Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar tekrardannn
Bugün farkettim ki sporsuz diyet olmazmış(evet günaydın😅)
Yani şöyle ki kilo olarak gerçekten 5 kg max 1 beden küçültür ama görüntü olarak 2 beden küçülmüş gibiyim ama tabi ben spora başlayalı 2 ayı geçmiştir ve haftada 5 gün yapmaya çalışıyorum
Belki bu nedenle yüzümde çökme olmadı pek gerçi benim suratım zaten hiç öyle dolgun olmadı da
Ama yine spor kaynaklı mı bilmiyorum kilo kaybım çok az bu durumu yaşayan başka var mı aramızda?
Dün isveç diyetine baya bir bakındım😁 deneyen var mı?
Bende aynıyım haftanın 5 değil 7 günü yapıyorum ama tartıda fazla eksi görmüyorum belki kas yapıyoruz bilmiyorum ama direnci bir kırsak tartıya çok güzel yansıyacak inanıyorum
İsveç diyetini yapmıştım 4 kilo verdim diyet listesine birebir uydum 2 hafta hiç kaçamak yapmamıştım yürüyüş ve pilates de yapmıştım çok güzel olmuştum 4 sene önceydi metabolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyor şimdi eskisi gibi veremiyorum

Bana da insanlar yüzün çökmüş diye diye farkettim ya da artık bana da öyle geliyor😣
Bazen de insanlar gıcıklığına veya kıskançlıktan söylüyor bunu
Ben hiç anlam veremiyorum ama aaa yüzün küçücük kalmış e yeter vs diyip moral bozanlar da var hiç takılma bence sen
Maalesef bazı arkadaşlar özellikle iyi giden şeyleri mahvetmek konusunda ihtisas yapmış
Üxülüyorum bunları yazarken ama bakın çevrenize çok sevdiğiniz bazı insanlar sizin değişiminizi gelişiminizi gördükçe Farklı hal ve tavra giriyor
Siz yola devam edin yeter 🥰🤩

Ben hiç anlam veremiyorum ama aaa yüzün küçücük kalmış e yeter vs diyip moral bozanlar da var hiç takılma bence sen
Maalesef bazı arkadaşlar özellikle iyi giden şeyleri mahvetmek konusunda ihtisas yapmış
Üxülüyorum bunları yazarken ama bakın çevrenize çok sevdiğiniz bazı insanlar sizin değişiminizi gelişiminizi gördükçe Farklı hal ve tavra giriyor
Banada ay daha verme çirkinleşirsin böyle çok güzel ama yeter dahası yakışmaz diyorlar.. çitlerden atlamaya çalışırken kuyruğu kopan tilki hikayesini bilmeyen yoktur.. hani herkese kuyruksuz ne kadar rahat ettiğini kesinlikle herkesin kestirmesi gerektiğini anlatan tilki.. bırakın çöksün yüzünüz, dolgun oluncada yaşlı gösteriyosun diyolar..

Teşekkürler😊 aynen kesinlikle öyleler

Ya kızlar bana ne oldu bilmiyorum ağzıma çok sİk ıvır Zıvır atmaya başladım bırakmıştım bu huyunu bi de zararlı şeyler atiyorum niue yapıyorum anlamadim

Ya gaza geldim millet çok iyi zayıflamışsın dedi diye

Ya da spor yapıyorum diye eriyor diye mi düşünüyorum

Niye böyle oldu anlamadim

Banada ay daha verme çirkinleşirsin böyle çok güzel ama yeter dahası yakışmaz diyorlar.. çitlerden atlamaya çalışırken kuyruğu kopan tilki hikayesini bilmeyen yoktur.. hani herkese kuyruksuz ne kadar rahat ettiğini kesinlikle herkesin kestirmesi gerektiğini anlatan tilki.. bırakın çöksün yüzünüz, dolgun oluncada yaşlı gösteriyosun diyolar..

Valla Bana da daha verme diyen çok

Ben bu konuda bi eşime bi de bi iki arkadaş var ona güveniyorum

Eşim daha var vermelisin diyor alt karın duruyor diyor

Diğer arkadaşı daha yeni gidik gitti demeye başladı

Bi diğer arkadaş da bel.olcumu hala beğenmiyor hahahahah

Onun dışındakiler ay yeter daha verme kafası

Tamamen hikaye o çirkinleşirsin lafları. Onun tercümesi “gelişimini azmini görüyorum ve başarılısın ama ben bunları yapamıyorum ve senin başarını içten içe kendime tehdit olarak algılıyorum “

Bende aynıyım haftanın 5 değil 7 günü yapıyorum ama tartıda fazla eksi görmüyorum belki kas yapıyoruz bilmiyorum ama direnci bir kırsak tartıya çok güzel yansıyacak inanıyorum
İsveç diyetini yapmıştım 4 kilo verdim diyet listesine birebir uydum 2 hafta hiç kaçamak yapmamıştım yürüyüş ve pilates de yapmıştım çok güzel olmuştum 4 sene önceydi metabolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyor şimdi eskisi gibi veremiyorum
Hadi ya 4 kilo da iyiymiş😀 o direnç hangi kilodan sonra kırılacak çok merak ediyorum görebilecek miyim🙈 en azından şekle giriyoruz o da bişeydir😋

Ah canımmmm hemde her konuda böyle insanlar ve hemde en yakınların en sevdiklerin en ummadiklarin degisim yaşıyor senin hayatin iyilestikce

Merhabalarr,
Bugün tek tek liste tutmadım, biraz kendimi simarttim ama bir o kadar da canımı çıkardım! 😄 Börek, pilav, tatlı gibi şeyler yedim, ama köfte yiyerek proteinimi de aldım. Ayrıca 9.4 km bisiklet sürdüm, bacaklarımı hissetmiyorum şuan 😄

Acaba diyorum, onu hayatından çıkartsanda onun yerine sağlığına iyi gelecek yada yağ yakımına yardımcı olacak birşeymi yiyip içsen.. ilk zamanlar çok zor oluyor ama sonra alışıosun.. makarna ve pilav için ağladım gerçekten.. ekmeğide cts pazar çavdar ekmeği tükettim.. şimdi onuda çıkarttım.. onun yerine aynı kaloride olan yulaf tüketiyorum ama sağlığa inanılmaz yararları var.. tabiiki nasıl kolayına gelirse öyle yap, ama onca açlığın üzerine belki bu kalorili içeceği hayatından çıkartıp daha kolay daha çok yağ yakabilirsin
aslinda hayatima girmedi desem yeri😂
cünkü bugünle beraber 2. icisim.
dün de ablam yapmisti.cok hosuma gitti.
bugün de canim istedi.
pilavi bende cok severim.özellikle.pirinc pilavi.ama yapmiyorum yerim diye.
bende yulaf tüketiyorum.güzel tadi.
fikrin ve güzel dusüncen icin tskler😍
Canım İsveç diyetine bir dönem bende bakmıştım ama şartları çok ağır bana gelmez 🙈
Spor kaynaklı düşüncende kesinlikle haklısın ben de aşırı sıkılaştığımı hissediyorum görüntü ve kıyafetlerde görüyorum , daha da arttırmak istiyorum 🥰🤩

Eğer vazgeçemiyorsan orucu onla açmakta sıkıntı yok, zamanla azaltabilirsin istersen 🥰

Evet evde erkekler olunca iş hiç bitmiyor yeni oturdum 🤪

👏🤩🥰

Selam canım ok notumu aldım 👍🥰

Afiyet olsun canım 🥰
cok içmiyorum.
birazdan menü paylasicam.hafif beslendim bugün.

slmlar.
bugünku menüm

saat 11 de hizli tempo 30 dakika yürüyüş aç karnına.

saat 12.45 de
1 kücük fincan sekersiz dibek kahvesi

saat 16.00 da
2 kayisi
1 kücük armut

saat 16.30 da
kücük tabak güveç
el kadar bayat lavas ekmek
2 kasik soğuk çorba.

saat 18.45 de
2 ceviz
8 kaju

kapanisi yaptim.
3 4 litre su.birazdan da 1 saat yüricem.

9.30 patatesli yumurta, domates, 1 dilim ekmek, 1 kaşık tahin pekmez
Türk kahvesi

15: 5 ufak içli köfte

17: 5 badem, 1 ceviz, 1 hurma, yoğurt
Canım afiyet olsun
Az yemişsin aslında, ama patates ekmek ve içli köfte ( haşlanmıştır umarım ) hepsi basit karbonhidrat ağırlıklı
Biraz ona dikkat afiyet olsun 🥰
Ya kızlar bana ne oldu bilmiyorum ağzıma çok sİk ıvır Zıvır atmaya başladım bırakmıştım bu huyunu bi de zararlı şeyler atiyorum niue yapıyorum anlamadim

Ya gaza geldim millet çok iyi zayıflamışsın dedi diye

Ya da spor yapıyorum diye eriyor diye mi düşünüyorum

Niye böyle oldu anlamadim
Hedefe yaklaştıkça ve övgü iltifat arttıkça insan ister istemez tamam yetti diye rahatlamaya girebilir 🥰
Hedefini yaz çiz beynine kazı, sen bitti diyene kadar bitmesin 🏆🥳
Merhabalarr,
Bugün tek tek liste tutmadım, biraz kendimi simarttim ama bir o kadar da canımı çıkardım! 😄 Börek, pilav, tatlı gibi şeyler yedim, ama köfte yiyerek proteinimi de aldım. Ayrıca 9.4 km bisiklet sürdüm, bacaklarımı hissetmiyorum şuan 😄

O zaman iyi ki spor yapmışsın diyelim 🥰
slmlar.
bugünku menüm

saat 11 de hizli tempo 30 dakika yürüyüş aç karnına.

saat 12.45 de
1 kücük fincan sekersiz dibek kahvesi

saat 16.00 da
2 kayisi
1 kücük armut

saat 16.30 da
kücük tabak güveç
el kadar bayat lavas ekmek
2 kasik soğuk çorba.

saat 18.45 de
2 ceviz
8 kaju

kapanisi yaptim.
3 4 litre su.birazdan da 1 saat yüricem.
Az yemişsin canım . Eğer yemek istemiyorsan mutlaka daha fazla proteini bir şekilde ekle ( kefir ayran vs ) 🥰

15/07
13:30
2 haşlanmış yumurta, lor, salatalık,çay
18:00
Yoğurtlu kabak-kabak detoxu videolarını izleyince canım çekti millet öğğ derken😁
3 lt su
Çocukların waffleına çikolata sürdüm kaşığı yaladım Allahım çaresizliğe bakk🤣🤣
Sabah spor-931kcal
Bugün bitti inş😅

Canım afiyet olsun
Az yemişsin aslında, ama patates ekmek ve içli köfte ( haşlanmıştır umarım ) hepsi basit karbonhidrat ağırlıklı
Biraz ona dikkat afiyet olsun 🥰

Hedefe yaklaştıkça ve övgü iltifat arttıkça insan ister istemez tamam yetti diye rahatlamaya girebilir 🥰
Hedefini yaz çiz beynine kazı, sen bitti diyene kadar bitmesin 🏆🥳

O zaman iyi ki spor yapmışsın diyelim 🥰

Az yemişsin canım . Eğer yemek istemiyorsan mutlaka daha fazla proteini bir şekilde ekle ( kefir ayran vs ) 🥰
menümdeki güveçte et coktu.
bide soğuk çorba yogurtla yapiliyor😊

X