Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

o kadar açlığa kilo veriyorsan süper... önemli olan o zaten.. aç olalım önemli değil...
durdugunda neyi keseceğim onu bilmiyorum tek korkum o yoksa aç kalmak dert değil bayrama kadar biraz veriyim telaşındayım hiç birşeyim olmuyor inşallah durmaz kiloda ölümüne aç kalırım

anladim canim.insan ilk baslarda cok tartiliyor.hani hızlı hızli gidiyor ya
Yok canım ya hergün tartılma takıntım yok çok şükür .
elimden gelse 2 haftada bir tartılmak istiyorum.
ne kadar zaman geçerse o kadar kilo gider . Sabah kalkar kalmaz baş ucumda su var hemen içiyorum . Ki tartıya yönelmeyeyim diye . Yoksa hergün tartılırsam kafayı yerim

anladim canim
ben tam tersi.tartilma takintim var.

slmlar.ilk menu benden gelsin.
bugün akşam yemegi yemeyi düsünmuyorum.cünku aksam yemeği bana uygun degil.misafirin yaninda da kendime ozel bisey pisirsem olmicak.en iyisi akşami hafif gecirmek.bunun icin kahvaltiyi zengin tuttum.

saat 12.30 da
11 yeşil zeytin
1 kk keci peyniri
biberli domatesli kavurma( minik bi tabak)
4 5 minik parça yumurtali ekmek
1 kupa sekersiz çay
3 4 tane ceviz
4 5 tane çiğ kaju

gün icinde sekersiz kahve icicem.
aksam 4 de 1 buyük bardak kefir icicem.simdilik plânim bu sekilde.
eksik yada fazla varsa elestirilere açiğım

Şükürler olsun Midem küçülmüş az yiyorum ve psikolojik olarakta hic mutsuz degilim Sadece az once dışarı çıktım sicakta dondurma istedi canım dur dedim bi kefir ic bi su ic haala istersen alacam sana dedim kandırdım kendimi veee şimdi dondurma mondurma istemiyorummmmm.... ince beli daha çok ıstiyorum

Yaparsın canım dert etme, tümden kopma yeter
Kolay gelsin
ay ne güzel maşallah
darisi başima.bende onceden 48 ila 50 giyiyordum.şuan nasil bilmiyorum.lastikli seyler giyince daha farkedemedim.
Valla bende de öyle lastikli belli şeyler çok
Ama internetten 2 pantolon aldım olur mu ki diyerek oldular oradan biliyorum
Ver iyi geceler güzel hatunlar
12.197 adım
2 saat 12 dkk yürüyüş yapıldı .
Süper spor
iyi geceler canim.maşallah.
bende bugün 16 bin adimin üzerinde attim.pilim bitti
Süper spor
Canım afiyet olsun dediğin gibi ödem vs o.
Bir iki güne toparlarsın sen
Kızlarrrrr
Çok şükür 3 günde hastalıktan önceki kilomdayım
Büyük tebrikler sağlıkla gerisi gelsin insallah
Afiyet olsun, iş çıkışı yürüyüş de iyi olmuş
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postu okumanı ricavedeceğim orada her şey yazıyor katılım İçin
Menülerini yaz üzerinden konuşuruz
Canım ay bende özledim gerçekten
Diyorum içimden acaba neler yapıyor
Sen toparlarsın ya hiç kuşkum yok, abartmadan tatilinin tadını çıkar
Bu arada dönüş ne zaman
Afiyet olsun , zaten az yemişsin de yumurtalı ekmeği kızartmadan Izgara vs. yapıyorsan hiç sorun yok.

Bendeki son durum şu kızlar 26. Saatteyim
Açlık hissi hiç yok, enerjim yüksek, planım 24.saat sonunda açmaktı ama yeni girdim eve. O sebeple gittiği kadar gideceğim hazır otofaji evresinde iken, bakalım bugün bana ne yapacağımı bedenim söyleyecek

Eklentiler

• F7B681E1-D974-4A36-85BE-80DF73EE9549.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 7B21CF90-84A2-4B07-A014-F7E8D18E7860.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 30
Şükür! Kızlar günlerdir siteye giremiyordum. Çıldıracam ya offf. Şimdi nasıl oldu da girdim bilemiyorum vallahi. Hep bir uyarı çıkıyor. Yöneticilere de ulaşamadım.... Merkür gerilemesi de bitti, nedir bu aaaa.
Beni göremezsen yine giremiyorumdur canım. Çıkmaya korkuyorum şimdi.....

Ay hoşgeldin merak ettim bende
Umarım çözülmüştür problem .
Nasıl gidiyor aralıklı oruç ? Var mi tartıda bir eksilmen

Harikasın kaptan harikaaaa... bende gecen sene 60 saat yapmıştım gercekten hic ac değilken sadece bişey olmasin korkusuna yedim bişiyler. Yoksa kendimi harika hissediyorum.. doğru yoldasın maşallah sana

yumurtali ekmek yagda malesef.ama ben yagdan korkmuyorum.bulgur tuz pirinc ve türevleri daha cok ödem tutuyor bende.
bu arada tebrikler.26 saat az degil.maşallah.
otofaji kısmını anlamadim yalnız.

Dönüş ağustos sonu, o yüzden eylülün ilk haftası aranızdayım inşallah.. tabi böyle suçlu köpek olur ya ( benim kız yastıkları Parçalayınca eve bir geldim köşede sessizce beni izliyor, suçlu ya, orda ama yok gibi çıt yok, eğmiş kulakları süzmüş gözleri) galiba öyle dönücem aranıza

Harikasın kaptan harikaaaa... bende gecen sene 60 saat yapmıştım gercekten hic ac değilken sadece bişey olmasin korkusuna yedim bişiyler. Yoksa kendimi harika hissediyorum.. doğru yoldasın maşallah sana
Çok teşekkürler canım
60 saat İçin helal. Azim kararlılık ve cesaret ister büyük tebrikler gerçekten ❤
Olsun devam et, bırakma
yumurtali ekmek yagda malesef.ama ben yagdan korkmuyorum.bulgur tuz pirinc ve türevleri daha cok ödem tutuyor bende.
bu arada tebrikler.26 saat az degil.maşallah.
otofaji kısmını anlamadim yalnız.
Canım yağ kısıtlaması bende yapmıyorum ama kızarma olunca yağ sağlıklı yağ olmaktan çıkıyor o sebeple dikkat. Yoksa yağı sağlıklı yağ olarak kullanmakta hiç sıkıntı yok
Otofaji için o postta detaylı açıklama var, ekledim onu hücrerel kendi kendini temizleyip kötü hücrelerden kurtuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…