçmiş olsun.insallah değilsindirKizlar bugun bugazlarim kotu agiz icim 1 haftadir hep yara. Soguk ter atiyorum. Covid degilimdir insallah
başiniz sağolsun canimSelam kızlar, Selam başkan
Dün herşey yoluna girdi elhamdülillahama dün yakın bir akrabamın virüsten dolayı vefat ettiğini duydum çok etkilendim ve dünden beri baş ağrısı çekiyorum umarım uzun sürmez bu hafta benim için hiç verimli bir hafta olmadı inşallah ilk ve son olur
Pazartesi çok sağlıklı enerjik bir şekilde görüşmek üzere
canim bende yarın sabah aç karnına en ince giysiyle WC den sonra tartil.baslangic kilosu onu baz al.Merhaba bende ilk bugün başladım
Sabah kahvaltımda
10:30 bir küçük sigara böreği bir fincan çay üç zeytin yedim
12:00 bir çubuk dondurma yedim ve ben o dondurma sonrası tartılıp 69 görünce diyete başladım aklımdaydı ama cesaret edemiyordum
18:30 bir tabak bezelye bir dilim kepek ekmeği bir küçük kase yoğurt yedim bu saatten sonra artık yeşil çay içerim akşam
Yemek penceresinde diye biliyorum canım.Bugün 20/4 yaptım. 18:30 da yemek faslını kapattım.
13:45 hergün hemen hemen aynı şeyleri yediğim için artık yazmak istemiyorum.Ek olarak menüye bazen meyve girip, çıkıyor.
18:00 bir kase terbiyeli şehriye çorbası, bir tabak fasülye dizmesi, bir kase yoğurt, iki orta boy dilim karpuz, küçük bir kase salata.
Şimdilik 2 litre su.
Bir de açlık diliminde şekersiz türk kahvesi içilebildiğini biliyorum ama kahveye birer çay kaşığı hindistan cevizi yağı ve tarçın da koyuyorum. Acaba bu karışımı beslenme penceresinde mi içmek gerekir? Bu durum uygun değilse bundan sonra dikkat edeyim.
Bende az yiyemiyenlerdenim nasil millet az birseyle doyuyor hayret ediyorum..benim mide genisledikce genislemis galiba anlamiyorum...ben yedikce yiyesim geliyor midem.doyar gozum doymaz...bir dur dedik sonuda gelecek insaAllahEsim bana diyo ki eziyet ediyorsun kendine az az yesen gene verirsin ya arkadas az yiyebilsem yerdim dimiolmuyo bana sınırlama lazim kural lazim anlamiyo . If ile de kilo veremezsem daha da veremem 1 sene sonra beni agir yasamlarda izlersiniz
Boğa burcu musun?Bende az yiyemiyenlerdenim nasil millet az birseyle doyuyor hayret ediyorum..benim mide genisledikce genislemis galiba anlamiyorum...ben yedikce yiyesim geliyor midem.doyar gozum doymaz...bir dur dedik sonuda gelecek insaAllah
Bugün 20/4 yaptım. 18:30 da yemek faslını kapattım.
13:45 hergün hemen hemen aynı şeyleri yediğim için artık yazmak istemiyorum.Ek olarak menüye bazen meyve girip, çıkıyor.
18:00 bir kase terbiyeli şehriye çorbası, bir tabak fasülye dizmesi, bir kase yoğurt, iki orta boy dilim karpuz, küçük bir kase salata.
Şimdilik 2 litre su.
Bir de açlıkKova burcuyum...Boğa burcu musun?
Sanki yemek yemeyi sevmekle ilgili.
Bende hiç doymam.
Bende az yiyemiyenlerdenim nasil millet az birseyle doyuyor hayret ediyorum..benim mide genisledikce genislemis galiba anlamiyorum...ben yedikce yiyesim geliyor midem.doyar gozum doymaz...bir dur dedik sonuda gelecek insaAllah