Kizlar birsey sorum 24 yada 48 saat oruclari ne icin yapiyorsunuz yararlari nedir. Kiloda etkisi nedir
@eddak canım uzun oruçlar aslında vücutta yağ yakma, hücresel yenilenme, insülin dalgalanmalarına karşı daha dirençli olma ve yeni sağlıklı hücre üretme için yapılır
Kilo verdirir evet ama herkesin özelinde değişir rakam
Uzun orucu tutmak kadar açarken ki kısım daha önemlidir beslenmeye bir anda yüklenmemek gerekir
Merhaba bende if diyetine başlamak istiyorum hatta an itibariyle bugün başlıyorum saat onda kahvaltı ettim üstüne bir de dondurma yedim temin tartılayım dedim 69.40 çıktı gözlerim yuvalarından çıktı hiç 65 üstüne çıkmamıştım çok üzüldüm anladığım kadarıyla kahvaltı ve akşam yemeği arası sekiz saat olmalı bende en geç saat altıda akşam yemeğimi yerim bugün
Merhaba bende ilk bugün başladım
Sabah kahvaltımda
10:30 bir küçük sigara böreği bir fincan çay üç zeytin yedim
12:00 bir çubuk dondurma yedim ve ben o dondurma sonrası tartılıp 69 görünce diyete başladım aklımdaydı ama cesaret edemiyordum
18:30 bir tabak bezelye bir dilim kepek ekmeği bir küçük kase yoğurt yedim bu saatten sonra artık yeşil çay içerim akşam
Merhaba hoşgeldin
İlk sayfada aralıklı oruç konusunda çok Bilgi ve grup ile ilgili kurallarımız var bakabilirsin
Kahvaltı ve akşam yemeği arası 8 saat olacak diye kural yok ara öğün şart değil ama ihtiyaç duyuyorsan yaparsın
Menünde yiyeceklerde protein çok az bu şekilde doymazsın , protein kilo verme konusunda sebze ve yoğurtlarla baş tacımız
Selam kızlar, Selam başkan
Dün herşey yoluna girdi elhamdülillah
ama dün yakın bir akrabamın virüsten dolayı vefat ettiğini duydum çok etkilendim ve dünden beri baş ağrısı çekiyorum umarım uzun sürmez bu hafta benim için hiç verimli bir hafta olmadı inşallah ilk ve son olur
Pazartesi çok sağlıklı enerjik bir şekilde görüşmek üzere
Allah rahmet eylesin canım üzüldüm
Allahım bitsin artık şu bela
Sam kızlar
Bugün oruca devam ediyorum insallah bozmam. Menü yok
Kahve sodaya devammmm
Şifa olsun inşallah canım dikkat et kendine
Bugün herkesin ödül günü sanırım ben de öyle yaptım
11de kahvaltı erikli şeftalili smoothie
1 ara türk kahvesi ceviz badem
2 buçukta öğle yemeği köfte pilav pide salata ezme ve sonra iki kaşık sütlaç
4 ara öğün un kurabiyesi, siyah üzüm
6 akşam yemeği taze fasülye,yoğurt ve 2 dilim siyez ekmeği
spor sadece yürüyüş yaptm 10 bin adım 420 kalori
Spor süper ama menü için ne desem bilemedim
Afiyet olsun
Selam kizlar
20/4 yaptım
16.00
Yulaf lapasi 1 küçük muz 3 bogurtlen 3 cilek 1 tatli kasigi bal 5 cig fındık 5 cig badem ile
20.00
Etli taze fasulye 2 servis kasigi
3 yemek kasigi pilav
Yogurt
3.500 su
1 karisik bitki cayi
1 sade Türk kahvesi
Afiyet olsun
Bugun klasik bir kahvalti yaptim
Carsiya gittik tam 4 saat gezmisiz eve geldik en pratik ne yapabilirm
Tarahana corbasi ve yogurt yedim yaninda da domates ve sogan
Bu kilolar cok inatci gitmem diyor baska birsey demiyor yaaa ne olacak bu kilolar
Afiyet olsun
Gidecek gidecek sabır
Kızlar biz bugün evimize döndük
Anne evinin son günleri aşırı cozuttum
Pazartesi tarti aglatacak buyuk ihtimal
Hayırlısı bakalım
İnşallah canım iyi sonuçlar gelir
Olmazsa da artık kendi düzenindesin toparlarsın hızla
Ben de yiyorum dondurma, bence bir bak, dondurma yediğinde kilo vermen duruyor mu, devam mı ediyorsun vermeye, ona göre yol çizersin. Dondurma yediğim günlerde de kilo verdiğim için bu hafta yedim ben sık, ama kilo vermem azalırsa cikaricam. Dondurmali bugünkü menümü de yazayım bari:)
Sabah:Zeytin, çeçil peyniri, diyet pankek, 1 tatlı kaşığı bal.
Ara
ondurma
Öğleden sonra: Karides söğüş salata,5 köfte, karpuz.
Ara:yağ yakıcı kahveli,kakaolu, tarçınlı süt.
Afiyet olsun dondurma ve tatlı için görüşlerim yukarıda