- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.181
Hanimlar su alttaki cizelgeyi nasil yapiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YapmışsinHanimlar su alttaki cizelgeyi nasil yapiyorsunuz
Kiz benim oglanin agzi bos dirmuyo ona niye takiliyo ben beyimden sinirsiz fast food istedim napiyim pirlantayi yenmiyo etmiyo zaten benim fast food harcamam da bi pirlanta eder yani Allah gozumu doyursun
Olsun, yesin de şifa olsun fistiga. Maşallah kuzum sana da.Kiz benim oglanin agzi bos dirmuyo ona niye takiliyo ben beyimden sinirsiz fast food istedim napiyim pirlantayi yenmiyo etmiyo zaten benim fast food harcamam da bi pirlanta eder yani Allah gozumu doyursun
Neyse Allah'ın hakkı 3'tür deyip savunma mekanizması geliştirip konuyu unutalım, önümuze bakalım. İnşallah önünde luppo paketi yokturİyiymiş ben arada yiyorum yoksa zayıflayınca daha çok yeyip tekrar kilo alıyorum ama 3 çok oldu tutamadım kendimi 1 yesem sorun olmayacaktı
Ben emziren anneyim, Allah size de nasip etsin hayırlısıyla.Ben de tam sizin bahsettiğiniz saatlerde ve kahvalti yaparak başlıyorum güne.Merhaba hanımlar ben de if yapmaya çalışıyorum 2buçuk 3 aydır.Burda birşey dikkatimi çekti.Ben genellikle 16/8 aralığını yapıyorum çocuk istediğim için en doğru aralığın bu olduğunu söylemişti diyetisyen arkadaşım.ben 10da kahvaltı 6 da akşam yemeği yeyip bitiriyorum yanlış mı yapıyorum acaba?çünkü 16/8 aralığında kahvaltı es geçilecek gibi birşey okudum sayfanın başında.yani kahvaltı yapmayacak mıyım?
51 saatmi otofajinin dibine vurmuşsun
Massallah bende 19 saatten fazlasini yapamam sanirim
dur kız daha yeni başladim.asıl sen beni pazartesi görnasil bi iştah varsa bende
Peki nekadar surede bir yapiyorsun nekadar zamanda bir tekrarlanmali53 saatte devrildim ama az daha kafami kiriyodum
Olsun, yesin de şifa olsun fistiga. Maşallah kuzum sana da.
Bence 2 haftada 1 ama Ben kendimi denedim 48 saatten sonra bende bas donmesi goz kararmasi falan cok oluyo . 2 saat daha dursam kesin hastaneliktim . 48 saat en fazla benim icin . Kisi kendini deneyerek yapmali her bunye ayni degil sonucta . Tansiyonum normaldi ama sekerim dustu benim galiba . Gozumun onu karardi titremeye basladim. Dengemi bulamadim bi dustum 5 cm yana dussem oglusun yataginin ayagina vurcaktim kafami . O da masallah demirden . Yemek yedikten 1 saat sonra anca toparladim . Bundan sonra 48 saati gecmem ben .Peki nekadar surede bir yapiyorsun nekadar zamanda bir tekrarlanmali
Aman canim dikkat et vucudunu düşürmeBence 2 haftada 1 ama Ben kendimi denedim 48 saatten sonra bende bas donmesi goz kararmasi falan cok oluyo . 2 saat daha dursam kesin hastaneliktim . 48 saat en fazla benim icin . Kisi kendini deneyerek yapmali her bunye ayni degil sonucta . Tansiyonum normaldi ama sekerim dustu benim galiba . Gozumun onu karardi titremeye basladim. Dengemi bulamadim bi dustum 5 cm yana dussem oglusun yataginin ayagina vurcaktim kafami . O da masallah demirden . Yemek yedikten 1 saat sonra anca toparladim . Bundan sonra 48 saati gecmem ben .
Aman canim dikkat et vucudunu düşürme
Afiyet olsunMenü vereyim
11.30
1 dilim karpuz
1 tabak taze fasülye
Birkac kasik eriste
17.30
1 kase tavuklu sehriye corbasi
Mevsim salata
Ufak bir dusme sonrasi orucumu acmak durumunda kaldim . Ayy benim bir gozumun onu karardi elim ayagim nasil titriyo sanirim sekerim dustu . Hala kendime gelemedim . Bi Kase kiymali makarna va yogurt yedim . Valla cok fena oldum .72 saat dayanabilene helal olsun
Canım dikkat et kendineBence 2 haftada 1 ama Ben kendimi denedim 48 saatten sonra bende bas donmesi goz kararmasi falan cok oluyo . 2 saat daha dursam kesin hastaneliktim . 48 saat en fazla benim icin . Kisi kendini deneyerek yapmali her bunye ayni degil sonucta . Tansiyonum normaldi ama sekerim dustu benim galiba . Gozumun onu karardi titremeye basladim. Dengemi bulamadim bi dustum 5 cm yana dussem oglusun yataginin ayagina vurcaktim kafami . O da masallah demirden . Yemek yedikten 1 saat sonra anca toparladim . Bundan sonra 48 saati gecmem ben .
Afiyet olsun yürüyüş de varİyi aksamlar
Sabah
150gr et döner
1 buxuk yumırta
2 top peynir
2 karper
1 burgu peynir
1 kapya biber
Kucuk domates ve kucuk salata
Ara
3 hurma
30gr Çiğ yer fıstığı
Aksam
Yesil mercimek ve kıyma dan yapılmış 200gr biber dolması (2 tane)
3 yemek kaşığı yoğurt.
1 buxuk saat yürüyüs 2 bucuk lt su. Yatana kadar daha içerim
Afiyet olsun çok yememişsin zaten mercimek köftesini sorun olmaz akşamın da gayet hafifMenum
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 ceviz yarim domates salatalik
1 dilim tb ekmegi
15.00
4 adet mercimek koftesi marul ile ( misafirlikteydim diyetisyenim buna izin verdi sadece )
19.00
6 yk az yagli taze fasülye
3 yk yogurt
1 salatalik
1.5 lt detoks suyu ve 2.5 lt su bitecek
Canım sen iyi ol daKaptanım blondeaddict kusura bakama bu aralr iyi degilim kendimi toparlayamiyorum .
eşim yeni geldi . Acılarıma merhem anca o olur .
inşAllah bir an önce aranıza dönecem .
Afiyet olsunIyi aksamlar kizlar menü mü yazayim
16.00
Light ton balikli salata
Cig badem findik 5 6 tane yarim muz
20.00
Firinda patatesli kabakli köfte 3 tane kucuk kofte 4 5 dilim patates yarim kabak
1 kase cacik
Günü kapattim
3 litre su 1 soda 1 turk kahvesi 1 karisik bitki cayi
Afiyet olsun spor da varMerhaba bugünkü menüm:
11de 2 yumurtalı taze peynirli çiyalı omlet,maydanoz domates
1 de yeşil çay
2 öğlen yemeğinde yoğurt,hurma,tarçın
5 ara öğün türk kahvesi ve badem
6 akşam yemeği buğulama balık ve taze fasülye yemeği :)
Sporum 680 kalori
Afiyet olsun, bebiş de inşallah bir an önce çıkarsın dişi rahatlasınSabah : Domates, salata, 2 dilim ekmek, taze nane, 7-8 zeytin, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi, kavun.
Ara :2 top dondurma
Ara:10-12 tane çerez, 1 meyve.
Aksam: Fırında sebze, 1 köfte, salata, 1 dilim ekmek.
Spor:Yüzme, 40 dk kadar.
Ben aralari fazla yapıyorum, bebiş diş çıkarıyor, dün sadece gece 8 kere emdi, gündüz de keza. Ama tartıda eksi gidiyorum çok şükür.
Çok teşekkür ederiz kaptanım.Afiyet olsun
Canım dikkat et kendine
Afiyet olsun yürüyüş de var
Afiyet olsun çok yememişsin zaten mercimek köftesini sorun olmaz akşamın da gayet hafif
Canım sen iyi ol da
Ferahlık diliyorum inşallah tez zamanda
Afiyet olsun
Afiyet olsun spor da var
Afiyet olsun, bebiş de inşallah bir an önce çıkarsın dişi rahatlasın
Tartı İçin sevindim devamı gelsin