Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

akşam yemeğini daha erkene çekmem çok zor. 5 te işten çıkıp eve gidip yemek hazırlıyorum. eve gidince hazır yemeğim olmama ihtimali yüksek malum.. :) evet 16/8 ile başlamam daha doğru olur diye düşünüyorum. zamanla bünye alıştıktan sonra duruma göre değişikliğe giderim diye düşünüyorum..
Tamamdır zaten zamanla düzene girer. Çok bilmişlik olarak algılamazsan bir gün önceden zeytinyağlı barbunya veya nohut da koyabilirsin dolaba yada akşama ızgara tavuk, köfte ve salata cacık gibi şeyler kurtarıcı oluyor. 🥰

Tamamdır zaten zamanla düzene girer. Çok bilmişlik olarak algılamazsan bir gün önceden zeytinyağlı barbunya veya nohut da koyabilirsin dolaba yada akşama ızgara tavuk, köfte ve salata cacık gibi şeyler kurtarıcı oluyor. 🥰

Estafirullah olur mu öyle şey.. burda amaç zaten birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak değil mi? valla burda duayenimsiniz... önerilerinizi uygulamak zevktir benim için.. :KK36: çok zorlamadan bi başlayayım düzene gireyimde.. zamanla daha pratik hale gelecektir olay.. :KK39:

Hanımlar günaydın 🥰
Yazdıklarınızı okuyamadım birazdan bakacağım ama bugün tartı günüm ilk güzel haberi vereyim istedim 😍
Eveetttt bu hafta -2 gitmiş 🤩🤩🤩🤩🤩
85 kiloyum mutluyum gururluyum 😆🥰 ilk sayfa ilk postta da güncelledim 😊
Dolayısı ile 1.5 ayda Aralıklı oruç ile giden 11 kilo oldu 🤩🥳
Dün bahsettiğim gibi bugün saat 12.30 civarı açacağım Omad deneyimi iyi gitti arada yapabilirim gibi görünüyor 👍
çok sevindim tebrik ediyorum darısı bize inş. ...

Ilk hatami yaptim galiba. :) 23 saatlik aclik sonrasi ogle yemeginde cikan corbayi ictim iyiydi. Cok az nohut ve pilav da yedim. Burda yanlis yaptim sanirim. Midem cok mutsuz su an. Bir daha corbadan baska bisey tuketmeyecegim. Sanirim aksam da bisey yemeyecegim. Salata yerim diye dusunmustum ama midem cok rahatsiz oldu. Bu arada boyum 1.50 kilom 76,2 idi bu sabah itibari ile ☹️😢

Ilk hatami yaptim galiba. :) 23 saatlik aclik sonrasi ogle yemeginde cikan corbayi ictim iyiydi. Cok az nohut ve pilav da yedim. Burda yanlis yaptim sanirim. Midem cok mutsuz su an. Bir daha corbadan baska bisey tuketmeyecegim. Sanirim aksam da bisey yemeyecegim. Salata yerim diye dusunmustum ama midem cok rahatsiz oldu. Bu arada boyum 1.50 kilom 76,2 idi bu sabah itibari ile ☹😢
hata diye düşünmeyelim. Mide zaten gerekli sinyali vermiş 😂
Ben karbonhidrat kısıtlamasını kilo vermeyi kolaylaştırdığı için yazdım yoksa belli illa olacak kural yok. Kuralları sizin bünyeniz koyacak. Pilav makarna türü şeylere ve ekmeğe bayılırım ben öyle söyleyim ama zamanla neredeyse ayda 1 yiyorum bünye o sinyali verecek.
Tek çorba içmek sizi doyurmaz öğlen. Nohut+çorba, nohut+yoğurt ve salatalar doyurur. Burada amaç oruç saatlerine dikkat ama yeme saatlerimizde bilinçli bizi doyuran, yağlandırmayan şeyler yiyeceğiz ( protein, baklagil yoğurt sebze yemekleri bol salatalar )
Hata yok, sadece çok aç değilseniz yemeyin.

Selam kızlar kilo veren arkadaşları çok çok çok tebrik ediyorum

Geçen sene 3.5 ayda 15 kiloya yakın verdim ve korumayı beceremedim verdiğim kiloyu geri aldım 4 gündür dikkat ediyorum

Bu aralıklı oruç güzel kilo verdiriyor diye her yerde okudım

Size sorum şu mesela saat 11 gibi kahvaltı yaptık ya akşam yemeğine kadar başka hiç birşey yenmiyor mu🤔🤔
Kahve bitki içeceği çay filan hariç

Selam kızlar kilo veren arkadaşları çok çok çok tebrik ediyorum

Geçen sene 3.5 ayda 15 kiloya yakın verdim ve korumayı beceremedim verdiğim kiloyu geri aldım 4 gündür dikkat ediyorum

Bu aralıklı oruç güzel kilo verdiriyor diye her yerde okudım

Size sorum şu mesela saat 11 gibi kahvaltı yaptık ya akşam yemeğine kadar başka hiç birşey yenmiyor mu🤔🤔
Kahve bitki içeceği çay filan hariç

selam hoşgeldin 🥰
hemen soruna geçeyim arada ihtiyaç duyuyor isen yiyebilirsin burada amaç hangi pencereyi uyguluyor isen 16/8 veya 18/6 bitiş saati sonrası yememen.
ilk sayfa ilk postta çok detaylı açıklamalar var, istersen oraya da bir göz at 😊

hata diye düşünmeyelim. Mide zaten gerekli sinyali vermiş 😂
Ben karbonhidrat kısıtlamasını kilo vermeyi kolaylaştırdığı için yazdım yoksa belli illa olacak kural yok. Kuralları sizin bünyeniz koyacak. Pilav makarna türü şeylere ve ekmeğe bayılırım ben öyle söyleyim ama zamanla neredeyse ayda 1 yiyorum bünye o sinyali verecek.
Tek çorba içmek sizi doyurmaz öğlen. Nohut+çorba, nohut+yoğurt ve salatalar doyurur. Burada amaç oruç saatlerine dikkat ama yeme saatlerimizde bilinçli bizi doyuran, yağlandırmayan şeyler yiyeceğiz ( protein, baklagil yoğurt sebze yemekleri bol salatalar )
Hata yok, sadece çok aç değilseniz yemeyin.

sanki daha fazla durabilirdim gibiydi aslinda. 3-5-7 gun sadece su orucu yapanlara ozeniyorum. Denediniz mi hic?

sanki daha fazla durabilirdim gibiydi aslinda. 3-5-7 gun sadece su orucu yapanlara ozeniyorum. Denediniz mi hic?
Yok denemedim hiç. Sadece dün günde tek öğün Beslenmeyi denedim. Zorlanmadım. Genelde ben ya 18/6 yada nadiren 16/8 yapıyorum.

Yarin evden calisacagim. Hazir uc gun evdeyken denesem mi diye dusunuyorum. Gelecek hafta tam zamanli calismaya baslayacagim. Bu firsati bulamam bir daha.

İnşallah canım nasılsın nasıl gidiyor bugün ?🙏🥰
teşekür ederim iyiyim işteyim. çıkacam birazdan. sizlerde iyisinizdir umarım.tekrar tebrik ediyorum. diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum yediklerime ne kilo aldım ne kilo verdim.diyetteykende veremiyordum :KK43: 1 hafta sonra randevum var troid için onu bekliyorum tekrar dahil olucam size. çok tebrik ediyorum gerçekten sizi.... çok sevindim adınıza

Hanımlar günaydın 🥰
Yazdıklarınızı okuyamadım birazdan bakacağım ama bugün tartı günüm ilk güzel haberi vereyim istedim 😍
Eveetttt bu hafta -2 gitmiş 🤩🤩🤩🤩🤩
85 kiloyum mutluyum gururluyum 😆🥰 ilk sayfa ilk postta da güncelledim 😊
Dolayısı ile 1.5 ayda Aralıklı oruç ile giden 11 kilo oldu 🤩🥳
Dün bahsettiğim gibi bugün saat 12.30 civarı açacağım Omad deneyimi iyi gitti arada yapabilirim gibi görünüyor 👍
Neee -11 mi?!?!Allahım darısı başımızaaa çok amin çokkk
Kocaman :nazar:

Ç
teşekür ederim iyiyim işteyim. çıkacam birazdan. sizlerde iyisinizdir umarım.tekrar tebrik ediyorum. diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum yediklerime ne kilo aldım ne kilo verdim.diyetteykende veremiyordum :KK43: 1 hafta sonra randevum var troid için onu bekliyorum tekrar dahil olucam size. çok tebrik ediyorum gerçekten sizi.... çok sevindim adınıza
Çok teşekkür ederim. Aynı kiloda olmana sevindim Kontroller sonrası haberleşiriz inşallah güzel haberlerle 🙏

selam hoşgeldin 🥰
hemen soruna geçeyim arada ihtiyaç duyuyor isen yiyebilirsin burada amaç hangi pencereyi uyguluyor isen 16/8 veya 18/6 bitiş saati sonrası yememen.
ilk sayfa ilk postta çok detaylı açıklamalar var, istersen oraya da bir göz at 😊
Hoşbuldum canım genelde 18/6 yı kullanıyorum zaten daha 4 gün oldu aslında acıkma olmuyor ama alışkanlıktan herhalde ağzıma bir şey atma isteği geliyor

Tamam canım ilk sayfaya hemen bakıyorum

Ayrıca kilomu da yazayım 1.72 boyunda 73.2 kiloyum

X