Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selamlar
14:30
Starbucksta kahvaltı ( bi Tiffany değil ama😉)
Hindi fümeli sandviç orta boy fındık latte -badem sütlü şekersiz şuruplu👍🏻
18:30
karabuğday pilavı ve salata
3 lt su
Sabah spor -796kcal
Şimdi de filtre kahvemi içiyorum
Bu arada istanbulda olanlar viaportta inanılmaz indirim var adidas ve sketchers ihtiyacınız varsa bakın derim
Afiyet olsun canım 🥰

haftasonu bakabilirsem giderim ben sketchers’a
Teşekkürler 💐
iyi akşamlar kizlar

bugünkü menüm
saat 12.40 da
1 su bardagi kaynamis suya 2 yk yulaf

saat 14 de
2 top maraş dondurması

saat 18 de
fırdında patates ve tavuk 1 tabak
1 2 lokma pide ekmeği

3 4 litre su
2 saat akşam yemeginden sonra yokuşlu bi yolda yürüyüş.
Yürüyüş çok iyi olmuş afiyet olsun
Az yemek yemişsin biraz 🥰
Merhaba herkese ,
Dün dişçiden sonra kendime gelemedim 50 dk sürdü operasyon.. şuan antibiyotiğe başladık sabah 1500 mgr akşam 1500 çok fazla geldi ama dr mecbur alacaksın dedi.. ilaçlar bende uyku yaptı uyuyorum içince.... 10 gün böyle olacak ister istemez diyet 2 gündür bozuldu... çünkü tok karnına almam gerekiyor ilacı gündüz kahvaltı sonrası alıyorum sıkıntı yok ama akşam 11 de alacağım için ilacı saat 8 gibi kuru yemiş vs yemeye karar verdim....
Bu aralıklı orucumu etkileyecek ister istemez bu 10 gün sabitle bitirmek bile benim için başarılı olacak bilgin olsun canım blondeaddict blondeaddict
Canım çok çok geçmiş olsun💐
Haber verdiğin için çok teşekkürler seni izinli gibi düşünürüz dert etme insallah kısa zamanda toparlarsın sonra bekliyorum ❤️🙏🥰

Afiyet olsun canım
Patatesi az yazmışsın gerçi ama mısır ile çok beraber tüketmemeye gayret edelim 🥰

Afiyet olsun sabah kaç dilim ekmek yazmıyor ama, akşam hem ekmek hem bulgur pilavı dikkatimi çekti buna dikkat daha çok protein ve yeşillik daha az karbonhidrat 🥰
Aslında bu diyeti biz diyetisyenimle aldık sporsuz 20 gunde 4.5 kilo verdirdi bana sonra oruç ile haftada 4 kilo veren arkadaşım olunca yapmaya karar verdim

Merhaba herkese ,
Dün dişçiden sonra kendime gelemedim 50 dk sürdü operasyon.. şuan antibiyotiğe başladık sabah 1500 mgr akşam 1500 çok fazla geldi ama dr mecbur alacaksın dedi.. ilaçlar bende uyku yaptı uyuyorum içince.... 10 gün böyle olacak ister istemez diyet 2 gündür bozuldu... çünkü tok karnına almam gerekiyor ilacı gündüz kahvaltı sonrası alıyorum sıkıntı yok ama akşam 11 de alacağım için ilacı saat 8 gibi kuru yemiş vs yemeye karar verdim....
Bu aralıklı orucumu etkileyecek ister istemez bu 10 gün sabitle bitirmek bile benim için başarılı olacak bilgin olsun canım blondeaddict blondeaddict
gecmis olsun...

slm hanimlar,
13:00 2 dilim beyaz peynir, 10 zeytin, domates salatalik, 1 dilim ekmek
14:00 sekersiz turk kahvesi
21:00 2 dilim cecil peyniri domates salatalik 2 dilim ekmek yoldayim malum ( yol arkadaslarim hamburger menu yapti bende bukadarla savdim diyeyim😥)
1 litre su +dukkan birasi
yarin sabah yürüyüs yapcam insallah

Merhaba herkese ,
Cok geçmiş olsun canım 😘 baya uzun surmus

Kızlaaar yoğunluktan dün yazamadım ama çok şükür diyet dışına çıkmadım
Bu sabah 10:30 kahve
12:00 yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
18:30 4 köfte acılı yoğurt az salata
2.5 litre su
40 dakika evde spor
Ama bu sıra aşırı şişliğim var regli olucam inşallah ondandır tartının yanından geçmeye korkuyorum resmen motivasyon yerlerde inşallah atarım bu şişliğimi pazartesi eksi görmek istiyorum 😞😞😞

Afiyet olsun umarım pazartesiye kadar istediğin sonuçları alırsın 🙏🥰

Çok doğru yapıyorsun protein ağırlıklı beslenerek yağ oranı İçin 👍🥰
menü güzel umarım kısa sürede güzel sonuçlar gelir 🏆🤩

Afiyet olsun 👍🥰

Afiyet olsun canım 👍🥰

Afiyet olsun menü güzel
Mutlaka kuruyemişlerin toklukla ilgili faydası var birde uzun oruç ile birleşince direkt yağlara atak sonuç getiriyor 🙏🤩

Afiyet olsun gayet güzel 🥰🤩

Tesekkür ederim hepimiz gğzel sonuclar alalım insallah. İncirli ceviz olayını ben bilmiyorum bilen anlatabilir mi 😊😊🤲

günaydın dün şehir dısından kızım geldi ,yoğunluktan yazamadım menümü
kahvaltı: 2 yumurtalı omlet, 6-7 adet yeşil zeytin,biraz peynir, bol maydanoz salatası
akşam: 1 kase yayla çorbası(buğdaylı), 3 adet biber dolması(pirinç bulgur karışık) ,salata
bol su , 40 dk hızlı tempo yürüyüş.

Merhaba herkese ,
ada81 ada81 çok geçmiş olsun. Diş tedavisi çok zor ,korkumdan ben de sürekli erteliyorum

Slm kızlar.. dün diyetin d sine uymadım.. bugğn sabah 7 de geldik evimize ve yine yedim, yani gene diyet gitti.. iki günde yüzüm dolgunlaştı ve sırtım kat oldu.. yani psikolojik olmasını çok isterim ama sanki yediklerim hemen stoklandı.. duraksız yemedim ama sorun şuki ekmek çıkmıştı hayatımdan ve ben uçakta sandwiç yedim , akşama geç saat gene yedim inince, sabah evimize geldik zeytin peynşr domates yedim sadece ama açlık saatini hiç uuzn tıtmamış oldum.. yarın inşallah başlarım ama çok ğzüldüm halimi böyle görünce..
Onun dışında şükür yolculuk gğzel geçti sağ salim geldik evimize

Slm kızlar.. dün diyetin d sine uymadım.. bugğn sabah 7 de geldik evimize ve yine yedim, yani gene diyet gitti.. iki günde yüzüm dolgunlaştı ve sırtım kat oldu.. yani psikolojik olmasını çok isterim ama sanki yediklerim hemen stoklandı.. duraksız yemedim ama sorun şuki ekmek çıkmıştı hayatımdan ve ben uçakta sandwiç yedim , akşama geç saat gene yedim inince, sabah evimize geldik zeytin peynşr domates yedim sadece ama açlık saatini hiç uuzn tıtmamış oldum.. yarın inşallah başlarım ama çok ğzüldüm halimi böyle görünce..
Onun dışında şükür yolculuk gğzel geçti sağ salim geldik evimize
hic üzülme canim.olağan bi durum degil ki yolculuktan.
benimde yatıli misafirlerim.var.
evin içi dolu
cocuklar kavga ediyor.anneleri de alinganlik yapiyor.çocukla çocuk oluyorlar.
ev curcuna.bende bugün diyete uymadim.
kahvaltimi edemedim.firsat bulamadim.
stresli oldugum bian gozüm döndü 1 bucuk gofret yedim.üzerine 3 dilim cezerye bikac findikli kakaolu atistirmalik ve az bisey ekmek yedim.
sonra ağzimi tuttum.
ne yapacam bilmiyorum.
simdi de aksama sarma dolma yaptik.
yesem mi yemesem mi diye düsünuyorum.
gercrkten yolculukta yada misafir gelince düzen kalmiyor.
1 haftadir iyice saçmaladim.
strese girince tatli seylere saldiriyorum.
simdi ben aksam ne yapayim.aklı selim biri bi akıl versin😪

X