- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.201
Afiyet olsun
Canım dikkat et kendine
Afiyet olsun yürüyüş de var
Afiyet olsun çok yememişsin zaten mercimek köftesini sorun olmaz akşamın da gayet hafif
Canım sen iyi ol da
Ferahlık diliyorum inşallah tez zamanda
Afiyet olsun
Afiyet olsun spor da var
Afiyet olsun, bebiş de inşallah bir an önce çıkarsın dişi rahatlasın
Tartı İçin sevindim devamı gelsin
maşallah kız.sana baktikca azmim artiyor.günaydın kızlar
herkese bol eksili mutlu bir gün diliyorum..
dünki zorla yemek yedirilme faslından sonra yeniden başladım oruca 18. saatteyim
regl dönemine az kalmasına ragmen dayanamadım tartıldım 62,8 çıktım inşallah pazartesiye artmaz
Hosgeldin canim.Merhaba bende if diyetine başlamak istiyorum hatta an itibariyle bugün başlıyorum saat onda kahvaltı ettim üstüne bir de dondurma yedim temin tartılayım dedim 69.40 çıktı gözlerim yuvalarından çıktı hiç 65 üstüne çıkmamıştım çok üzüldüm anladığım kadarıyla kahvaltı ve akşam yemeği arası sekiz saat olmalı bende en geç saat altıda akşam yemeğimi yerim bugün
aynen ya bian önce sonuc olsun ve korumaya geceyim istiyorum bu sefer kararlıyım sonuna kadar verip koruyacagımmaşallah kız.sana baktikca azmim artiyor.
cabucak verip kurtulmak istiyorsun.bense sündürüyorum iyice
herkeste aynı etki oluyor mu tama bilmiyorum ama bende kiloda etki ediyor vucüd durmasın diye yapıyorum mide nefsimi törpülemekte bana çok faydası oluyor uuzn orucdan sonrada hızlı yemek yiyemiyorum midem küçülüyor vsKizlar birsey sorum 24 yada 48 saat oruclari ne icin yapiyorsunuz yararlari nedir. Kiloda etkisi nedir
Çok teşekkür ederim canımm hoş buldum kaç kilo verdin ne kadar zamandaaHosgeldin canim.
If yolculuğun hayırlı olsun.
Bende 16/8 yapıyorum
Herkese benden günaydın
Canim Ben if e 4 Ağustos da başladım.Çok teşekkür ederim canımm hoş buldum kaç kilo verdin ne kadar zamandaa
herkeste aynı etki oluyor mu tama bilmiyorum ama bende kiloda etki ediyor vucüd durmasın diye yapıyorum mide nefsimi törpülemekte bana çok faydası oluyor uuzn orucdan sonrada hızlı yemek yiyemiyorum midem küçülüyor vs
Katılıyorum normalde günlük açlık hissi geçmiyor ama 72 saat yaptığımda kolay kolay acıkmadım sonrasında da orucu açınca da çok yiyememiştim kilo da farkediyor tabiKizlar birsey sorum 24 yada 48 saat oruclari ne icin yapiyorsunuz yararlari nedir. Kiloda etkisi nedir
herkeste aynı etki oluyor mu tama bilmiyorum ama bende kiloda etki ediyor vucüd durmasın diye yapıyorum mide nefsimi törpülemekte bana çok faydası oluyor uuzn orucdan sonrada hızlı yemek yiyemiyorum midem küçülüyor vs
if ten baska cagremiz yok inanki. Bende yeni basladim sayilir. Boyle biseyi naisl kacirmisim diye kiziyorum kendimeMerhaba bende if diyetine başlamak istiyorum hatta an itibariyle bugün başlıyorum saat onda kahvaltı ettim üstüne bir de dondurma yedim temin tartılayım dedim 69.40 çıktı gözlerim yuvalarından çıktı hiç 65 üstüne çıkmamıştım çok üzüldüm anladığım kadarıyla kahvaltı ve akşam yemeği arası sekiz saat olmalı bende en geç saat altıda akşam yemeğimi yerim bugün
insallah kaptanimKızlar selam herkes iyidir umarım
Bugün biraz işlerim yoğun,
Buralarda çok olamayacağım belki gece girerim
Yarın görüşürüz aman hafta sonu diyip coşmayalım
Pazartesi tartı günü inşallah iyi sonuçlar görelim
Biz sana inaniyoruz sende inan kendine yola devamaynen ya bian önce sonuc olsun ve korumaya geceyim istiyorum bu sefer kararlıyım sonuna kadar verip koruyacagım